Tuesday, May 31, 2011

Senarai

Assalamulaikum,

selamat petang hari selasa...

hari ni bangun awal kerana nak buat 
senarai untuk packing barang-barang nanti

ini perkara yang pertama akan kita buat 
supaya tak ada benda yang tertinggal
jadi bila mula nak packing barang hanya 
ikut senarai yang sudah di buat

lepas itu tick pada yang sudah di simpan 
di dalam beg mana yang belum kita bulatkan 
senang nampak dan cari kemudian nanti


tulisan cakar ayam...pasai nak cepat 
selesai sudah...hehehe~


alahai ...awatlah mai lambat sangat...time nk pi jalan 
time tulah cik P nak mai...rendam kaki saja lah...^____~

43 comments:

CGG said...

bila selesai sume..baru puas hati kan kak..

kalo tak risau kalo ade yg pending

sha a.s said...

mcm x ckup kertas je tu...ehehe

rara pinkmafia said...

wahhhh manyak nya...heheheh rara pun suke buat check list cm ni.senang.

nabilah_2908 said...

g holiday eh kak...seronoknya..!! :)

azrin said...

seriously ayie tak pernah pon bt check list..sellu men sumbat jer

♥MAMASYAZA♥ said...

nak pegi bermandi manda kat mana tu.
dpt rendam kaki pun jadilah kan, janji anak2 yg happy, si mak tumpang happy aje

sahromnasrudin said...

itu tulisan caakr ayam ke??? better than me huhhuuhh

Daddy Ziyyad said...

packing nak berjalan ke mana tu kak ati? :P

sal said...

happy holiday...
moga percutiaan menyeronokkan..

sarah-najwan said...

nak pi mane tu?
siap list segalak..hehe

musti nak pi main mandi2 ni sb cik P dtg..xle la msuk penuh air..main ajo kaki kat air..betul dak?

pi pulau eh?..

bujal X said...

makcik nak gi mana? belikan saya fridge magnet ble?

diana said...

biasanya kalau nak bercuti memang kena check list.kalau tak macam2 yang tertinggal..
charger la..
kotek la..
aih..
wajib ada list!

ainnoraini said...

wah..nak gi mane tu ati...
nak gi bersuka ria ye..

selamat bercuti dan bersantai2 ye..

redza said...

tym cuti skolah ni elok sgtlah gi bercuti kat mana2

Hanis Azla said...

saya pun mmg kena buat list mcm tu.. klu tak, mmg ada je benda yg tinggal.. wah.. nak pi bercuti.. seronoknya..

Queen said...

nik jarang buat list...kalau nak pi bercuti la...

sbb kalau takde list pun..mesti bawak barang sampai kene tapis2..kitorang style kalau boleh satu rumah semua nak angkut..hahahaha

dinor's family said...

kita jarang wat senarai sbb tu slalu ttggal barang..bagus bleh ikut t....

Ayuraza said...

huh..ayam pun pandai tulis kak ek..hahahha :P
yess..kena ader checklist baru tak bergado laki bini itu tinggal ini tinggal..hehe

- GC - said...

cik P datang wrong time lahhh.. haippp..

♥Mrs.Eady♥ said...

biase mmg buat mcm ni kalo tak ade je benda yg terlupa itu...

lalink7 said...

alamak..sudah bendera putih ye kak..kalau sy berendam jugak akak..hehe..kalau masa awal2 mmg byk skitkan..hehehe..

saza said...

sy pon suka ada checklist kalo nk melancong..iyela kengkadang kalo ingat dlm otak je, jap je leh lupa.. :)

chichi said...

nak g mana ni kak

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Turn kita Khamis ni..
Nak balik Lipis hari Jumaat malam.

nurkass said...

haha..
bendera dah berkibar ye..sabo jelah..

destinasi nye kat ne kak ati..nak ituttttt..

ratusiput said...

nk g bercuti ye...seronoknye... :)

Cik Ezy said...

sng kalo wat list..
hehe

munna said...

NAK BERCUTI KEMANA NI.... MMG ELOK BUAT LIST MCM NI..KLU TAK ADA JE BRG YG TERTINGGAL NANTI

LIPISLADY said...

Sallam,

Nak jumpa saya cari kat kelas komputer Lipis Centrepoint, saya ada situ.

Cikgu Nurin said...

Waaaa......macam nak bercoti panjang je tu..hish..jeles jelessss......

Acik Erna said...

assalam Ati..rajin ati buat senarai..
tentu tak de yang tertinggal kan..

kasihredha said...

akak selalu buat list dalam kepala je. Sebab tu le selalu lupa kalau gi beli barang...hihi

Ati nak gi mana ni??? nak ikutttt

Fyqa said...

cube nk lihat ape yg di listkan.
ngehngeh

;)

hamzah ian said...

tak phm tulisan tu.. hahahaha

cemomoi said...

tapi kalo g pasar, bli mesti terlebih punya dari checklist

Citarasa Rinduan said...

orang bijak mmg take note..
agar tak tercicir..

azieazah said...

Dah beli seliper baru?

Nur-nba said...

Wah panjangnya list tu.. Bercuti kat mana tu kak Ati?? Jangan lupa buat entri ye.. Mesti seronokkan walaupun cuma merendam kaki.. hehe :)

ghost writer said...

kebiasaan membuat list nih memang dah jadi satu kemestian.apalagi kalau jenis cepat pelupa macam saya.haha

gedek! said...

Ini tulisan doktor!

missgee said...

Tulisan cakar takpe
janji bulih dipaham..
Lagi 1 tulisan tak dicakar2 :P

P/s: Selamat Bercuti (^.^)

Sofya said...

rasanya org len takleh nak tolong baca ni..
xpalah janji yg dalam list semua bawa..
tapi rasa2 ada lagi tak yg terlupa masuk list ni..he3

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe pun suka buat check list..lebh2 lagi bila nak beli barang atau bawa barang balik kg