Monday, May 30, 2011

Mentor...Pilihan Anda...??

Assalamualaikum,
 
terus terang kita memang tak puashati 
dengan keputusan juara Mentor 5

inilah first time kita ikuti mentor dari
awal hingga akhir tetapi keputusan juara
kali ini sungguh mengecewakan ai...

punyalah tak puashati sampaikan buat
n3 ni pun express pakai blacky si note book

apa pendapat sahabat...
siapakah yang patut menjadi juara...?

kalau kita sudah semesti pilih EDRY n IQA
depa yang sebenarnya maveles...

sekian terima kasih...puashati dah luah kat sini ...hehe

tak patut juri berbunga di kepala di undang...kroni.....huhu ^_____~

28 comments:

missgee said...

Owhh!!! No comment!!

Ikhlas Dari;

Peminat Tegar Salma Mentor5

hahaha...

Cik Ezy said...

sape menang tula pilihan hati saye..
ekeke

Cik Eniey said...

no komen.. btw tahniah buat salma. performance dia mantap! :)

kasihredha said...

akak tak tengok final tadi sebab gi mencari brg2 keperluan anak .

Sebelum ni pun, hanya sesekali saja menonton rancangan tu, so tak leh nak komen.

cemomoi said...

layan blog je, sudahnya takde le kisah sapa nak menang...

Yan said...

Salma ke yg menang.. keluar td.so tak tgk... sabar ati..

Ati Masrif said...

missgee

peminat tegar giteww

tak pe..pilihan hati masing2 kan :)

Ati Masrif said...

ezy,

amboi..lalang ye..hehe

Ati Masrif said...

eniey,

mmg 1st lagu dia mantap
tapi nada rendah di kureng skit ...

jgn mare ^___~

♥MAMASYAZA♥ said...

tak tgk pun tadi, tertdodepan tv

Ati Masrif said...

kak kasih,

ala..saje2 nak komen2 pilihan
masing2 ..bukan nak gaduh tau ^__^

Ati Masrif said...

cemomoi,

betui gak ..depa gak yg dapat 100k
kita dapat geram ada..huhu

Ati Masrif said...

kak yan,

iya...

pilihan hati kah ...^___~

Ati Masrif said...

MS,

ini kes tv tgk dia lah ni..ahaks

ghost writer said...

eh..siapa yang juara?

maaf,tak ikut perkembangan.hihi

cucu umie said...

hehe..ayie lebh selsa shiha and dato shrifah aini.. i like them.. persembhan consistent..heheh

Citarasa Rinduan said...

salma juaranya????
em.......... tak layan mentor atau AF...

Ati Masrif said...

GW,

ini baru 1st time kak ati flw
pasni tak kuasa nak flw lagi dah..huhu

Ati Masrif said...

cucu umie,

sore dia mmg lemak merdukan :)

Ati Masrif said...

ayu,

tahun sebelum ni kita tak flw sgt
tapi tahun ni terflw pasai mentor
hebat2 tapi nx tak mau flw lg..
waste my time..heee~

bunga said...

bunga dari dulu mmg lebih setuju iqa..sokong iqa..sbb salma xbest.

cheqna said...

x kisah sape menang sebab tak tegar sangat ngan mentor ke af ke

So Shy Lady said...

heheh org tua mcm sy ni ofcoz la suka shiha. lunak lemak mrdu je suaranya.

salma? bingit sakit tlinga haha...jgn marah ye pminat salma ;D

Acik Erna said...

Ati..tak dapat nak tolong..akak pun tak tengok..

Adyla said...

same la..sy pon xpuas ati..tapi nak wat macamane..dah rezeki dia..hehehe

sarah-najwan said...

saya sempat tgk salma nyanyi ajo..hehe..mmg power suara dia..
pastu masa shiha nyanyi mek sarah lak sedar dr tido..so tepuk2 dia..ngan saya2 tertido..hehee

jadi xtgklah yg ika nyanyi..

sapa juri sanggul berbunga tu..hehe..saya xtgk sb da ketiduran..

Kakzakie said...

Alahai Ait.... rajin bebenaorlah dia menonton ye. Kakak tak tengok tak boleh nak katalah....

- GC - said...

sy pun tak tengok, dalam kereta, on the way dari kampung, nak balik ke Lumut