Friday, May 20, 2011

Lain Yang Di Nanti... Lain Pula Yang Mengganti...

Assalamualaikum,

selamat petang 

semalam baca n3 tentang wang iklan Nuffnang
yang dah boleh di cash out untuk kali ke-2
dari blog Permata Hatiku cikgu sarah najwa 
kita pun baru teringat nak pergi melawat Nuffnang 
yang jarang kita check jumlah $...wah sekali lagi belas rm
kita dah boleh cash out juga... tak sangka pula ^__^

petang semalam kita menerima sampul surat yang 
isi dalam ialah FM dari Bali dari H4NI3 @ hanie
kalau sesiapa masih tak kenal beliau marilah berkenalan 
walaupun beliau seorang doktor tapi dia juga  

seorang yang peramah
seorang yang lucu
kepala pun kerek jugak
rajin pula datang melawat 

berapa kali snap tetap tak clear
juga suka hargai rakan ...kita sangat hargai jugak ^___^

surprise betui n sangat happy ....
bilalah kita dpt berjumpa ... terima kasih dr.hanie ^_____~

30 comments:

NM02 said...

kak, klu nak snap gambar, jgn trus klik, akak tekan manja2 dulu mcm dia akan fokus kat barang tu, pastu baru akak snap. alamak... akak faham ke tak ek? hehehe

Maya Mayana said...

waa boleh la beli aiskrim duit nuffnang tu...selamat ptg kak...

Kakzakie said...

Amboi happy Ati dapat RM dari Nuff dan pulak FM dari Dr. Hani. Itulah erti sahabat kan....

sha a.s said...

bestnye! Sha stuju ngan NM02..kena press manja² gitew smpila camera auto focus smpi dia klua isyarat boleh snap..maknanye gmbr tu da clear...

ehh, mcm x paham kn ayat Sha ni...ala, lebih kurg ayat NM02 tu la kak :)

nabilah_2908 said...

dpt FM lagi...seronoknya kak... ;)

My Little Diary said...

best tu dpt FM.... :)

sarah-najwan said...

hehe..yg nuff saya tu..xde la byk sgt..bole la beli purse baru..lallalallaa

saya xpenah rasanya singgah kat blog dr hanie tu..rasa saya..xde lagi kwn maya dari kalngn doktor..nk berkenalan jugaklah..hehehhehe

Sz said...

rejekiiii jgn ditolak ye kak!
hehehehe...

klu FM ni saya "tak berani" lagi buat koleksi..
sbb jangka hayat FM tu kat petiais tu pendek je ... ada 3 pasang tangan kecik yang suka cabuttt!

Acik Erna said...

assalam ati..tah bila lah akak punya nak gerak..dok tang tu jugak dia..bila la nak dapat..he he.

kakngah said...

kite cash out setahun sekali jek.. baru boleh merasa 4 angka hihihi!!!

Rinna said...

Bestnyaa dpt FM..

BE tak kuar2..cam na dpt cash..adoiyai..

Daddy Ziyyad said...

saya tak sure lagi nak letak iklan ke tidak..takde masa nak menggodek layout blog ni..nanti2 lah kot....

Hanis Azla said...

wah bestnya boleh cah out nuffnang yer.. saya punya jauh lagi baru nak boleh cash out.. he..he..

nurkass said...

erkk.
FM..?
emmm..jeles ni..jeles sgt ni..huhu

gadisBunga said...

saya punya nuffnang dah jadi 12 ribu rupiah! kihkihkih~

*akak pakai kamera compact digital ye? cuba cari icon 'Bunga' (macro/close up), guna setting tu dan cuba snap semula. ;D

kakcik said...

Janji kita juga belum terlaksana! :(

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

asyik terlupa nak letak bila tukar template..
kena letak balik ni..

Queen said...

hehe..terkenang je tengk FM tu...bali..bali..lalallalallalla

pipoq said...

jarang check nuff..hehehe..agaknya dah berapa banyak FM yg kak ati dah kumpul tu ?

ana said...

wah..mcm byk je duit nuff tu...kongsi la sket :P

aNIe said...

Dah lama tak cashout Nuffnang akak... nak tunggu hingga 3 angka...hehehe

Mak Su said...

tahniah utk perkara yg best best :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

best nyer dpt FM dari Bali...

kasihredha said...

bestnya dapat fm dari Bali :)

Mutiara Bernilai said...

salam sis ati..

hu, mutiara tak pandai nak guna nuffnag.,

nway, tahniah dpt hadiah. mutiara pun insyaAllah akn jenguk bg hanie tu :)

Zullism said...

ka-ching...mesti nuffnang akak dah byk...:)

h4ni3 said...

errkkk.. kepala kite kerek???
hehehe

diana said...

semoga cepat2 dapat cash out duit tu kak ti..
saya pun teringin jugak nak rasa duit nuff kak ti tu..
hahahah

cik bahulu oren said...

FM dr shbt yg x prnh jmpa
best nya ;)

Cik Pah said...

saya pun jarang cek kat nuffnag tuh.. saya akan cek skang..mana tau ada ribu riban..ahhahaha..perasan