Wednesday, May 18, 2011

Hiburkan Hati :)

Assalamualaikum,

terima kasih pada sahabat-sahabat yang memberi
kata nasihat pada kita sewaktu kita tengah down hari tu
biasalah hati perempuan ni kadang tu terusik juga walau
perkara yang orang lain rasa kecik saje

minggu ini perasaan tu dah pulih setelah kami sekeluarga 
pergi beriadah di pantai morib ...menikmati keindahan pantai
melihat lautan yang luas terbentang

gembira dan terhibur rasa hati ...

anak2 happy ...mummy pun rasa happy :)



ada acara belajar memasak hari ini ... ^_______~

30 comments:

sarah-najwan said...

tu la..ai rindu kat n3 you..
terasa lama menyepi nyer..huhu

seronoknya pi moribb...mana gmbr sdiri mandi laut tuu?

- GC - said...

best nya p bercuti.. dapat mandi manda lagi.. baru lah ilang sikit stress tu kan..

* belajar masak apa????

kasihredha said...

cantik...mata hari terbenam :)

kakcik said...

Kakcik ke Pantai Morib pada Ahad lepas kerana membawa Angah yang belajar di Banting makan di tepi pantai itu.

Sz said...

ihikss..
sesekali tersentap juga macam saya ye kak ati...
takpe, pepandai la kita pujuk hati sendiri ye...
emosi ni kadang2 mmg bila di fikir2 semula takde apa2 pun, ntah kenapa wrong timing wrong place la kot jadik sentap...

pipoq said...

sampai nak tebenam matahari tu mandi laut..sakan owh..hehehe

Ayuraza said...

akak memang suka pantai kan??banyak n3 pegi pantai..hehe :P
btw kak..pompuan memang kekadang sentap..takkan macam lelaki kot..hehe :P akak dah ok kan..buat n3 banyak2 k..^^

Cik Pah said...

hidup nih kak ati kan ada pasang surutnya sama lah ngan air laut tuh.. just go with the flow jer.. yg penting keluarga berada bersama kita..

kak .pantai morib tuh bersih lagi ker airnya.. dulu waktu pergi macam tak bersih sgt

sahromnasrudin said...

boleh mandi ke pantai morib huhuhuhhh

nurkass said...

alhamdulillah..
dah ceria pun..
mesti tgh senyum sekarang ni kan..
wahhh..nanti nak kenen resipi boleh..hehe

Kakzakie said...

Hidup pun macam air laut Ati.
Ada masa pasang dan ada masa surut.

Itulah bertuahnya kita punya anak-anak menghibur hati.

gadisBunga said...

ni pantai yg belah mana kak? haritu saya tak sampai kat tempat yg boleh mandi manda ni. hihi~

kakngah said...

tak pernah sampai pantai morib lagi....

Cik Ezy said...

bestnye..
=)

DrSinga said...

memasak macaroons kah??


ramai gila macaroons sekarang...

Queen said...

wuii..dah lama tak buat acara mandi2..yabang..jummmmmm

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. rasa yg tak best dah berlalu.. bagus juga xtvt riadah bersama keluarga ni kan.. segala stress pun boleh hilang..

bunga said...

sukernyer..baru jer p madi manda semalam..hee

ainnoraini said...

biasa la ati..kite ni org perempuan kadang2 ok..kadang2 merudum...

mesti seronok anak2 tu..mandi manda..mummynye tak mandi ke..

cemomoi said...

sedang lidah lagikan tergigit...

sayang isteri tinggal-tinggalkan ...

ieda said...

yes kak .. be happy always .. senyum walau ada pahit didalamnya .. kita kena kuat sbb x der oprg yg nak peduli kesusahan kita kecuali ahli keluarga kita .. kan :)

sooo insyaallahh akak boleh .. cayuk2 kak :))

anitaare said...

Ati,

alhamdulillah..

setiap masalah yang dihadapi dgn kesabaran tu pasti ada hikmah dariNYA..

tengok tu kan Allah kasi anak-anak happy..kita juga turut happy..syukur pada Allah

diana said...

lamanye menyepi kak ti...
komen saya tak de lak kat entry tu..
erm...:(
hilang entah kemana..

kakchik@ella said...

Ati, how are u now? oke sdh?

sha a.s said...

so cute larhh!

CIK TOM said...

jgn sedih ye akak...sentiasa la ceriakan hati akak tau..rahsia awet muda tue..hehe...

ciktom doakan akak sentiasa sihat dan ceria2 selalu ;)

Zura said...

perasaan yg turun naik kekdg buat kite moody..

aNIe said...

Melihat pantai dan ombak boleh membuai perasaan serta menghiburkan hati...

azieazah said...

Selagi kita bernama manusia, tidak lepas dari ujian dan dugaan...

“NUR KASIH the Movie: Bila Hati Sudah Kasih...”

Dee said...

cantik plak tgk morib ye..tp masa dee gi aritu mmg tgh panas giler..hehehe..