Monday, May 9, 2011

Akhirnya... Dapat Juga!

Assalamualaikum,

bagaimana hari sahabat semua hari ini
kita ni walau tonsil tu ada sikit lagi tapi 
rasa gembira kerana semalam akhirnya
dapat juga merasa tengok wayang  

hubby buat surprise beli tiket wayang cerita 
Fast and Furious 5 ... mulanya kita marah juga
pasai kena tinggalkan anak waktu petang pula tu
tapi pasai dah beli tu kenalah pergi juga 

masuk panggung wayang pun dah gelap
nasib iklan baru habis dan cerita baru nak mula
tapi dapat pula kerusi patah ...haruuu
di sebabkan cerita start saje dah mendebarkan
dengan pelbagai aksi yang membuat jantung jadi laju

hanya selepas 15 minit baru kami pergi cari kerusi lain
nasib baik ada pula 3 kerusi kosong di atas sekali 
barulah boleh layan movie dengan selesa...hihi

cerita Fast and Furious 'Fast Five' kali ini yang terbaik dari 
yang sebelumnya keluar panggung muka pasti senyum puas
cerita ini penuh dengan aksi-aksi yang mendebarkan 
tak payah bawa makanan sebab anda tak sempat pun 
nak makan jangan bawa anak-anak sudahlah
pasai...sendiri mahu ingat ok ....^__^ 

nk bergambar depan panggung ala2 cikpah tak sempat pulak..huhu

terima kasih papa bawa mummy tengok wayang 
cerita yang mummy nak tengok sangat...suka sangat!


plan nak bawa anak2 pergi beach tak jadilah...next week saje ^_____~


46 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

hue hue saye nak tengok gakkkk... T_T

cemomoi said...

kalo lama dok kat kerusi patah tu mesti terkepak dek saspen movie tu

wahida said...

napelah kusi panggung tu sampai patah ye kak...mcm mana lah dorang duduk tu...ke buat projek dlm panggung tu...huhu...

nabilah_2908 said...

wajah happy...kerana hajat tercapai..hehehe... ;)


jom ke APA KATA HATI pulak ;
NASI AYAM UNTUK IBU

ainnoraini said...

dah lame tak nengok wayang berdua-duan ni...
kalu pegi mesti berenam-enam'an dgn rakyat jelata kat umah tu...

mesti tak selesakan duduk kat kerusi patah...sape la punya keja tuuu...

kakngah said...

sampai jugak hajat nk berdating derdua.. hihihi!!!

kasihredha said...

best ye cite tu...
yang paling best bila boleh keluar berdua saja kan :)

~ yus ~ said...

bestnya kak ati. Dapa jalan2 tengok wayang dengan suami berdua je..

Yus dah lama tak rasa macam tu, tak tahu saper nak jadi babysitternya..huhu

Hanis Azla said...

wah bestnya.. pergi dating tgk wayang berdua yer kak ati.. (he..he.. dah tahu umur boleh panggil akak)

qemaishak said...

waaa jelesss, sabtu malam tu plan nak p tgk gak tapi hubby lak ada hal huhu bila ntah nak p mgu depan crita kongsi lak kuar nampak cam best..

Sz said...

ihiksss..
nampak gaya tgguuuuu blh free dload la baru layan movie ni... kuikui

tak sesuai utk kanak2 bawah umur ye kak... mesti ada seksi meksi ni yaaaa

bujal X said...

dalam cite tu ada the rock kah?

Ati Masrif said...

rossa,

harus tgk...best gilerr :)

Ati Masrif said...

cemomoi,

kalau duk terus ..mahu patah
pinggang den ni ha..huhu

Ati Masrif said...

wahida,

pekerja depa kot yg buat hal..hihi

Ati Masrif said...

nabilah,

wajah ceria dan puas hati tu ..ahaks

Ati Masrif said...

ain,

kita pun baru dpt tgk selepas 5 tahun kot...

mmg tak selesa langsung

Ati Masrif said...

kakngah,

merasa gak..dpt cite best lak tu :)

Ati Masrif said...

kak kasih,

cite yg buat kita tak senang duduk lah :)

Ati Masrif said...

yus,

tunggu cuti sekolah nanti ..hantarlah
kat rmh mak sat..hihi

Ati Masrif said...

hanis,

best gak..leh manje2 dan pegang tgn :P

Ati Masrif said...

qema,

harus gi tgk cite ni tau :)

Ati Masrif said...

suzi,

tunggu dvd ah..

tak sesuai...adalah juga :)

Ati Masrif said...

bujal,

ya..betuii...
ada the rock..kak ati pun terkezut gitu...best :)

diana said...

deting lagi!!!!
hehehh

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah ini sudah baik...ok la tu hadiah hari ibu....

Kakzakie said...

Wah... berdua je ye. Sesekali tinggal suruh mereka jaga rumah....:)

NM02 said...

oooo... dah tak sakit ye sebab dapat berjimba tgk wayang... nakal tau! hehehe

Rinna said...

Wahh gi dating ngan hubby tgk wayang yer.. bestnyaa.. :)

sarah-najwan said...

wah best dio gi deting...
anok2 kalu ada yg nak jaga xpe..

ni sayo..tarak sapa nk jago..huhu

nati ar..tggu hjg bulan..my sil maghi sini..ambo nok gi deting nge hubby tgk woyang..hhehe

kakchik@ella said...

Aiman pun aritu nak tgk ati tp tak sempat. hbis sudah kt MBO Tesco Menjalara. nk kna cari tmpt lain lak ni.

nurkass said...

tu dia..
kemain senyum dpt tgk wayang..
amboiiiiii..hehe..
gi beach mane kak ati..

asliner said...

ala..
bestnya dah tgk cite fast n furious 5..=)
nk tgk jugak nnti lah..=)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

OOooooo g dating tengok wayang ekkk... naper x ckp kita pun nak ikut gak????

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe dah tgk kak..memang superb!!! awe layan dari awal cerita

Cikgu Nurin said...

waahhh dating berdue..romantis gitu...

sal said...

bes sesekali kluar..hilang rasa boring2 kt umah, yee..

selamat menonton...

ieda said...

wah2 kak .. keriangan terpancar di wajah mu :)

Yan said...

dah lama tak dating tgk movie..

mcm nak g je..

Bigdaddyz said...

kena buat begitu selalu ,takut nanti hilang rasa bahagia...



salam:)

jeBateja said...

tenguk kat mana weh...alamanda ke....??

Abang Jonni said...

nanti jgn bawak kete laju2 plak... huhu...

Daddy Ziyyad said...

best??? saya nak gi tengok....tapi kena tengok soramg diri lah..huhu..mommyziyyad dah sarat!

nur aisya humaira said...

waaa,sempat lagi gi dating...:)

Cik Pah said...

hahaha.. akhirnya pergi juga yer kak.setelah sekian lama tak nonton..tapi post dlm kete pun okay juga

h A n Y S said...

argghh~ ramai ckp best FnF5 tu...geram nye! ble nak p tgk niii~ grrr~

heh heh~
;p