Wednesday, April 27, 2011

Selamat Tinggal Dunia Blogging...?

Assalamualaikum,

selamat petang
semoga semua sentiasa ceria dan bahagia

baru malam tadi kita perasan yang blogger 
Sahrom telah pun mengucapkan selamat tinggal
buat dunia blogging ini untuk tempoh yang tak pasti

sedih pun ada kerana kita suka baca coretan dari blog
beliau tentang hal ehwal semasa yang kadang-kadang
kita pun ketinggalan tentang isu itu

semoga beliau akan terus maju jaya dalam kerjayanya
dan berbahagia disamping keluarganya

kita sendiri tak tahu berapa lama akan bertahan 
kekadang tu ada juga rasa tak cukup masa
tapi bila berblogging ini kita dapat lagi banyak 
ilmu pengetahuan dan juga bertambah ramai lagi
kenalan walaupun hanya di dalam maya tapi rasanya
macam dah kenal lama

tetapi setiap yang bermula pasti akan berakhir
cuma belum tahu bila...
mana tahu ...tiba-tiba menghilang saje ke...
yang pasti masa ini masih diberi kesempatan lagi


tinggal lagi 2 hari .... countdown ...tik..tok..tik..tok...^________~

37 comments:

Citarasa Rinduan said...

Ati, kalau di beritahu tak mengapa..
tapi jgn tiba2 menghilangkan diri.. berblog.. hidup kita semakin ceria.. sekurangnya tambah kawan dan bertukar2 fikiran

=sz= said...

countdown apa tu kak?

bagus bagi notis dulu ...
heee

~ yus ~ said...

kalau nak stop pun bagus inform dulu...

kak ati countdown apa tu?

Yus pun mengira nak tunggu 29hb ni..hehe

bujal X said...

saya pun rasa nak berenti berblogging~~

gedek! said...

Jangan berenti blogging Bujal X

(sebok kat sini pulak)

ainnoraini said...

masa mule2 buat blog dulu sajer jer suke2 pastu jg seronok la pulak ade ramai kawan2 dan byk dpt info...

sarah-najwan said...

dalam hal ini
saya rasa xpayah nk berhenti

jika kita sibuk..
uruskan dulu hal yg penting itu
jika byk masa rehat..
boleh hadap blog ini

pendpt saya aje..hehee

kakchik@ella said...

ela pun kdg2 rasa mcm 'wasting time' tp en somi ckp 'it's a way how u can spend your time'. So, ada masa buat, takda masa tak yah buat. but no need to berenti lah.

Maya Mayana said...

emm kalau nk stop bg tahu dulu kak,nanti yana tercari-cari..hehe...yana rasa nk hibernate je...

Daddy Ziyyad said...

Adakah fenomena nak berehat ber blogging ni akan jadi kenyataan??

Menghitung hari apa tu kak Ati?

pipoq said...

mungkin bil internet terlalu mendesak..hehehe..

DrSinga said...

apokobondo yang dua hari lagi tu yang oi!!??

qemaishak said...

nak benti bagi notis bagus juga, kalau dah biasa terjah rasa nak terjah juga walau xde entry baru dipamerkan..

countdown ape tu kak..tiktoktiktok hehe

diana said...

pipoq
@
kan bagus kerajaan bagi
kita percuma internet..kan??
semua orang ada semangat nak berblog..
hheeheh.....
nak percuma aje...!!
dasar.....:p

cemomoi said...

kekadang terasa nak berenti gak tapi tak tau le nak kena bagi notis doploh pat jam ke tak...

rasp said...

kalo nak benti, elok le bagi notis kan...
i pun kkdg ada rasa nak benti nak nak bila mood ke laut...
tu bunyi jam utk apa ya....

h4ni3 said...

jangan kak ati pulak yg tetiba berenti tu ya!

miloais said...

kalo nak berenti
inform dulu nok...

tapi... jangan le berenti berblog ye...

juga.. na tau
countdown utk apa tu??? :o

nabilah_2908 said...

hmm..betul tu..sy pun selalu ikuti cerita2 kata blog Sahrom...

moga cepat2 lah dia kembali...

wah....apa yg akan jadi lagi 2 hari tu kak..?

birthday...anniversary...? hehe.. :)

nurkass said...

kak ati ku cayang..
nape tulis cenggitu..
isk..isk..
biar kass stop dulu..takdelah sedih sgt..huhu..

tu countdown ape tu..nak ikuttt..sob..sob..

wahida said...

saya pun kengkadang ada rasa nak berehat jap dari dunia blog...

suri solehah said...

salam ati..duk hitung apa ati..meh la kongsi

Erna said...

Ati..betul kata Ati..setiap yang bermula pasti akan berakhir.cuma masa tak tau bila kan..

Cik Pah said...

yelah..dia selalu cite pasal isu semasa kan.. itu pilihan dia..tak boleh kita nak halanh

Cik SHiNJU said...

Harap2 dia kembali semula dalam waktu terdekat...Byk info yg Yun dpt dr blog dia slama ni..


Yun dok KW sepang...nape Kak Ati tanya?

ieda said...

jgn lah mcm tu kak ..'
jgn berhenti tapi berehat ok :))

♥MAMASYAZA♥ said...

errmmm betul, dgn berblog macam2 info yg kita boleh dapat
tak perlu la berhenti terus
akak setuju dgn pendpt kawan kita, kalo sibuk, siapkan mana yg penting dulu, bila free boleh ngadap blog semula

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe pernah gak menghilangkan diri berbulan sebab busy..tapi alhamdulillah dapat aktfi. Tapi kalu blogger yang macam akak sebutkan tu menghilangkan diri terasa kehilangan tulisan nya jugak

Hanis Azla said...

mula2 teringin, lepas tu jadi seronok, kdg2 rasa penat, bila penat rasa nak berhenti.. tp rasanya berehat seketika pun ok juga.. ada masa boleh sambung kembali.. klu berhenti terus rasa tak bagus pula.. sbb byk ilmu & info yg dapat dgn berblogging.. dgn teman2 alam maya pun dah rasa mesra dan selesa... itu apa yg saya rasa..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

dah 2 hari rsnya sahrom berenti..mcm rindu plak nk baca catatan dia..

sal said...

ati..
sedih pula membacanya..
tulah kak sal pun camtu..
pasti suatu hari akan stop juga..
tapi sekrg masih bertahan..
sebab brblog pun pd masa lapang..wlupun kdg2 trbabas..

aNIe said...

Ati... ingatkan ati yang nak berhenti bloggng

anitaare said...

betul gak tu..yg bermula pasti berakhir..masa kita tak tahulah bila ek..

Dee said...

tulahkan..nti mesti miss entry2 dia yg berilmu tu..tp manalah tau tetiba dia menulis semula..selagi terdaya dan masih bernafas..insyaallah dee akan menulis..

ada apa ye smpi mengira2 countdown..hihihi..bercuti eh?

Dee said...

tulahkan..nti mesti miss entry2 dia yg berilmu tu..tp manalah tau tetiba dia menulis semula..selagi terdaya dan masih bernafas..insyaallah dee akan menulis..

ada apa ye smpi mengira2 countdown..hihihi..bercuti eh?

kasihredha said...

semalam...tiba2 je akak pesan pada anak akak..kalau umi di takdirkan meninggal...tolong kasi tahu, kawan2 umi...yang umi dah tak de.

Piasara said...

"saya pun kdg2 rasa mcm nak stop dah berblog...tp kuatkan semangat.eh,kenapa ngan Sahrom tu yer...tp setuju ngan kwn2 kalau ada sapa2 nk stop kena bg notis dulu supaya tk tertanya2 dn tercari2.."