Wednesday, April 20, 2011

Laut ....

Assalamualaikum,

Kita suka sangat laut

laut buat kita rasa bernafas...

laut buat kita rasa segar...

laut buat kita rasa tenang...




seronok layan ... bila kaki menjejak dalam laut 
waktu matahari nak terbenam ni... ahhh...amannya



rasa tenang tak... ?

ai tak ada hari ni ....nak ke Gopeng
ada sesiapa orang sana ke ....

korang jaga diri baik-baik yek


bye...bye....  ^_______~ 

48 comments:

kakcik said...

Cari apa kat Gopeng tu? semoga selamat walau di mana berada. :)

kasihredha said...

Selamat kembali...take care

Penjejak Mimpi said...

Sy pon suke menikmati keindahan laut sesambil menyusuri di tepian pantai..

Kak ati cari ape di Gopeng tu? Nak ke Kg Sg Itik ke? (teka ajek..). Sy ade le kawan 3-4 orang kat sane. Member mase keje kilang dulu...

Pepon, muge selamat pegi dan balik.. :)

nurkass said...

pemandangan tu buat kita rasa tenang jek..damai...tapi kalau nak mandi laut mmg fobia..tak nak dah...

gi gopeng???nak ikutttttt

bujal X said...

saya suka mandi laut.wee~~~

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Moga selamat dalam perjalanan..

diana said...

dekat dengan taman maju rapat dah tu..:)

lebih suka air terjun..

Nur Hawa Mohd Zin said...

sgt suka laut dan pemandangannya...

Kakzakie said...

Merenung laut kejadian Allah tidak tertanding keindahannya....

♥ Mrs.Eady ♥ said...

same la rindu kat laut....huhu...

pipoq said...

suka laut tapi tak suka kalo mandi pehtu abis jadik itam kulit + kena kaco ngan ubur ubur..hehehe

kak ati balik gopeng kg mane ?

sarah-najwan said...

saya kurang suka laut
berpasir, panas dan berangin kuat..hehee

saya suka tmn bunga..wangi dan segar mata memandang..

slmt pi gopeng..

ratusiput said...

sejak tsunami dlu...mmg sangat2 jarang ke laut :)

Maya Mayana said...

take care of yourself okay....

qemaishak said...

Cantiknya matahari terbenam tu..memang rasa tenang je..

ainnoraini said...

suke kelaut jugakk..
tapi bile mandi-manda badan jd gatal2 la pulak...

buat ape kegopeng tu ati...

kak Erna said...

Ati..semoga selamat perjalanan dan selesai semua urusan.
ati cantik gambar pemandangan senja di tepi pantai tu.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

pict yg sgt menarik....memang nampak tenang ja....

miloais said...

bestnya bercuti2 di tepi pantai!
lama dah tak cuti2 gini...

Kunang-Kunang said...

Akak juga suka tengok lain. Sebab tu bila balik Terengganu, mesti cari pantai. Nostalgia.

Selamat pergi dan balik ke Gopeng

Queen said...

hati2 berjalan.... moga selamat dalam perjalanan.....enjoy!

rasp said...

mmg tenang bila suasana gitu kan sis....
have a safe trip & take care!

sahromnasrudin said...

itu mesti kat pantai morib kan....pantai tue ok skrg..dh makin bersih

NM02 said...

suker dengan laut sebab keindahan sekeliling, tapi tak suker mandi laut

Zura said...

suke jugak tgk laut...damai je perasaan...

Hanis Azla said...

saya pun suka lau.. bau laut selalu buat mood rasa tenang.. have a nice journey ati..

Hanis Azla said...

saya pun suka lau.. bau laut selalu buat mood rasa tenang.. have a nice journey ati..

Daddy Ziyyad said...

selamat berjalan jalan ke Gopeng....

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

cik azeya said...

saye suke laut jugak kak. jom pegi same same. huu tension lah kak. :(

Yan said...

Buat apa miker kat sana tu..

akak takut laut.. rasa ngeri. tp now ok sikit dah.

kakchik@ella said...

wat pe kat gopeng eh?? anyway ati, ella pun pencinta pantai. tenang jiwa dan minda.

adarnadzmie said...

suka tgk laut yg tenang... klu laut yg bergelora kuat takut lak nak tgk... hehe..

shah-kayrul said...

tenang nyer..tapi bila tengok lama2 berpinar plak mata nie..hehehhee

nabilah_2908 said...

sama lah kita...

bukan takat rendam kaki..rendam badan pun besh..hehe.. :)

safe journey kak.....akak buat apa g Gopeng tu..jln2 makan angin ke..? :)

Zullism said...

dah lama tak kelaut..tepi laut pun tak...heheh

h4ni3 said...

gopeng? ambik sesape kat matrik ker? hehe.. pepandai jer serkap jarang

kita pun suka laut.. tp kita takut air ;)

anitaare said...

hai ati,

gi gopeng tido sana ke??selamat kembali..

anitaare said...

hai ati,

gi gopeng tido sana ke??selamat kembali..

Abang Jonni said...

huhuhu... aku rasa dah dekat 10 taun x mandi laut...huhuhu...


sedih ah...

jeBateja said...

uikkk...lawa lah....errr....kalau mandi laut pun best.....ahakz....kalau mandi senja2 ada hantu air tak..??

Woofer Storm said...

perghhh cntik..kita pun suka laut lah,nak join gak..boleh tak?ermmmm

Adyla said...

kite memang suke akan keindahan laut dah lame x g..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

saya layan bagan lalang jer lerr

cemomoi said...

syok layan ombak...

sal said...

sesekali duduk kat tepi pantai..terasa betapa kecilnya diri..

AdiaLuze said...

Dah balik ke dari Gopeng sis ? Selamat berjalan2 ... Bestnye laut ... Tetiba rasa nak bercuti ke tempat yang ada laut ... Hmmmmmm ...

P/S : Lamanye tak berBW dan jenjalan blog kengkawan... Kat opis blogspot dah kena blok .. Hampeh ;(

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Dah sampai ke ?