Saturday, April 16, 2011

Ammar's 1st Birthday Giveaway (GA)

Assalamualaikum,



selamat bercuti semua
dah lama tak join GA kali ini nak beri 
sokongan GA qema sempena birthday anaknya
qema rajin datang komen di blog ai ni 

semoga menang coz hadiahnya FM...i like 
nak tahu lebih lanjut di sini

tarikh tutup : 11 may 2011
tag               : Nurkass ( Attractiveness Of Life )
 

 hari ni nak turun KL ... SOGO here i come....  ^_____^

20 comments:

gadisBunga said...

FM lagi. wah!!!! semoga akak berjaya menang!

nurkass said...

wahhh..
FM tu..hehe..
thanks kak ati ku cayang...
gud luck to you..:)

pipoq said...

pegi jenguk blog qema tadi sebab nak tau apa tu FM..

memang suprise tul sebab hadiahnya FRIGHT magnet..hehehe..gerun tu..

ape pun gudluck utk kak ati..

qemaishak said...

Terima kasih kak sudi join memeriahkan lagi GA qema ni, Good Luck ya:)

norlie said...

salam akak berkunjung balas.

toyolkiut said...

FM?
TK nak.. TK nak..
bestnya..

Muhammad Burn said...

good luck :)

=sz= said...

sopping rayaaaa ke kak ati?
heee

Siti Nurhayati Dollah said...

:D selamat berjaya

sarah-najwan said...

wow..semoga berjaya..
ambo mood join goni2 ni masih ke laooottttttt..huk huk

Daddy Ziyyad said...

Selamat menabur duit di Sogo...:P

Good luck..moga menang....

Cik Ezy said...

gud luck kak ati!

kak Erna said...

Ati..semoga berjaya dapat FM

sal said...

selamat bershopping2 di sogo..

sal said...

selamat bershopping2 di sogo..

cemomoi said...

dah menang jangan lupa buat doa kesyukuran untuk kengkawan skali

nabilah_2908 said...

good luck kak...!!

wah..shopping kat sogo lah...best nya...tgh sale eh skrg ni..? :)

bunga said...

good luck..cayokk..

Penjejak Mimpi said...

Ade sale ke kak Ati? X tau pon..

Btw sy da tag kak ati taw. Sile terjah http://penjejak-mimpi.blogspot.com/2011/04/giveaway-fom-moscow-by-miszlullaby.html

tq

Hidayati Farhan said...

gudlak kak ati. hopefully k.ati menang. rindu k.ati taw :)