Tuesday, April 12, 2011

Akhirnya

Assalamualaikum,

bersiaran lambat hari ni
maklumlah baru belajar benda baru 
di blog Nabilah @ Apa Kata Hati
jadi ralit pula di buatnya

setelah puas menunggu..
hingggakan terfikir ...
emm..tak ada rezekilah ni...

macam2 teka teki... ^___^


akhirnya petang semalam
bila dah tak menunggu lagi
tiba-tiba saje dah ada dalam letter box

ini bukan kita sertai GA tau
ini adalah gift untuk top 10 pengomen ...ish betui ke kita tulis ni ...hihi
terima kasih Dr. Hanie @  h4ni3
seorang yang sangat sporting dan ceria
juga rajin datang komen 
yang lani sedang bergumbira di Bali  


Fridge Magnet dari Ho Chi Minh City... sukaa sangat!!
terima kasih daun keladi hanie ^___^


ini adalah gift yg ke2 kita pernah dapat....hargai sangat2 ^_____^

34 comments:

wahida said...

dia sedang bergumbira di Bali...jeles seh...

kakcik said...

Yang penting adalah ingatan itu, kan Ati? :)

sarah-najwan said...

tahniah dpt hadiah tuuu...wat koleksi fm..hehe

alien said...

banting ke?
dekat la ngn umah

~ yus ~ said...

Tahniah dapat FM dari Bali tu...

NM02 said...

besh besh besh... hehehe

Rinna said...

Cantik FM tuh.. :)

nurkass said...

wahhhhh..
cantiknye FM tu..
asikkkkkkkkkkk..hehe

kasihredha said...

bestnya...nak jugakkkkkk
hihi

kak Erna said...

Tahniah Ati..dapat jugak hadiah
seronok kan bila dapat hadiah..

Cikgu Nurin said...

Waahhhhh ...tahniah,tahniah....TAHNIAHHHH....

diana said...

kalau rasa tak sesuai dengan
peti es kak ti
pos kat saya je ye..:p

h4ni3 said...

alhamdulillahhhh... syukurrrrrr
finally, semua orang dah dapat gift masing2.. hehehe
parcel tu tersesat pegi klia kot hari tu kak ati.. kikkik

btw, building kat fm tu ialah ben thanh market =))

toyolkiut said...

wah seronoknya..
dpt gift..
nak jg..
please..

Yan said...

ooiii cek kak (sori kasar ni)..

puas akka tunggu ati call, tak gak..akak nak tau address ati ni..heee..

Cik Ezy said...

comel la kak..
bestnye dpt adiah..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Cara yg lain pulak.
Lepas print screen nak guna PAINT pun boleh untuk crop.

Abang Jonni said...

banting eh?..... sekampung la kita....... huhuhu...

DrSinga said...

tertinggal kat bawahhh sekali dalam beg posmen eh?

kakchik@ella said...

kita pun suka FM. hihi ...

bunga said...

wahhh..taniah..

ainnoraini said...

seronokkan ati bile dpt hadiah ni...

cantik tu...

Penjejak Mimpi said...

wah.. bes nye kak ati dapat FM..
PM pon nak jugak.. :)

Kakzakie said...

Dah melekat kat fridge la ye Ati. Jangan pulak Syahmi pi buat main lain pulak.....:)

sahromnasrudin said...

tahniah!!! semoga ia meningkatkan lagi semangat sdra untuk berblog :-)

qemaishak said...

kak , join GA qema tu mana tau ada rezeki tambah koleksi FM hehe..

suka kan kalau org bagi benda yg kita suka.

cemomoi said...

jadik pengomen pon orang bagi hdiah ye.. baek ati

memang baik jadik pengomen blog dari pengomen sok sek cakap kat belakang

Hanis Azla said...

biar lambak asalkan sampai kan ati.. mmg cantik FM tu..

ana said...

suka gak kumpul fridge magnet nie...best kan?

gadisBunga said...

magnet tu asyik molokek kat beskal posmen kot kak..tu yg lambat sampai tu..kikiki!!!!

pipoq said...

siaN posmen tu..hehehe

Daddy Ziyyad said...

yeayyyyyyy....akak dah dapat..

ehh..satu hari nan indah nanti, nak ajak akak & family makan2 sambil berkenal kenalan kat Bagan Lalang..nak tak?

nabilah_2908 said...

oh..akak buat printscreen ni yer...hehe..

bagus la dah menjadi... :)

tumpang happy dgn akak....hadiah yg dinanti-nantikan sampai juga ahirnya...

abg posman ada masalah teknikal kot..tu yg lambt sikit sampainya... :)

Ati Masrif said...

DZ,

cewahh...

bolehhh....tp malu skit
nak cakap dgn doktor ni

guna bahasa lain kan...hahha

p/s: jangan lupa ajak gB sekali
mesti dia snap..pic best2 :)