Friday, April 1, 2011

Akhirnya Dapat Juga...

Selamat petang,

selepas beberapa bulan mengidam
semenjak dari tahun lepas lagi

akhirnya semalam dapat juga
anak dalam tekak kita ini
makan makanan yang jarang benor 
kita dapat makan ini


dah ngap baru ingat nk snap...jakun n lapor tu :P...
2 set black paper quarter meal
kita ambik side dish...macaroni & cheese, aromatic rice dan patato salad
hubby ambik.. fresh food salad, mashed patato & gravy, golden corn & carrot


 walau kini ada 3 perisa...kita tetap suka perisa vanila


ini model terbaru kenny rogers...kena bayor tau
beli 2 main set dapat free children set ni

terima kasih daun keladi my laling
nanti tahun depan mummy belanja nando's pula...huhu

bila lama tak senaman ...sakit2 badan pula bila dah mula balik ^___^

57 comments:

qemaishak said...

seperti biasa, model kenny rogers tu juga yang comel hehe

kakngah said...

yuk! kita joging bersama ptg nih!

h4ni3 said...

alolorrr..
mengidam ada isi tak?
hehhee

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

mana lagi sedap..kenny rogers ke nandos???

fyna said...

hehehe...sedapnye...
:)

~ yus ~ said...

model tu comel betul lah....

kenny rogers ok je bg tekak yus, tp tak kenyang..huhu

Ati Masrif said...

qema,

dia sesuai jadi model ice crean jek..hihi

Cik Yana said...

Arghhh!! makanan lagi. Kenapa semua belog cik Yana singgah cite makanan ni? Hahaha~!

Entry terkini: Happy Birthday Superman!!! :)

mr.curly said...

alamak! ado pencabar den laa..terpaksela den bersara pasni..hikhik

Ati Masrif said...

kakngah,

jom...tapi hujan ni..:) alasan lagi

Ati Masrif said...

hanie,

betui tu...
segala isi perut ni ha...hahaha

Ati Masrif said...

sahrom,

bagi kak ati..kenny lah
tapi hubby lagi suka nandos :)

sahrom suka mana?

Ati Masrif said...

fyna,

yg sedap tak leh makan selalu
nanti cepat jemu ...heeee

Ati Masrif said...

yus,

kalau ada arif mesti lagi comelsss :)

tp kita makan ..kenyang sampai mlm tau...heeee

Ati Masrif said...

cik yana,

sabor..meh jamu mato...heeee

Ati Masrif said...

mr curly,

janganlah pencen

apakata kalau buat iklan sekali
mesti lagi ...gempak...huhu

ct N honey said...

masa anak no 5 mengidam nak mkn muffin ,order 6 biji,hbs.....

nurkass said...

tu dia..
dah makan baru snap..haha..dahsyat betul kak ati ni..

belanja nandos..????? bila..bila..
rasa mcm dapat jemputan jek..hahaha

diana said...

model tu makan banyak tak??
heheh

Zura said...

gullppss...cedapnye kak...jarang2 makanlah tue yg terase nikmat..

Queen said...

uii...setap nyee.....balik ni nak buat baked chicken cam tu la...(ni berangan je..balik kang belum tentu..hohoh)

Dinas Aldi said...

yum yum sedap!

model terbaru kenny rogers tu sangat comel!

atty's said...

kalau kenny rogers ni kty palng suka muffin dia..

nabilah_2908 said...

ala....ala..macaroni& cheese...favorite sy tu...pasti akan pilih dish tu kalau ke KR...huhu..

adeh...lama gak tk makan...mmm..... (^_^)

kak...kirim salam kat model terbaru KR yg cute tu yer... hehe.. :)

anitaare said...

Ati..sesekali mengidam makan ni tak pe jugak kalau hari2 huhhh jenuhlah che hubby mahalnya yg amat..

sarah-najwan said...

xpenah lak mkn mende ni..huhu
napok mcm bestkan..

Cekodok said...

hehe... pernah skali je makan.. sedih tak.. haha

gadisBunga said...

muffins dia mmg takleh lawan!!!

Amy Syaquena said...

wah bestnya hujan2 mcm ni terus teringin pulak..

Rinna said...

Hmm.tgk Ati gi makan kat KR.. terasa2 plak nak makan hehehe.. tapi mesti tak jadi punya.. Alhamdullillah sampai gak hajat tuh yer.. :)

Amboi kan main lagik syami posing yer.. :)

Cik Ezy said...

terliur tgok.. huhukk

ShErA said...

sedapnya... lama x makan kenny rogers... nak pegi beli la mcm ni...

suri solehah said...

salam ati hehe..seb baik ngidam tuk anak dalam tekak ..hehe

cemomoi said...

pnah gak member time bujang kja keeny rogers tu.. sampai tek larat mkan ok je

Yan said...

AKak kalau amik quarter tu sure amik side 2 red bean dan coleslaw.


model tu ..comey sangat lahhh...geram aunty..

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhh sumer makanan nampak sedap

Citarasa Rinduan said...

selamat pagi sabtu ati..
wah!!! ayu baru jer makan jumaat lepas...memang meyelerakan menu kat kenny roger...
terbaik

DrSinga said...

saya suka muffin pisang dia

piau rasa pisang.. lembut

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

waaaa...
dah bertahun tak makan situ.

jagung ada lagi tak ?





model ensem !

sissyira said...

salam


hah,,saya bila la nak p rasa ni...hehe

=sz= said...

ahaaaa lama tu laling akak nak tunggu smpi tahun depan makan nando's ....

k ati,
saya tgh cuti belajar tu yg jadik multi purpose mama ni ;p
jadik makcik driver budak sekolah, jadik bibik ... kuikuikui

pipoq said...

kenny rogers ?

hahaha..rabak poket woo..last time pegi makan kat KR Kinta City, pehtu insaf terus..

other week later, beli ayam sekor kat Ayamas, perap sendiri pehtu bakar..sempoi abis piknik blakang rumah..hehehe..

kasihredha said...

comeynya model tu...
geram je nak ciummm

Piasara said...

"tak pernah makan pun..lagi kesian kan?

cikceriacorner said...

salam akak..

wow..bestnye..nak jugak..heheh

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

as salam, dah lama gak BSB tak p nie.. bila tengok pic teringin pulakk.

Suriati said...

wahhh..besslaa pulakk...sape nk banje ni??yummm..yumm

bunga said...

bunga tak pernah makan la..ehhe

Aanas said...

ada gak skali skala cuba KRR nih... sedap memang ler sedap, tapi mahei ler.. tu yang kalo nak makan kena fikir berkali2.. sebab kenyang dan sedapnya kejap jer, duit habis terasa sampai ujung bulan.:)

aNIe said...

Ati... abang akak suka ayam Pak Kenny ni... tapi sekarang dah mahal... jadi kalau nak makan pun sesekali je... nak makan selalu pun jemu...

CGG said...

terliur tgk kak:)

huhu..

comel si kecil kamu

ratusiput said...

suke muffin dia..lembut...model tu pinjam rambut leh :)

azzey said...

Tahun depan pegi Nando's ajak saya skali ek..:)

kakchik@ella said...

hmmmmmm .. sedapnya ati. nak cari lah nanti. hihi ..

..::SangRatoo::.. said...

dap dap...dapp nyerrr..kite ske kenny rogerss..kite ske makan muffin die..

CIK TOM said...

wah lama dah cik tom xmakan kenny roger..last makan 2 tahun lepas kot..heheheh

CIK GADIS said...

wooo!sedapnya..teros lapo tetiba... =((

latest :
KEMALANGAN TRAGIS