Wednesday, March 23, 2011

Superwoman *__________*

Assalamualaikum,

syahmi masih tak sihat lagi 
mata kita pun dah jadi panda kot sekarang ni..huhu

dah 2 hari bertahan untuk tidak pergi sedut gas
tetapi malam tadi terpaksa juga kita redah 
malam yang gelap dan hujan renyai-renyai 
kerana si bucuk tu tak berhenti batuk 

kita kalau malam fobia sikit nak drive selepas
kejadian kemalangan tempohari tapi pasal
hubby masih tak balik lagi dan takut klinik tutup
kita angkut semua anak-anak dan redah saje
demi si bucuk yang lelah semacam saje

lepas kena sedut ...ha.. baru nampak dia lega sikit
tapi doktor pesan kalau tak elok lagi esok kenalah 
ambil gas lagi 2 atau 3 kali sehari... dahlah papa
tengah amat sibuk lani ....huhu~

nasib mummy ni superwoman tau... sila percaya ^_______~


sori ye... pada yang kita tak sempat bw lagi...kita akan terjah juga
tapi slow n steady hingga ke ptg nanti .... wokey

26 comments:

♥ manje ♥ said...

Assalamualaikum

Kita takut nak 'drive' malam2...
silau... moga syahmi cepat sembuh... Amin ~

gadisBunga said...

emm....tapi kalau dah ada peluang berehat nanti akak kene rehat ok. takut pitam pulak~

kasihredha said...

semoga shahmi cepat sembuh...:)

kakngah said...

demi anak kan..
redah jugak!

miloais said...

kesian syahmi...
moga cepat sembuh ye...

kena kurangkan aktiviti lasak
buat sementara waktu lah....

♥MAMASYAZA♥ said...

cuaca sekrg nikan hujan n sejuk. anak2 mudah kena batuk2, moga shahmi cepat sembuh ok

Hanis Azla said...

bila dah terpaksa tu, takut2 pun jd berani kan.. lebih2 lg klu pasal anak.. semuanya sanggup diredah.. semoga shahmi terus sembuh.. sian dia..

diana said...

kesian syahmi..
kerap sangat tak sihat..
semoga cepat sembuh..
syahmi kan hero..:)

Cik Pah said...

bw later later pun takpe..yg penting kesihatann anak, keluarga ..dan juga diri sendiri

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

nasib baik sdri pandai drive..boleh la bergerak sendir kan..bagus tue...

..::SangRatoo::.. said...

ouh sian budak cumill tu..sib baik mummy die superwoman..heheh.. cepat sembuh ye syahmi.. :)

bujal X said...

siann kat syahmi~~

insyaallah bila besa nanti dia akan sentiasa ingat ibu dia superwoman~wee~~

noor said...

syahmi xsihat yer
take care yer
kak ati demi tuk anak kan apa jugak boleh kann

nurkass said...

alahai kesiannya..
kecik2 dah kena camtu..
erkk..betul2..superwoman..
hidup kak ati!!:)

Rinna said...

Kesian syahmi.. Moga cepat sihat yer..

Daddy Ziyyad said...

moga syahmi cepat sembuh.

kalau wheezing tak OK lagi, better ambik nebuliser tu every 4-6 hours

Cik Ezy said...

arap ank akak cpt sembuh
dan kembali sihat..
cian kat akak..

wahida said...

kak, saya rasa sbb sekarang musim sejuk la kak, budak2 kat taska ramai yg batuk, pas tu bila dah batuk, tu yg asma menyerang tu kak..
tapi anak saya lg teruk, sampai kena masuk wad...huhu...
semoga syahmi cepat baik...

kakchik@ella said...

Ye. saya percaya pada woman's power. We are the super duper woman. hihi

suri solehah said...

salam..ati..ala sian ngan syahmin tu..harap dia cepat baik..org ppuan mmg hebat ati..tak semua yg ppuan buat mmapu lelaki buat..

sal said...

ciannya...

take care ye ati...memang saat begini pengorbanan ibu sangat2 diharapkan dan berharga...

moga cepat sembuh.

qemaishak said...

kak ati, saya baru je lps jadi 'panda' kak hehe

moga shahmin cepat sembuh.

h4ni3 said...

percaya.. percaya
kebanyakan mummy skrg, memang superwoman.. hehehe

get well soon syahmi

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak...nebu tu kiter boleh beli tau letak kat umh...eh..tp bkn mesin tu tapi yg mcm pam org asma sedut tu(tp bkn ubt asma la) & corong tu..lebih kurang rm80 je rase nyer..

nabilah_2908 said...

bagus juga kalau kita yg perempuan ni jadi Superwoman...tidak la terlalu mengharap pada lelaki kan..? :)

kesian syahmi..skrg mcm mana..ok tak..?

Kaseh said...

get well soon syahmi..n mummy too..get some rest ok :)