Wednesday, March 23, 2011

Sabtu Kami

Selamat petang,

saje nak menayang gambar kami 
di Putrajaya sebelum banyak kejadian 
yang melanda selepas itu

hasrat di hati nak tengok belonlah kununnya...
tapi kalau dah datang pun pukul 11.30pagi
mana ado...orang yang ramai adalah...

menurut kata orang di situ 
belon panas tu tak tahan panas
aik..pelik pula kata belon panas 
so... hanya boleh naik bila
time sejuk saje...waktu pagi 
dan waktu petang yang nak senja  






gaya terbaru syahmi bila ambil gambar

tak pernah lagi naik cruise tu...best je nampak
 
tangan ni gatai sgt snap high heel minah ni...larat tu jln2 di pesta mcm ni ^__~




balik tu sempat singgah alamanda lagi...beli buku ^_____^

27 comments:

Citarasa Rinduan said...

ati..family ayu kat kl..semua pakat tayang gambor belon panas..

jeles2...

alahai..siannya kamu tak tersampai awal...mmg belon panas tak sesuai naikkan waktu tegahari,,

PS: uits...sekodeng kasut orang eik!! hahahhaha...heel tinggi betui lah..pengsan kalau ayu pakai....

kakcik said...

Assalamu'alaikum Ati...

kakcik pun tak sempat nak pergi. Tahun depanlah, kalau panjang umur. :)

miloais said...

iols tak pegi pun
pak supir ngak ada di KL
terbantut segala aktiviti luaran

tahun depanle...
kalo ada lagi - dan iols panjang umur

ps : gigih uols snappy2 kasut orang! heheheh
tapi ye lah... ilang akal ke hapa
gi tempat event camtu pakai kasut yg heels camtu???
kalo iols - rela ye berkaki ayam
daripada menyeksa kaki...!

kakngah said...

kagom aku ngn minah berkasut tumit tggi tah berapa hinci tu. gagah!

aku pakai wedges tak berapa wedges masa g sas haritu pun melecet kaki. sampai harni ada lagi kesan dia...

✿....rossa alina....✿ said...

saye xpergi pun belon panas tu...kakak saye je pergi..huhuhu

Cik Ezy said...

kaki die kebal kot kak..
2yg die pkai tumit tnggi..
hihikk

::..daYa..:: said...

salam
fuhhh tajam hell pempuan tu
kalau daya tak larat jalan jauh
sakit kaki

nabilah_2908 said...

hehehe.....tergelak bila tgk gelagat Syahmi :)

=sz= said...

assalam k ati,

comel2 anak akak...
kami sekeluarga belum berpeluang tgk live lagi belon panas tu...tumpang tengok kat blog kengkawan je la nampaknya ;)

kakchik@ella said...

ati, ari sabtu dn ahad tu ella sbnrnya plan nak ke putrajaya tgk belon panas tp sabtu tu je ada 3 jemputan mkn-mkn. pastu ahad hujan.

Hmmm .. berangan je la nmpknya. hihi

h4ni3 said...

kita tak pegi pun tgk belon
malas nak redah orang.. huhu
tgk kat blog orang lain jelah :D

Zullism said...

akak kat putra jaya banyak tempat jalan2 yang orang tak tau...

Queen said...

xtahan panas tu maksudnya...masa die nak naik tukan die guna tekanan udara panas utk naik..kalau dah cuaca panas cane die nak naik....hahhahahha..

comel je ayat akak kat atas tadi tu..kekek2 saya gelak.. =)

kasihredha said...

hihi sempat2 atie ambik gambar high heel org ye...
akak memang tak pernah pakai high heel....sb sakit belakang.

kak Erna said...

Ati..memang tak pernah terfikirpun nak ambil gambar kaki/kasut tu..
akak dari muda..sampai tua..tak pernah berkasut tinggi..
sampai anak pernah tanya..mak tak belajar pakai kasut tinggi macam kawan mak tu ke..katanya..he he..

gadisBunga said...

dulu kan...saya selalu gi jalan2 and shopping pakai heels tinggi cenggitu. aduh....rasa macam buat keje gila je. huhu~

Cikgu Nurin said...

Syahmi tu sebenarnya nak wat moncong-moncong..hi hi hi..

minah yg pakai high heels tu sebenarnya seksa....cayalahhh,mana nak jalan jauh,mana nak kontrol cun,akak tau la..sebab pernah buat Wuahahaha....

cemomoi said...

sampai sudah le tak tengok belonnn... dengo kabo slalu ramai sangat orang tu yang maleh nak bersesssakk

sarah-najwan said...

last pi putrajaya
sebab ada urusan transfer
skol pada mei 2008..

xsempat nk meround pun..
nati bila pi KL
nak meround Putrajaya ni..\

alamanda pom xpenah pi..huhu

Yan said...

Akak pun teringin nak naik cruise tu.. Ada charge lah kan..

amboi3.. high heel tu.. emmm kalau akak,lupakan.. mau patah terus kaki dan pinggang ni..

Hanis Azla said...

sebab gayat, makanya takde pun teringin nak naik.. he..he.. dgr kat radio pagi2 lagi org dah ramai beratur tunggu turn..

niesz said...

syok nye, sempat akak g ek, niesz x dan nk g, bf asyik bz je nk suh temankan..ehe..

poyaty said...

kak ati, siyesly anak2 kak ati comel2 mcm mak dia lah. suka tgk anak akk yg bertudung tu :)

sahromnasrudin said...

kat putrajaya tenmpat makan mane yg best????

Fadzli Amir said...

ooo kat putra jaya..patut la member tayang gambar tu...tapi gambar high heel tu paling mengancam...

qemaishak said...

huhu saya blh lupa ada pesta belon ni..duk fikir nak p mana ahad tu rugi2..
sakit kaki & pinggan kalau pakai high heel kat pesta macam ni..org lain tak tau la hehe

Kaseh said...

mmg byk gak tpt yg buleh jalan kat putrajaya tu kan..tapi kaseh tak berkesempatan lagi..haish.kena pegi gak ni bawak kanak2...