Tuesday, March 29, 2011

Ke Majlis Reunion SMVTAA


Assalamualaikum,

Apa khabar sahabat semua
kami sihat dan gembira ...almaklumlah baru 
balik dari bercuti walau hanya 2 hari ...tetap happy!

sabtu dan ahad kami ke PD untuk menghadiri 
majlis reunion hubby yang 1st time di adakan
1st time juga kita pernah ke majlis reunion 
kerana kita tak pernah hadiri majlis sekolah sendiri 

di adakan di roof top legend hotel 
best sangat keadaan di atas tu berangin saje
selamat sebab di kelilingi oleh pagar
makanan pun sedap-sedap tapi lupa nak snap
almaklumlah...ai busy melantak ...huhu
ada cabutan bertuah dan gift untuk kanak-kanak

cuma nak bagi idea sikit kalau diadakan lagi
next time baik di panjangkan waktu tu 
ke 2 hari 1 malam atau 3 hari 2 malam 
so lebih lama sikit masa untuk beramah mesra
dan ada time untuk adakan games untuk 
ibu bapa dan anak-anak...lebih meriah lagikan ^___~



baru tahu hotel yang cantik ni ada di PD

kena berdiri nyanyi lagu negaraku dulu...ingat tak kat sekolah dulu2

video persempahan depa masa sekolah dulu
ibu mithali tengah melayan anak...percayalah....hihi

ehem... kiutlah couple tu...ahaks

anak dara kita....



gift yang kami dapat
semakin dewasa...ada yang maintain lagi

bersalaman sebelum pulang


 lelaki ramai yang bawa family tapi wanita lebih ramai 
datang sendiri....nape yek...? ^________^

55 comments:

nurkass said...

aha..
couple tu mmg sweet..hehe
bestnyer..cuti2 malaysia..

nabilah_2908 said...

tul la....couple tu kiut...hehe... ;)

myb yg perempun..ramai yg masih single...or hubby mereka sibuk.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
GELARAN

Hanis Azla said...

mmg kiutlah loving couple tu.. selalu lelaki mmg bangga dpt tunjuk family dia.. yg perempuan pula mungkin rasa krg selesa nak bergather2 dgn kwn2 klu family ikut sama.. tp klu saya mmg saya angkut semua.. he..he..

Queen said...

ha.....kami vote pasangan cute tu..ekekekekekke


nik banyak kali ajak yabang pergi reunion sekolah..tapi die tak nak pergi..tapi kalau budak2 sekolah die buat reunion ...pun die tak nak pergi..hahhahahhahahahha

tak tau la apesal

diana said...

sekolah encik suami tu sekolah untuk lelaki je ke kak ti??

Ati Masrif said...

nurkass,

terima kasih cayang...
nanti kak ati belanja cendol banting ^__~

Ati Masrif said...

nabilah,

atau si wanita tak mau
suami n anak2 ganggung depa
nak bersuka ria...huhu

Ati Masrif said...

hanis,

agaknyalah...

kalau kita pun ..harus berangkut
semua sekali...hihi

Ati Masrif said...

queen,

pulak...pemalu yabang ni yek
maybe ada anak nanti ...lain kot

Ati Masrif said...

diana,

sekolah asrama vokesional campur

siap ada yang ex ...gitu...haha

pipoq said...

reunion sekolah ?

sy pun tak pernah dapat nak join..asyik diorang buat reunion je mesti masa tengah jadual kerja ketat..

Dee said...

sebab..lelaki ramai bini tak caya..nak mengekor..hahaha..xdelah..reunion mmg best..tp mcm dee..kitorang x brp nak bawa suami dan anak2..sbb nti xleh nak sembang..lgpun xde apa yg nak dirisaukan..dee sekolah dulu semua perempuan..masuk plak itm..buat kursus secretarial..confirm..semua perempuan..tu yg lagi syok tu..hihihi..

kak Erna said...

Ati..PD tak jauh tu..akak pernah jugak dengar legend tu..tapi tak pernah pi lagi..

Piasara said...

"best nya dpt jumpa kwn2 lama dan berkenal-kenal ngan famili masing2..macam famili day pulak kan...kalau stay 2-3 malam lg best tu..."

cemomoi said...

genng pompuan tak begambo skali ble gak kongsi tumbesaran sapa paling sihat...

kakchik@ella said...

seronoknya reunion. ella dulu sekolah kat PESS .. Pudu English Secondary School. Sampai skrg blm berjaya lagi reunion kitorg. memasing bz. Bila tgk n3 ati ni .. tetiba rindu kat diaorg. Best kan ati dpt brkumpul ramai2 camni ..

ieda said...

bestnya sesekali hadiri reunion , kalau buat selalu mcm nie memang best , kita x putus kawan kan .. nak2 kawan lama time2 sek tuu :))

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

As salam, Hubby ati voka mana? BSB voka Kuala Kangsar.

miloais said...

couple itu memang cute!

seronok lah gader2 reunion ni
lagi best jumpa kawan2 lama kan????

Cik Ezy said...

bestnye reunion..
=)

kakngah said...

ye la.. kalau stay sana lagi bes.. boleh mandai manda....

gadisBunga said...

wanita2 yg datang sendiri tu dah kawen ke belum kak?

*bestnye buat kat rooftop cenggitu!

rasp said...

kapel yg sweet & lomantika gitu...
sronots bila jumpa geng2 lama...
mesti byk stori nak disharekan...

Cik Pah said...

sebab laki diorang tuh pemalu nak tegur budak lelaki sekolah yg lain.. atau lebih tepat ego..hahah..kita pulak as a wife ikut jer laki kalau nak bawak gi mana kan

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

baru nak kata cik pah dah jawabkan bagi pihak kita. hehe..

kita pun dah risau jugak ni. kawan2 sekolah abi pun nak buat bulan mei nanti.

kasihredha said...

lelaki bawa isteri , sebab isteri biasanya memang nak ikut...
perempuan pula tak bawa suami sebab suami biasanya malassss

Yan said...

Tidur sini tak? seronok kan bilik dia.. really spacious. Siap Hubby leh mancing dari bilik..

Citarasa Rinduan said...

ati--
salam ziarah..lamanya ayu tak singgah sini

now alhamdullilah..FIl semakin sembuh..thanks sentiasa mendoakan kesejahteraan kami..

PS: bestya renion tempat2 hebat nie...

ati dan en suami memang sepadan..cun dan hensem..

Miss Yaty said...

wah....bestnye reunion..msti beskan sebab jmpe kwn2 blik..jmpe versi ada ank sume..hihi

sarah-najwan said...

pi reunion mmg best
walau join yg hubby kan..

yg wanita tu pi sdiri
sb hubby deme xnak join..apa la salahnya join kan..memeriahkan suasana..

niesz said...

wah!syok nyer, niesz x pernah lg g reunion sekolah ni, sbb kalau buat mesti ade hal time tu..huhu..

=sz= said...

saya penah juga ikut en suami reunion..
betul juga kak ati cakap tu...nape ramai wanita dtg sendiri ek? rasanya tu je "peluang" nak berjumpa semula kawan2 seasrama dulu ... takpun ramai yang solo lagi kot kak ...ihikss

Ati Masrif said...

pipoq,

lama menyepi..
kita pun sendiri tak pernah join reunion sekolah...hihi

Ati Masrif said...

dee,

kak ati dulu pun sekolah semua perempuan ..
tak ada experience bercinta di sekolah ..hihi

Ati Masrif said...

kak erna,
tp tempat ni bawah dari bandar PD..
ati pun tak sangka ditempat mcm tu
adahotel yg sgt cantik

Ati Masrif said...

paisara,

aha..mcm family day pula
kebetulan tahun ni tempat kerja hubby
tak ada fmly day

Ati Masrif said...

cemomoi,

hehe..kaum bapak tu pun apa kurangnya
semua pun memerut gak...huhu

Ati Masrif said...

ella,

mmg best dan meriah
kita pun tak sempat nk join
sendiri punya..

Ati Masrif said...

eida,

best kalau organizer buat best

Ati Masrif said...

bsb,

voke di bentong

Ati Masrif said...

milo,

tocey...

harap lepas ni dpt jumpa kwn2 sendiri
pula le...hihi

Ati Masrif said...

ezy,

best...pernah join ke dik?

Ati Masrif said...

kak ngah,

kita stay tp sdn bhd di tempat lain ler...huhu

Ati Masrif said...

gb,

depa semua tu dah kahwin tapi
mungkin ada sebab2 yg tersendiri kot..hihi

Ati Masrif said...

rasp,

TQ
tu yg jenuh kita dok jaga syahmi
papanya bz borak2...hehe

Ati Masrif said...

cik pah,

betui tu..kita ni isteri ...kenalah
ikutkan nak2 anak2 tu bila dgr nk ke
PD...bukan main lagi..hihi

Ati Masrif said...

reen,

apa nak risau..
pasang badan sajelah...ahaks

Ati Masrif said...

kak kasih,

malass....or isteri yg kata
bang..tak payah ikut ah...huhu

Ati Masrif said...

kak yan,

tido tp bukan di sana
kak yan mesti dah pernah dok sana na
cantik tp mahai ler

Ati Masrif said...

ayu,

ala...terima kasih..
buat susah2 je..memuji...hehe..malu ai

Ati Masrif said...

yaty,

jumpa versi masing2 dah berubah dari
segi rupa paras dan bentuk badan...haha

Ati Masrif said...

sarah,

risau kot tak leh nak jamu mata
pada ex...ahaks

Ati Masrif said...

neisz,

samalah kita...terlepas peluang last yr

Ati Masrif said...

suzi,

ada pengalaman yek..
tu yg wondering ...awat yek..hehe
kalau kita mesti bawa kan..kan...^__~

Penjejak Mimpi said...

kak ati: yg wanitanye simpan hubby kat umah kot.. :)

atau masih menyendiri.. mane tau kan?

sedap tak makanan nye? musti berselera sampai lupe nak snap pic..