Thursday, March 31, 2011

Hairan bin Ajaib...?

Assalamualaikum,

jangan terkezut dengan n3 awal tadi na...
kita nak test my laling blog ni ...
semalam ada 2 problem melanda

problem 1
dekat blog orang lain menunjukkan 
blog kita ni masih n3 hari selasa
padahal kita buat n3 baru semalam  
dah malam baru kita sedar prob ini...patutlah...

pasai itu kita test tadi 
bila pergi ke blog sahabat lain
nampak dah ada tunjuk n3 baru ....so selesai 

problem 2
dah set pada setting untuk 
show 3  entry pada main blog tapi 
yang keluar hanya 1  entry saje
yang ni masih tak selesai...ada sesiapa leh tolong?

tapi yang bestnya pasai problem ini
kita memberanikan diri untuk called reen
walau pada awalnya...kita kalut sikit pasai 
dengar sore reen ala-ala nak marah gitu
habis tergagap dan berterabur
segala ayat yang kita dah susun di buatnya ...heee

pasai kita ni lembut sikit orangnya
bak kata kawan kita... silalah muntah :P

kalau cakap dengan ati ni kena rendahkan sore tu...
sore dia kan macam doreamon sian dia....huhu

masa tu reen ada di luar so
kita kata kita akan call dia balik 
tapi selepas tu reen yang call kita balik 
sore dia dah rendah dah...huhu
dan dia sangat ramah mesra orangnya
macam dalam blog dia juga
walaupun tak dapat membantu tapi 
kita happy dan seronok sangat dapat cakap dengan reen


sesiapa nk bagi kita hp no. ...sila2 boleh kita borak2.. ^____~
email kat cini yek...cleocancer@yahoo.com

33 comments:

NM02 said...

akak, mungkin blogspot ada problem kot sebab tadi saya ada singgah blog seseorang, n3 dia sampai masuk 3 kali...

Cekodok said...

aritu penah jadi gak... rasa mcm nak hentak je blogspot.. hehe... pastu update beberapa kali terus dia kuar sekaligus mana yang tak kuar tu.... tapi tak pasti lak kenapa...

Mi'ing Oon said...

nie blog,, i like and i follow you... salam kenal

ainnoraini said...

same la tadi...bile bukak blog yg lain ade masaalah jugak...

meroyan kot dia...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ati,

sore ai garang kannn ..?
kalah dr Singa kot !


hahaha..

kakngah said...

ooo.. patut pun tertesting2..


ai malu la nak borak2 dgn u.. nanti lidah ai kelu.. ahaks!
no. fon kita ada jek kt k.reen...

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

sy pun tak tau pasal blogspot nie..maklumla, tak berapa mahir sgt bab ict kan hehehehee

bujal X said...

ala~~google je~~setel problem~~haha~~

no hp saya mahu??

anitaare said...

assalammualaikum ati..kita bab2 ni mmg mintak maaflah byk2 mmg kurang mahir..ni pun baru2 nak belajar..senang2 call lah kita ye..

sarah-najwan said...

betuk la ati..
n3 awk sal swimming pool tu..xnaik dkt blog saya tau..pastu saya klik nama blog awk..eh..ada n3 baru rupanya..huhu

ttgk bil n3 per page tu..setting kat:

settings>formatting>show at most (tulis angka berapa nak n3)>save settings


saya buat 3 je..
nati saya bg no phone via fb deh...jommmmm

nurkass said...

salam kak ati ku cayang..
ooo...patutlah testing2..hehe..

rasanya ada masalah blogspot ni kak ati..sbb semalam tgk buletin pagi, diorang ckp pasal siasatan masa kat blog, twitter dll utk kes anuar tu..emmm..tak taulah..

kass dah send no fon ye..hehe

Kak Anie said...

Ati..syok le dgr suara doraemon..hehee. kalau ada poket doraemon tu lagik bagus...

kakcik said...

oo... itu citernye... :)

NM02... kakick pun berhadapan dengan masalah di blog seseorang yang kluo sampai 3 kali catatan yang sama, nak komen - takut kakcik sorang je yang nampak macam tu! :)

Ati dah ada no hp kakcik tak?

miloais said...

recently - blogspot ada masalah kot
semalam iols ada masalah publish entry
para semua berterabur
dah edit banyak kali tetap sama jugakk...!
almost nak give-up di buatnya...!

maaf ye ati... tak dapat nak tolong pasal masalah no 2 tu....iols pun tergagap2 lagi pasal blog ni...

cik nurussalwa said...

mcm bahaya je.. nape ci bloggie ni..
semoga selesai la probsnye ye..

Yan said...

Tgk kat email.. akak bg no. kalau tak call, akak tuntut...heee

rasp said...

akak nie mmg buta tuli IT sis...
so tak leh nak tolong...
akak pun slalu gak prasan...
kat bloglist kengkawan,
n3 akak kkdg tu ketinggalan...
padahal dah ada n3 baru...
tapi akak biorkan je sbb dah kata buta tuli IT kan hehehehe

gadisBunga said...

hahahaa!!!! ada terbarai pape tak masa dgr sore kakReen tu? kihkihkih!!!

Daddy Ziyyad said...

hahaha..terkujat ye dgr suara reen tu...macam lah saya pernah dgr pun..:P

cuba googel..tapi kena tahan lah bijik mata cari & cari dan membaca..bak kata org sekarang ni.."everthing under the sun we can just google it out!"

qemaishak said...

kak.ati..tgk muka pun dah tau lemah lembut orangnya hehe

kak, ni ok je ni, ade 3entry publish kat wall ni

Cik Ezy said...

blog wat pangai suda..
hihikk

diana said...

kak ti..
saya paling tak reti bersembang dengan orang..
ni betul2 ni..
saya pendiam sebenarnye..
kat blog je nampak macam banyak cakap..
hakikatnye tak pun..
hehehhe

sissyira said...

salam

banyak masalah dgn blogspot sekarang ni...banyak virus kot...huhu..

toyolkiut said...

mcm2 ragam bila bblog ni kn..

Cik Pah said...

mmg blogspot ada buat hal 2/3 hari ini..

kak ati nih lemah semangat ker?

~ yus ~ said...

saya tengok blog kak ati memang ada 3 entri pada muka utama, oklah tu setting nya kot.

noor said...

saya pun tak tau kak ati psl problem ni psl xbaper teror sgt bab2 it nih hihihihi

h4ni3 said...

sakit pale kalo tak reti nak setelkan problem kat blog ni kan..
hehehe
samo la kito kak

Amy Syaquena said...

blogspot skg ni selalu buat hal..

suri solehah said...

salam ati..masih blur lagi ati...tp bab lembut tu,,dari gaya penulisan dah boleh bayangkan ati ni lembut je orgnya... seronok kenal ati

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum Atie,

Nasib baik ada orang yang boleh dirujuk kan.

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Barangkali masalah blogspot, blog saya pun begitu selalu ada masalah tapi saya buat tak tahu jer..:)

Citarasa Rinduan said...

selamat malam ati, ayu kalau singgah sini sure time gini..
tengah save email add kamu....nak sangat2 dengar suara doremon kamu..heheheh