Thursday, March 24, 2011

Girl..? No... Boy!

Selamat petang,

ramai yang ingat syahmi ni girl
selalu sangat yang panggil kakak lah
nak potong rambut tu sayang pula
sebab rambutnya curly bergulong...sayang gitu



tapi dia pantang jumpa benda ni...

yang betui-betui atau yang mainan
pasti orang akan kata dia boy .....

betui takkk...?


tengah test power...

try handle pula....

tak boleh jadik ni...

orait...selesa gitu..

mummy juga yang naik semput jaga kat belakang ooo...huhu ^_____^
 

31 comments:

kakcik said...

Hahaha.. Syahmi dah pandai buat aksi superman. Masa ni masih comel tau Syahmi, nanti bila dah boleh bawa motor betul, jangan buat macam tu ya... :)

Kaseh said...

haha pesanan kakcik sabo je laa... takmo syahmi jadi rempits eh kakcik..adehh..

syahmi mmg comel..ala kecik lagi biarla rambut dia panjang..kaseh suka..comell

nabilah_2908 said...

amboi....suka betul dia dgn motor.. :)

jrg jumpa budak lelaki suka bawa patung mcm Syahmi ni...dgn rambut dia...sbb tu la gaknya org salah sngka... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KESAN KOMEN MELALUI EMAIL

kakngah said...

sementara belum sekolah ni la nk merasa simpan rambut pepanjang... :P

diana said...

rambut??
macam tu baru nampak macho...
hehhe

wahida said...

saya suka kalau anak2 saya rambut curly bergulung mcm tu...syahmi nampak comel sgt...

Zullism said...

tgk ja macam gurl tapi tgk to aksi merempit tu kak ati hahaha...

nurkass said...

haha..
yg tu mmg betu boy kak ati..
kalau ngan bear tu mmg ada gaya girl..hehe

alien said...

peh~
kecik2 da bergaya jadi rossi..

h4ni3 said...

rambut tu yg buat nampak cam gegirl tuh..
hihi

kasihredha said...

comel le jejaka ni :)
sure besar jd pujaan ramai

Adinda Amy Sensei said...

cute syahmi ehhh...ehee.e..

apa khabar kak ati??

gadisBunga said...

rambut macam antonio banderas. heheh~

sarah-najwan said...

pesen rambut syahmi ni curly2 ..
rambut mek sarah juga curly kat bwh..tu kasi potong sokmo agar rambut akan lurus..

aNIe said...

Tengok aksi dia dah tau dia boy...tgk tu...lasaknya...hehehe...tapi muka dia sweet...tambah dengan rambut dia tu...memang orang ingat girl...

dyea irdina said...

comei la ..tak yah la potong rambut dia..bia la orng sllau tersalah ingat..hehhehe yg penting dia cute gitu

Citarasa Rinduan said...

ati.. syahmi memang boy..
ayu ada kawan yang anak dia rambut ala2 syahmi.......
sangat2 cute..boy gak...
hehehehhe........

aksi dia dah terang2 jantan..tulen ko...

cemomoi said...

huh dah beso jadik rider macam uncle ni tape jangan jadik perempit sudoh... sempit idop

ch@ said...

huiiii kacaknyaaa syahmi. sambil berangan menunggang motor bersama syahmi =)

Miss Yaty said...

sbb syahmi comey sgt kak...eh kalo yaty pun syg nk potong rmbut die...hihi..takpe bia muke manis mse budak2 nati dah besar mesti macho ni...hihi

Aanas said...

haha, kalo udah nama anak laki2 kan, pantang nampak 'toys' dia orang...

lawa la rambut syahmi, curly curly gituh.. anak achik sumer botak2 kurang rambut.. heheh..

sal said...

amboi comelnya...

Mutiara Bernilai said...

slamat pagii

wahhh,chumel sgt anak akak.. :)

Hanis Azla said...

rambut dia yang mahal tu.. sgt cool..

Fadzli Amir said...

Ingat masa kecik2 dulu rambut macam ni la( tengok gambar lama )

miloais said...

iols dulu ingat syahmi ni girl hoccay!
terbaca entry mana tah - dah lupa
baru tau syahmi ni boy

anak sayang yg comel - kecik2 buat aksi superman atas motor - cun + comel baget
jangan sampai ke tua buat camtu ye
kompen ramai yg lahar!
hiks

muahhhhhhhhhh to syahmi yg come n cute!

Yan said...

Ati, anak akak semuanya dulu masa kecik2 org ckp gurlz. pasai depa nya rambut panjang.

bujang awak mmg cute.

sahromnasrudin said...

syahmi....uncle nak pesan nie..jangan jadik mat rempit tau hehehehehee

qemaishak said...

merempit setempat ye syahmi..memang cantik la rambut dia kak..

Kakzakie said...

Naluri lelaki dia tak boleh selindung disebalik rambut panjang.

asliner said...

sangat comel..
dari muka saya tahu yang dia ini lelaki..
rambut dye sangar comel..=)