Tuesday, March 8, 2011

BW Ni ... Berhantu!

Assalamualaikum,

Bersiaran lambat sikit hari ini
ingatkan nak cuti sehari ...tapi...
hati ini berkata-kata ... 
ala nak gi masuk tengok sekejap saje...
masuklah juga kita ni akhirnya...huhu

benarlah bak kata Azrina 03.07
bw ni berhantu Ti..!
niat di hati nak masuk sekejap saja
akhirnya membawa ke 2... 3 jam juga
baca sana... baca sini...
komen sana... komen sini....

lebih lagi orang macam kita ni jenis kalau komen tu
bukan boleh 2... 3 perkataan...eeh rasa macam 
tak complete saje ayat kalau banyak tu tau...hihi

hubby kata susah orang dah bercinta dgn blog ni.... 
haa..ambik ko...padan muka kita...ahak!


blog walking oh blog walking berhantu kau yee...^_____^

82 comments:

bujal X said...

sekarang saya da jarang bw~~sebab takut ketagih~haha~

nabilah_2908 said...

betul tu kak...

kalau tak bw...rs macam tak senang duduk je..rs macam ada yg kurang.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TRILOGI CINTA

Dee said...

sehari x bw..resah gelisah dibuatnya kan kak?

kakcik said...

Kalau tak dapat buka blog dan tak dapat bw - rasa macam makan nasi tak berlauk je... :)

diana said...

saya pun gitu la kak..
rasa tak lengkap je hari2ku tanpa blog..
hheheh...

pipoq said...

hubby tak berminat menyertai dunia blogging ke ?

sy jarang jugak nak BW ni cuma kalo berkesempatan baru la BW laju laju..heheh..

miloais said...

since last week tak BW
next week bleh start balik kot!
hehehehe

♥ manje ♥ said...

hehe memang betul
berhantu... =)

tak sah kalau dah singgah
tak komen... tak baca...
rugi je rasa ~

Huraizah said...

sayala BW blog kak ati...and Follow u lahhh...hehehehe

sahromnasrudin said...

harus sy akui mende nie mmg ketagih..tapi ada manfaatnya, sesetengah entri yg kita baca tue memberi kita sesuatu yg sebelum ini kita tak tahu atau tak sedar...

ana said...

memang berhantu!!! hehehehe

Penjejak Mimpi said...

ketagih BW takpe lagi... :)

h4ni3 said...

kalau tak bw, rasa macam tak tertunai tanggungjawab... hahahha.. teruk betul lah! ;)

DrSinga said...

hahahaaa...
kau telah terjebakkkkkk.....
tidak boleh berpatah balikkkkkkk......

nurkass said...

salam..
hai kakakku cayang..
setuju sesangat..
tak leh sekejap2 nak BW ni..
tak puas..hehe..

kak ati,mcm mana ngan sakit ari tu?? dah pulih sepenuhnye ke..take care tau..

Kakzakie said...

Setuju sangatlah Ati. Kakak lebih suka BW dari buat N3. Banyak cerita/ilmu dapat. Lagi kalau dapat tengok muka budak-budak comel hati rasa lega.... Release tension.

Daddy Ziyyad said...

Saya dah 'ketagih' pelbagai benda di internet.

-internet games
-online forum

Tapi bagi saya, 'ketagih' ber blog & BW ni lebih byk manfaat. So, tak salah rasanya ketagih BW ni...asalkan kita masuk ke 'blog yg betul' :P

Queenie said...

akak br...


blog running...takdan nak walking2..no time babe!

cemomoi said...

macam candu juga.. dok bergulung atas katil samapi tengah malam buta tak hengat nak makan pulak

kasihredha said...

akak pun tengah bw ni...hihi

Hanis Azla said...

betullah ati.. klu ngadap blog takdenya yg sekejap.. mmg berhantu betul.. tp dlam berhantu tu byk ilmu yg kita dapat kan..

Queen said...

nik akan luangkan masa jugak baca kalau pun tak komen....
hahahaha

dulu penah kene sound dgn yabang..so aktiviti bW hanya terhad pada dalam list je..hehehehhehhe

jarang2 baru dapat tambah kenalan.. =)

ainnoraini said...

same la jugak...ingatkan bukak kejap jer..tak sedar dh berjam2 la pulak...

pernah gak somi tegur..tak jemu ker mengadap komputer tu...lagi la bile tersengih sorang2...bile bace n3 yg lucu sikit..

Cik Pah said...

biar berhantu kak,jgn ketagih..lagi bahaya

Zullism said...

memang berhantu...hehe

wahida said...

saya skang pun ketagih BW...huwaaa!!! kalau dilayan, mmg x jadik keje umah kan kak?

suri solehah said...

salam..betul tu ati..kadang2 hubby bising gak kalau baby asyik duk ngan pengasuh je huhu

~ yus ~ said...

betul tu kak ati, macam yus ni, konon nak rehatkan mata, tak mau depan pc lama2, tp bila dan buka blog, kalau tak BW satu dua blog macam tak sah..huhu

=sz= said...

marilah kita carik obattt ketagih ni kak! kot2 pasni wujud "pusat serenti mengubat ketagihan BW" ;p

azieazah said...

Sama lerrrr.. semua dah kena penyakit berjangkit ni. hahahaha padan muka kita semua. :)

Citarasa Rinduan said...

hehehe..
samalah...berjam2 ko...tak sedor baju belum sidai...ayam belum bagi mkn..hahaha

Piasara said...

"sama la kite...lg satu bab2 komen tu...kalau tak panjang berjela tak sah..kdg2 dah mcm karangan skolah.."

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ati,


berjangkit dah hantu tu kat semua kan ? haha..


Abg tak tegur lagi tapi anak2. Pedas dan pedih tinga ni haaaa..
huhu.. Tu yg kena setelkan dorang dulu baru BW tengah2 malam...

sarah-najwan said...

sejak kebizian ..saya jrg dah BW..cuma mesti jenguk blog list saya yg hapdet je..

dulu masa mabuk ngan trffics..mmg mabuk BW..skrg dah xkejar traffics dah..lebih mengejar kwn2 maya shj..hehe

**baru bertenet you..ai pi kusus tadi..

niesz said...

hahahah..adik niesz kate niesz dah addicted ngn blog, xsah kalau x tgk blog..ekeke..

thanx for d wish ya.. :)

mar said...

salam.. baru 1st time di sini. baru nak start wat blogwalking ni hehehe..

Izan Ishak said...

mmg berhantu bw ni kak...mau melekat je kalau dah on pc ni~

Cikgu Nurin said...

SETUJUUUUUUUUU...baca buku dua tiga baris..baca blog 2 3 jam..huhuh..

*ada entri sakit hati, so, tak jadi tutup lagi...*

| cik azeya | said...

memang berhantu kak. tak dinafikan. ni pon lum smyg lagi disebabkan bw. huhuhu

Citarasa Rinduan said...

hehehe...hantu BW lalu lagi disini hehehehe

kak Erna said...

ati..akak setuju..kadang tu..rasa nak jenguk sekejap je..
tangan pun klik2..mata melihat..mulut membaca..rupanya dah 3 jam..

Ati Masrif said...

bujal,

betui ke..
awat pagi2 muka tu dah dimerata2 blog..huhu

Ati Masrif said...

nabilah,

hebat penangan blog ..hihi

Ati Masrif said...

dee,

mcm org bercinta pula ye

Ati Masrif said...

kak cik,

lagi hebat ni...pantut selalu
berpuisi dan berpantun..ahak!

Ati Masrif said...

diana,

camne agaknya kalau xde line tu..huhu

Ati Masrif said...

pipoq,

dia bukan ada masa..pembaca setia jek

Ati Masrif said...

milo,

takpe..sihatkan diri dulu wokey ^__~

Ati Masrif said...

manje,

wahh..sampai rasa rugi tu..tegar2..

Ati Masrif said...

huraizah,

terima kasihlah mai blog kita ni cikgu...lup u..muaahh

Ati Masrif said...

sahrom,

betui sgt..pasai tu kak ati suka
blog walking ni..mcm gi blog sahrom
tiap2 hari...itu mesti!

Ati Masrif said...

ana,

tp ana ..lani dh kurang aktif yek..
bz sgt ye?

Ati Masrif said...

PM,

dah balik o/s ke...

Ati Masrif said...

hanie,

aikk..doktor pun dah ketagih..huhu

Ati Masrif said...

dr singa,

takpe doc ...kita terjebak together-gether ...wokey
^___~

Ati Masrif said...

nurkass,

tak sedarkan..masa tu

alhamdulillah kak ati dah sihat
tgh byr nazarlah ni.. ^____^

Ati Masrif said...

kak zakie,

patut akak jarang buat n3
sama comel mcm kak zakie juga... :)

Ati Masrif said...

DZ,

ketagih jugakk...hihi

betui2..tgk juga camne isi kandungan
blog tu..mcm bog tok dukunlah..best!

Ati Masrif said...

kak Q,

takpe2..akak kan bz..fahammm babe ^__~

Ati Masrif said...

cemomoi,

lg hebat ...bersiaran dr katil saje
psst...bini dok marah ke..^__~

Ati Masrif said...

kak kasih,

tahu..tahu..hihi
TQVM..lup u..

Ati Masrif said...

hanis,

tulahkan..bukan berhantu buang masakan..
byk ilmu gitu!

Ati Masrif said...

nik,

kak ati ada dlm list tu tak...^__~

Ati Masrif said...

ain,

kita pong kekadang tu ..gelak2 sorang2...hihi

Ati Masrif said...

cik pah,

dah 2..2..sekali ...ngeh3

Ati Masrif said...

zul,

cikgu zul pong dah terkena yek..

Ati Masrif said...

wahida,

betui2 tahu2 byk benda tak buat lagi..huhu

Ati Masrif said...

suri,

takpe lg ada gak pengasuh..
kita ni..yelek...ahaks

Ati Masrif said...

yus,

betui kdg tak sedarkan
tp yus lani..kena betui jaga mata tu
rehat byk2 dah sihat br bw balik..ok

Ati Masrif said...

sz,

amboi..sampai mcm tu sekali..
ketagih tahap kronik tu..haha

Ati Masrif said...

kak AA,

kita berjangkit dari kak azie lah ni..haha alasan...

Ati Masrif said...

ayu,

sama ler...tp nasib kita takde ayam
nk kasi mkn..huhu

Ati Masrif said...

piasara,

ohh part tu sama gak ke..
kadang2 rasa segan pula..pnjg lebarkan..hhihi

Ati Masrif said...

sarah,

bagi kita bw tu samalah..gi lawat semua sahabat..
kalau bw kawan baru..mmg tak sempat

Ati Masrif said...

reen,

nasib kita anak2 tak tegur lagi..
cuma bila kena perli dgn hubby hari tu
kita jd tergelak besar...tak sangkakan...hahaha

Ati Masrif said...

niesz,

samale kita..
u welcome dear ^__^

Ati Masrif said...

izan,

tu yg kekadang rasa tak nak buat n3
so tak masuk...tak bw lah..hihi

Ati Masrif said...

cikgu nurin,

ni yg tak jadi2 nak cuti panjang ni..
dok ada lg kat mana2...sian cikgu nurin..hukhuk

Ati Masrif said...

cik azeya,

emmm...mcm pernah terjadi peristiwa itu...muahaha

Ati Masrif said...

ayu,

ni dah kronik tahap max..haha

Ati Masrif said...

kak erna,

betui sgt tu..
rasa mcm 2-3 blog ja pi jln2...tp tgk
jam ..ehh ..dah 2-3 jam rupanya..huhu

rasp said...

tul tu sis blog nie mmg berhantu...
sehari tak jumpa, terpanggil2 je...
cam diseru2 gitu hehehehehe