Sunday, March 6, 2011

Ada Aktiviti Baru Di Putrajaya

Assalamulaikum,


selamat pagi ahad
planning ke mana hari ini...
kami dah keluar seharian semalam 
jadi hari ini plan mengemas rumah pula

setiap kali ke Alamanda di Putrajaya 
kita pasti akan melalui jalan ini dan melihat 
aktiviti terbaru mereka ini...best juga tau
makin hari....makin ramai penonton pula

kami pun singgah lah petang semalam nak menyibuk juga
meriah pula suasana macam ada pesta tau...
dengan angin yang banyak syiokkk!


pelbagai aksi tau..

kekadang dia buat aksi ala2 nk jatuh..suspen

siap boleh keluarkan asap ooo...huhu

penonton tgh bersantai...tu yg kecik baru landing

ni yang besau..syahmi suka sangat!


hari ini juga dah perabih ulangkaji mana yg belum selesai lg...
jadi teacher pula ^__~

31 comments:

Jue aka ibu FarisYah said...

kak ati datang putrajaya lepak nkat mana2 taman hari minggu kasi tahu nanti boleh jumpa.....

h4ni3 said...

uiishhh

besaunyaaaaa

kak ati.. kak ati ni duduk mana sebenarnya? hehe

Kaseh said...

dia mmg tiap2 minggu ada eh kak.. cer bgtau kat area mana..hehe nak gak bawk kanak2 ni haa..

kakngah said...

dh lama x g ptjy..

hrni duk rmh jek.. sbb adam ada kursus motivasi sampai ptg..

Lyana@Mely said...

hobi mahal tu kan..huhuuh

sarah-najwan said...

kat kuantan pom ade gak kami tgk..my hubby dan 3 hero tu suka tgk..saya xsuka..hhee

paling tidak..weken kami pi tasik bandar..tgk ikan dan tasik..ehhe

Adinda Amy Sensei said...

putrajaya dlm kenangan....

Mak Su said...

cik asben suka ler ni...... thrill katanya

ghost writer said...

baru sekali pegi Putrajaya...itupun lewat malam hantar member..

siang tak penah sampai pon...

suri solehah said...

salam ati..
nanti syahmi boleh mintak ngan mumy satu..

kasihredha said...

budak2 sure sukakan aktiviti begini..:)

Ati Masrif said...

jue,

kak ati bukan tiap minggu ke ptrjaya
bila hubby cuti saje

Ati Masrif said...

hanie,

dok dkt dgn klia
ke ptrjaya...20min
ke banting ...20min

^____^

Ati Masrif said...

kaseh,

kak ati rasakan..tiap2 petang
depa tu flykan kapal terbang tu

Ati Masrif said...

kak ngah,

dok dekat2 ptrajya ke..mana tu?

Ati Masrif said...

yana,

aha..mahai tu..
kito ni tgk ajoler..hihi

Ati Masrif said...

sarah,

sambil tu dapat menjimatkan belanja kan..hihi

Ati Masrif said...

amy,

pernah dok di ptrajaya ke
so lani dah pindah sarawak ke

Ati Masrif said...

mak su,

org lelaki mmg suka sgtlah

Ati Masrif said...

ghost,

lewat malam...haa..dari mana tu..
hihi..biasalah org muda kans ^__~

Ati Masrif said...

suri,

papanya mmg dah pasang angan2
nak belikan bila syahmi besar skit

Ati Masrif said...

kak kasih,

mmg pun..berlari syahmi dlm semak
kunun nak kejar kpl terbang tu..hihi

PendekarPetai said...

tgok gmbo 1st aku ingtkan kapal terbang betoi... hahaha

Citarasa Rinduan said...

kak ati..
syoknya sesekali ambil angin diluar, lagi2 layan pelbagai yang kurang diperolehi pada hari biasa..

ayu belum pernah temgok aksi2 macam tu...
tak apa....kalau ada masa 1 hari nak off CR pi jalan2..

Cik Ezy said...

besarnye..
nk maen jgk..
haha

Zullism said...

modal besar tu kak nak main tu

cemomoi said...

lin tak bagus... gambo tak kluo la pulak

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Semalam kita kerja. petang melayan hindustan kat tv. malam melayan anak dgn homework pulak.
Tu yg hari ni nak bawak anak2 berjalan..


kita kemas ala-kadar aje minggu ni.




*sat gi baru nak gosok dan menyusun baju pulak..

BW ni berhantu, kena benti sekarang ni Ti... hehe.

Cikgu Tie said...

Bestnya kalau rumah dekat dengan tempat nie.Teringin sangat2 nak bawa anak.

gadisBunga said...

kalau main perang2 eroplen pun syiok nih! hihihi~

niesz said...

comel nye yg kerinting tu..ehehe..