Friday, February 25, 2011

Waterlily Dari GB

Selamat Petang,

pagi semalam ...semasa rushing nak ke sepital tu
tangan ni gatal gak nak jengah blog Gadis Bunga
sebab nak terapi minda dulu lihat gambar-gambar yang 
cantik dalam blog GB

bila jengah saje wah..suprise...rupanya GB ada 
tujukan bunga Waterlily yang cantik especially for me
terus kembang hati dan badan yang memang dah kembang ni..huhu
pergi sepital pun senyum-senyum sambil cerita pada hubby

petang pula bila buka FB ....lagi satu suprise
eh...GB add kitalah....terus bermunge-munge riang lagi 
hati kita ni... hehe tu pinjam kata-kata GB tau ^___^

ada gak sahabat yang ada FB di blog mereka tapi kita 
ni segan nak ganggu kalau depa yang tak add kita
huhu...pemalu konon ... :P

jom sahabat semua terjah blog Bunga yang pandai menaip ini
ada banyak gambar-gambar yang cantik dalam blog gadis yang kiut-miut ini


GB ...kak ati sukaa sangat gambar munge tu tapi tak leh di simpan
boleh di lihat saje... ^_____^

30 comments:

gadisBunga said...

hai akak! thanks sudi sebut2 nama GB kat sini. hihi.

sori harini bizi mizi!! sempat jengah belog akak je. yg lain nanti2 dulu.

kalau akak nak save, caranya adalah akak left klik dulu kat gambo tu. pastu baru boleh save. selamat mencuba. hihi~

take care kak, daaa~

sahromnasrudin said...

blog dia memang best..semuanya gambarnya ada maksud tersendiri

Daddy Ziyyad said...

GB tak add saya pun...~huhuhu

:P

Ati Masrif said...

GB,

nape kak ati cuba tak leh..
ingat GB tak izin kan...huhu

nak try lagi nanti...:)

Ati Masrif said...

sahrom,

macam juru gambar pro sajekan sahrom

Ati Masrif said...

daddy ziyyad,

nak add camne ..tak nampak pong
FB dlm blog tok dukun..GB tak addlah
cewaahhh...bela...

psssttt...DZ tak add kita pong

^____~

kakcik said...

Kakcik tak dapat bunga punnnn.... (hehehe... kakcik bergurau je, bukan merajuk) :)

nurkass said...

nak gi terjah gak la..
leh dapat bunga..:)

miloais said...

nak bungaaaaaaaaa!~
hik hik hik

ati - iols pun pemalu jugak nak terjah2 ni... tu pasal tak ramai kawan kekdahnya ;P

Dee said...

nti dee jenguklah gadis bunga tu..

Pala Maldini said...

mana ? mana? mana blog GB nya ?

h4ni3 said...

kita tak dapat mune punnn

jeles!

ahaksss

Fadzli Amir said...

Salam kenal...sekarang gak bertindak pantas ke blog GB...hehehhe...

=sz= said...

as salam kak ati...

waterlily...teratai kan? kita dok kat waterlily road/street...ihikss...jalan teratai ;)

Cikgu Nurin said...

Ati...huh,huh,huh...datang mengejar Ati dengan termengah-mengah....

Blog GB memang best...

Kaseh said...

kaseh pun pemalu kak... prefer lagi org add kaseh dari kaseh add org.....hehehe.. bg kaseh kalau dorang nak kawan ngan kaseh.,.mesti dorg add...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nak bunga jugak...hehehehhe akak rindu la kat akak...eida bz skrang xsempat nak jalan2..huhuhu

Adinda Amy Sensei said...

semoga persahabatan terus indah kak ati..moga sihat selaluuuu ek...

Citarasa Rinduan said...

selamat malam ati..
wah..singgah sini walau masih kepenatan memandu..


bunga kpd wanita mmg bernilai tau....ayu pun suka bunga

Yan said...

wah..hati ati kembang sekembang water lily ye...

bluethunderheart said...

kubjungan perdana
salam hangat dari blue

echah mashuri said...

wahh..ni kena g jenguk gak ni kak ati.ehhehe..mana taw dpt bunga ros pulak:)

Cikgu Tie said...

bestnya dapat bunga.
Tahniah ler!
Nanti nak p bodek GB untuk beri pada kita same.hehehe{gelak muka tak tahu malu nie)

Jom lihat:Kereta terbakar lagi

suri solehah said...

salam ati..seronok dapat bungakan...lama tak jenjalan jebguk kawan..happy bila tengok ati happy.. :-)

Cik Ezy said...

nk gak munge2..
hee

sissyira said...

salam


seronok bila ada yang sanggup mengembirakan hati kita =)

diana said...

nama dia pun sesuai dengan blog dia..
hhehe

niesz said...

jom terjah blog bunga..ehe..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

As salam, Ati berapa dia charge utk bunga tue.

cemomoi said...

laa baru sempat bertandang.. kat sini dah ada bunga, kan?