Friday, February 25, 2011

Ulang Tahun Ke-10

Assalamualaikum,

pejam celik....pejam celik....
dah 10 tahun usia anak dara sulong kita di lahirkan dengan 
cara induced kerana dah terlebih hari masih tak mahu 
keluar lagi ..naik tension kita dok dalam wad hospital di Kulim 

memang teruja sangat dapat anak perempuan 
sebab dari kecik lagi kita berangan nak adik perempuan 
tapi tak dapat ...kita yang bongsu...bila dapat saje 
memang dimanjakan...apa nak semua dapat
baju ...asyik beli baru saje tapi bila dah besar
dah tak di manja lagi...adik kan berderet..hihi

walaupun wajah tu photocopy habis hubby tapi perangai
banyak ikut kita antaranya lemah lembut dan manja
ecehh...sila percaya..degil pun sama gak...paling ketara sekali
penggeli...sebijik mummy dia...kalau toilet kotor sanggup tahan...
nak minum kena check dulu gelas tu luar dalam ada kotor tak
banyak lagi ah...awatlah boleh terikut...huhu

semoga NorFarah Izzati akan menjadi seorang yang berjaya
dalam hidup dunia dan akhirat ...ameen!

mummy tak buat kek tahun ni...mixer rosak..petang ni kita
pergi beli kek di King's 


Raya 2008
2010 ...dah pandai bergaya

Birthday Girl nak gi sekolah pagi tadi


turut berkongsi birthday ialah 2 makcik farah...makde dan makngah
Happy Birthday juga....^___^

31 comments:

nabilah_2908 said...

Happy Birthday Farah...!!! (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HAIWAN BERWARNA PELIK

kakngah said...

happy bufday sweetie!
.
.
.
dah blh harap tanak nasik tuh!

Cik Ezy said...

epy besdayyyyyyyyyyy budak comelllll..
hehee..
blaja rajin2 ye..
ekeke

kasihredha said...

happy birthday
semoga menjadi anak sollehah..

kakchik@ella said...

muka sama mcm ati lah. hepi birthday anakku. moga membesar menjadi anak yg solehah dan tidak lupa pada ke 2 ibu dan bapanya. Amin.

Rinna said...

Happy Besday Farah.. Moga menjadi anak yang solehah dan hormat org tua yer.. :)

NM02 said...

wow!! dagu runcing.. chanteeekkk

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

semoga beliau menjadi anak yg solehah yg membanggakan kedua ibubapanya...

selamat hari lahir utk beliau

Daddy Ziyyad said...

Hepi Besday adik Farah...:)

Kakzakie said...

Happay birthday Farah.
Moga beroleh kebaikan dunia dan akhirat.

Ieda Al-Habsyi said...

epyyyy bufday! semoga sukses selalu :)
TUTORIAL LETAK IKLAN CHURPCHURP (KECIL COMEL) DI BLOG

Adzriel AB said...

comey nyaaaa.... dah pandai bergaya.

ainnoraini said...

Happy Birthday Farah....
supaya jd anak yg solehah..berjaya didunia dan akhirat...
aminnn..

wahida said...

hepi birthday my dear, lil farah!!

semoga diberikan kesihatan yg baik, murah rezeki dan belajar rajin2 tau!!

anak akak ni sweet la!!

h4ni3 said...

happy birthday farah!
semoga jadi anak yg solehah :D

cemomoi said...

comelll... epi befday moga jadik orang yang memberi manfaat pada agama bangsa dan negara

kak Erna said...

Happy birthday Farah..memang ayu anak dara ati ni.
semoga menjadi anak harapan ibu dan ayah..

nurkass said...

hepy besday farah..
senyuman mahal di pagi hari tu kak ati..haha..

yelah..sebiji rupa daddy nye..:)

Adinda Amy Sensei said...

cute farah ni....selamat hari lahir yee..

miloais said...

happy birthday to farah
comel!

qemaishak said...

Selamat Hari Lahir Farah...
Be a good girl k..

cek chun said...

kek king's memang sedap.

happy birthday untuk anak mummy nih

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

As salam, happy birthday Farah, comel nyer farah pakai tudung.

CiK JuE said...

happy bezday farah..cik jue suka sangat tengok gambar farah..comel pandai bergaya pulak..

moga farah jadi anak yang solehah dengan ckp papa n mummy.panjang umur,pandai dan jd kakak contoh buat adik2 semua...

pipoq said...

hehehe..suka duduk dalam perut lama2 jugak ? sama la cam anak sy tu..patutnya 28 Ogos dah kene keluar tapi sampai 1st Sept pun tak mau keluar jugak..last last kene paksa gak siap ceaser lagi tu..

ape pun sy mendoakan semoga anak kak ati ni dipanjangkan umur dan menjadi anak yang solehah yang akan sentiasa mendoakan kedua ibu bapanya sehingga akhir hayat..

gadisBunga said...

cantik betul anak dara kak ati ni.... tu yg keluar lambat tu, dia mau absorb mak dia punya beauty abis-abisan dulu..huhuhu~

happy birthday to her! :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie besday tuk anak dara sunti akak yang sangat comel dan cantik e2..

Cikgu Tie said...

Dah besar anak dara depa.
Semoga berjaya menjadi anak yang solehah.Insyallah.....

ieda said...

happy belated birthday dear...grow up smart...
saya di wad hospital tu pada tahun 1996-1997.

Miss Yaty said...

happy belated birthday farah!


akak, bila besday syahmi?hihihii

Ati Masrif said...

BUAT SEMUA SAHABAT ATI,

TERIMA KASIH WISH UTK ANAK DARA SULONG KITA NI

SEMOGA DOA KALIAN AKAN DIMAKBULKAN ...AMEEN!

^___________^