Wednesday, February 16, 2011

Tag Dari Tok Dukun

 Assalamualaikum, 

selepas kelam kabut akibat penyakit yang datang
tiba-tiba hari tu ....kita hampir terlupa nak jawap tag
dari Tok Dukun @ Daddy Ziyyad 
minta maaf ye ...

1. Adakah anda rasa anda hot?

Hot yang bagaimana itu ?

kalau yang macam biasa-biasa cakap tu
dah tak hot kot...masa bujang-bujang dulu ya...kita hot ! ^___^

2. Upload wallpaper yang anda guna sekarang ?






3. Citer pasal wallpaper tersebut...

kita ni sangat cintakan LAUTAN
jadi kalau dapat pergi laut bersama keluarga ...
kira dah best sangatlah tu !!
rasa fresh balik .... bernafasssss ^__^


4. Bila kali terakhir makan pizza?

lama sangat tak makanlah...
ada 1 tahun kot....hihi tak suka sangat pizza
lebih suka kenny rogers ....yummi!

5. Lagu paling latest anda dengar ?

Seribu Tahun Takan Mungkin - Bumiputra Rockers
malam-malam best layan Sinar F.M. ...
terkonang zaman sekolah dulu ...hihi

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini ?

menongkat pipi kita sambil fikir-fikir

7. Tag lagi enam orang.

kita TAG semua sahabat yang sudi menjawab


8. Siapakah orang No.1 pada anda?

sahabat kita semua hebat dan concern orangnya


9. Katakan sesuatu pada orang ke-5.

Terima Kasih...sentiasa ada ketika kita down

10. no.3 ada hubungan dengan siapa ?

semestinya...Sahabat Maya Ati Masrif

11. bagaimana pula dengan no.4 ?

semua Sahabat Maya yang Ati Masrif sayang!

12. Pesanan kepada orang no. 6 ?

sudi-sudilah menjawab Tag ini ...wokey!

13. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang meng-tag anda.

1) Seorang yang baik hati
2) ada seorang anak lelaki
3) bakal dapat anak ke-2 yang juga lelaki
4) suka menolong orang
5) seorang Tok Dukun...opps...Doktor

14. Perasaan anda apabila buat tag ini?

sebenornya tak tahu nak tag siapa
sebab selalu kalau tag orang ...hanya 3 dari 10 yang jawab
jalan mudah ialah...tag semua yang sudi ...tolong sudi-sudikan ye ^__^


15. Anda tahu si razman tu sengal ?

siapa tu razman?? tak kenal langsung

Yang sengal.. bagi kita sama macam DZ ...ahli politik ..artis..tapi bukan semua ya

16. Gay or Lesbian ?

langsung tidak...minta di jauhkan



Alhamdulillah ....selesai hutang ...huhu..

35 comments:

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

napa panggil dia tok dukun..saya panggil doktor je..dia mmg baik..saya suka baca entri dia

Ati Masrif said...

waalaikumsalam sahrom,

sebab di profile dia letak perkerjaan
dia Dukun...hehe saje melawak
mula2 dulu tak tau pun DZ ni doktor
ingat buka kedai gambar

♥ manje ♥ said...

asslamualaikum kak ati

moga baik2 aje hari ni... dah lama betul tak makan piza, kali terakhir kita makan masa pertengahan tahun lepas... =) ~

ainnoraini said...

assalamualaikum ati...

Lagu BPR...same la suke jugak dgr lagu tu...
sekarang ade satu lagu lagi..."andai dpt kuundurkan masa"
best gak sesakali dgr lg lame2 ni...

Ayuraza said...

nak2..hehe...tapi tak sebut nama adik..cemane nak jaab...malu...heheheh :P poyo...

~ yus ~ said...

sweet lah gambar kak ati dan suami di tepi pantai tu...:)

kasihredha said...

rumak akak di kampung berhampiran pantai :)

NM02 said...

singgah pagi rabu. lalalala....

Daddy Ziyyad said...

Tengkiu sebab dah jawab tag ni..

Buka kedai gambar yer? ~hihihihi...
Tapi best jugak kan kalau ada kedai gambar..

ps: semalam saya makan kat Bagan :)

nurkass said...

sayang akak jugak..hehe
dah sihat ke kak ati..jgn makan kulit ayam tau..

atie said...

skang pun kak ati hot lg!!!

pipoq said...

tak bley blah soalan no 16 tu..

hehehe...

So Shy Lady said...

salam ati..
oooo...suka BPR ye! kuikuikui jiwang gitu

Kakzakie said...

Assalamulaikum Ati,

Kakak dah pernah kena tag ini tahun lepas. Jadi bukan tak nak jawab... doluu...dah jawab :-)

cemomoi said...

aiseh ada tag yang nak kena puji tukang bagi tu yang paling sengal tu...

Hanis Azla said...

masa baca bab menongkat dagu tu kebetulan saya pun tgh menongkat dagu.. terus jadi tergelak sorang2 he..he..

sarah-najwan said...

huhu..sebut tang tagged ni..byk benau tagged yg terhutang dgn saya ni tau..

tahniah sebab melangsaikan hutang tagged..anda cemerlang A++..hehee

gadisBunga said...

kite pun suke kenny rogers gak!

nak2 dia punye myuffin. tapi sampai sekarang cari recipe yg ala2 kenny rogers tapi tak jumpa. uhuhu~

psstt akak..susah gak nak buat tag ni kan? heheh~

diana said...

saya pun tak suka pizza..
tak kenyang..
saya suka makan nasik putih dengan sup je..
hhahahaha

diana said...

saya pun tak suka pizza..
tak kenyang..
saya suka makan nasik putih dengan sup je..
hhahahaha

kakchik@ella said...

bila tgk ati jwb tag, ela pun byk tag tertunggak yg perlu dijwb. alahai, bila la ada masa ye?

..::SangRatoo::.. said...

hehehe..saya pun ske kenny rogers..dap dap dapp...

The Crow Empire said...

ahaha~ mcm mane boleh tersesat soalan no 16 tu? keh3..

ala.. kenapa tak minat pizza kak? baru nak minta belanje. heheh..

Kim salam kat tok dukun ye kak. Ckp kan, sy nak pinjam surat MC. keh3...

(^____^)

wahida said...

hahahaha....saya jugak yg x buat tag si tok dukun sorang neh...
nnt2 lah saya buat, dia dah togel pun kan kak? hehehe....

- GC - said...

tetiba nak makan pizza.. jom...

cikceriacorner said...

hehhehe..naseb baik xkene tag..selamat..heheh

KELI OH KELI said...

wah..sempoi soalan2 tag tok dukun ya..

salam perkenalan...")
DiNgIn SalJi Si IkAn KeLI"

Cikgu Nurin said...

Ati:..agak gaknya kan...kalau kita g berubat ngan Dukun ni,mesti cepat baik..sebab sempoiii jer dia...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eida pun ada hutang tag yang sangat banyak..hehehehhehe..berchenta nak buat...

nabilah_2908 said...

rajin akk selesaikan Tag...

tag sy..bersusun dalam draft box tu...

cantik gambar pantai tu...tmpt paling best kan..? :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HANTU TETEK

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

wah...

tag ni dah lama berjalan..

Abd Razak said...

Salam..

Jalan-jalan singgah di sini..

Queenie said...

Salam ati...
saja singgah tanya khabar...

Red Riding Hood said...

nnt sy join tag nie..

jom tgk baby baru sammy kat sini..

http://snowynclara.blogspot.com/2011/02/kisah-suatu-ptg.html

little_teddy said...

tag tag tag....heheheheh.Hi kak!sihat kerr?