Sunday, February 27, 2011

NorSyahmi Daniel

Assalamualaikum,

pada hari ini 27hb Febuari di sekitar waktu ini
kita sedang dalam kesakitan di hospital Putrajaya
dan selepas sedut gas ketawa tu ...hilang sekejap
lepas tu sakit balik ...akhirnya dalam pukul 8.30 malam
kedengaranlah suara baby yang sangat kami nantikan

apa yang paling kita ingat sekali ialah kata-kata 
hubby .... yang betulll yang... daniel !!!  
dialah orang yang paling happy sekali...

itu semua terjadi 3 tahun yang lalu pada tahun 2008
hubby memang dah siap nama awal-awal 
walaupun tak pasti baby tu boy or girl

Selamat Hari Lahir Hero Kecik mummy
NorSyahmi Daniel yang ke-3 tahun
semoga impian kami untuk syahmi 
menjadi seorang Ustaz al-Hafiz akan
dimakbulkan....ameen!


majlis cukur jambul pada usia 3 bulan



geng, peneman dan buah hati papa

my darling yang baikkkk....^___^

tiup lilin berkali2...asyik nak tiup je..dh kontot lilin tu


birthday farah dan syahmi selang sehari saje...tension farah tak boleh jadi 
birthday girl lama2 ...^____^

42 comments:

kakngah said...

happy bufday syahmi..
hhmm.. sebaya adief la yer...
blh geng cam nih!

asliner said...

selamat hari lahir buat syahmi juga..=)
semoga menjadi anak yang soleh dimasa hadapan..
amin~

asliner..=)

Kaseh said...

happy besday syahmi..moga dlm lindungan allah selalu dan jadi anak yg solehh... aminnn...

Papa Daniel said...

Happy Birthday Syahmi.......Dah besar Bongsu papa...he he he .....

Kakak Daniel said...

Happy Birthday dari alang &&&&& insyirah ,jangan nakal nanti jatuh.....he he he

ainnoraini said...

happy bufday syahmi..semoga jd anak yg soleh...dan diberkati allah didunia dan akhirat...

cemomoi said...

kena buat doa selamat ni... epi befday moga doa ibunya makbul oleh Allah

Ati Masrif said...

kak ngah,

terima kasih..
bolehlah geng dgn adief ^___^

Ati Masrif said...

asliner,

TQVM dik..ameen!

Ati Masrif said...

kaseh,

terima kasih ...ameen
bilalah dapat jumpa rmh dah dekat je ^__~

Ati Masrif said...

papa,

lama tak mai komen na...hihi
mentang2lah buah hati dia..lajuu jek

Adinda Amy Sensei said...

as salam kak ati...

happy birthday buat daniel..
moga membesar menjadi anak yang soleh...

selamat malam kak...

Ati Masrif said...

alang,

TQVM

Ati Masrif said...

ain,

terima kasih banyak2 ye..ameen!

Ati Masrif said...

cemomoi,

terima kasih le..banyak2
tolonglah doakan sekali ye...ameen

Ati Masrif said...

adinda,

maceh cayang..
amen..selamat malam jugak..

kasihredha said...

happy birthday syahmi
semoga mjadi anak yg solleh

suri solehah said...

salam..selamat hari jadi syahmi.moga jd anak soleh..n cita2 mummy nk jadi al hafiz tercapai...

diana said...

selamat ulang tahun ye daniel..
semoga macho selamanye..
hahahah...

ghost writer said...

hepi besday curlyboy....hihi

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Selamat Hari Ulang Tahun Kelahiran buat Syahmi..

~ yus ~ said...

lor, boy ke dia kak. Tengok gambar dan rambut sebelum ni, yus ingatkan girl...hehe, comel sangat.

Apa pun Happy belated birthday untuk Norsyahmi Daniel ye...

Moga membesar menjadi anak yang di banggakan keluarga, InsyaAllah.

kakcik said...

Selamat Hari Lahir Syahmi. Semoga menjadi anak yang oleh. InsyaAllah. :)

miloais said...
This comment has been removed by the author.
miloais said...

happy belated birthday syahmi...
cute nyer dak sorang neh!

sarah-najwan said...

selamat ulang tahun kelmarin syahmi..hensem+macho syahmi nih..bole pasang2 ngan mek sarah nati..wahahhaha..jom jadi besan..aikkk...ibu perempuan lak yg berhajat nih..hahhaha

semoga syahmi sihat sokmo, aktif selalu..murah rezeki..

Cik Ezy said...

comelnye anak akk..
geram tang pipi die.. hehe

nurkass said...

salam kak ati..
baru ada kesempatan nak BW..
nak ucap jugak..hapy belated besday syahmi..semoga menjadi anak yg soleh..:)

Rinna said...

Epy Besday Shami..Moga menjadi anak yang soleh okey.. :)

Cikgu Nurin said...

Allolooo...tomei dier...acik geyam kat pesen rambut tu....curly curly....

*muaahhh tium pipi dier...*

ana said...

hepi besday fahmi...

Kakzakie said...

Assalamu'alaikum Ati,

Pejam-celik-pejam-celik Syahmi dan 3 tahun. Bujang Ati makin bergaya.

Syahmi tak nak adik ke? Dah besar dah.....

Happy birthday dari auntie zakie.

h4ni3 said...

happy besday syahmi laling!

auntie geram tgk rambut syahmi tau!

Miss Yaty said...

laaa...selang sehari je??hihi...baru je tnye kat post besday farah...hiiii...

hepy besday syahmi sayam.... :)

Queenie said...

Happy birthday to your Syahmi...
moga tercapai hasrat si Mummy...amin.

Red Riding Hood said...

huhu.. bnyk pending present nie aunty kena prepare...

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

semoga beliau menjadi anak yang soleh yang membanggakan kedua ibubapanya..

selamat hari lahir untuk syahmi

Dee said...

happy belated birthda syahmi..cute dgn rambut kerintingnya..maintain cun ok!

Papa Syahmi said...

Papa syahmi untuk mak tam , he he jangan lupa Insyirah punya sekali ye....Lama dia tunggu tak sampai sampai lagi he he he he

Ati Masrif said...

BUAT SEMUA SAHABAT KITA,

TERIMA KASIH ATAS SEMUA UCAPAN
DAN DOA BUAT TERUNA BONGSU KITA

SEMOGA TERMAKBUL SEGALA DOA KALIAN ...AMEEN!

^______^

Adzriel AB said...

lepas tu 28 May 2009 akak lak dapat baby boy jugak...yeayyy.. baby ati dah 1 year masa tu ye.. he..he..

Ati Masrif said...

adzriel AB,

nasib kuar 28hb
kalau 29hb...4 tahun sekali..huhu