Tuesday, February 8, 2011

Mengisi masa senggang

salam ceria,


Mengisi masa di hari terakhir cuti 
dengan melakukan aktiviti ini...

anak-anak semua suka

ai pun suka juga  ^______^ 


ha tu dia  ...tangan sasa yg selalu peluk kita :P


hanya ayam n burger..coz itu je yg anak2 suka..salad tu mumi n papa suka!


walau simple saje...aktiviti ini yang mengeratkan hubungan kami  ^_~

38 comments:

bujal X said...

hu~~~nanati saya bakar kambing saya tunjuk2 kat makcik~huh~

lama tak berbbq~~

Ati Masrif said...

tayang bujal tayang...

jangan benda lain yg di bakar udah..hihi

kakngah said...

wa caya tgn itu sasa.
ketara pada urat2 yg timbul.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya berBBQ...dah lama xbuat BBQ...huhuhuhu

kakcik said...

Anak2 - bila dilayan selera mereka, pastinya suka tak terkata. Kita pun begitu, kan? :)

Aanas said...

bestnya buat babekiu tuh.. banyak tuh, boleh jemput jiran tetangga kasi lagi meriahh.. best best..

ye, sungguh sasa tangan itu... hehehe..

~ yus ~ said...

Wah! Ber'bbq'. Bestnya kak ati

nabilah_2908 said...

wah...sedapnya...lapar la pulak..huhuh.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
WHERE RAINBOWS END

rasp said...

apsal i tak dpt jemputan nie *ihiks*

nurkass said...

waaaa..
banyaknye..haihh..nak kena kak ati nih..dah la lapar..bila tgk gbr ni lg lapar dibuatnyer..adehh..

ainnoraini said...

hai ati ni..meriahnye...

dah terasa lapar la pulak...

atie said...

wah..bes ye kak ati!!!!

kasihredha said...

saat begini yang paling best kan...anak2pun suka.

A.D.A.M. said...

ala, sedapnye!!

Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman said...

Sedap nampaknya.. suka masak ya..
Thanks sudi singgah blog saya dan beri komen.. Minat tak nak buat side income..? boleh sms saya 0123051984...

gadisBunga said...

saya sedang berpantang makan! tapi tgk takpe. nyum nyum!!!

Cikgu Tie said...

nampak selera sangat-sangat!

CIK TOM said...

wah sedapnya..terliur cik tom tgk ni akk..nak jugak!!

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam ati, wow sedap nyer ayam pangang nie...siap ada daun salad lagi.

suri solehah said...

salam ati ..patutlah ada mood nak senyum hari ni hehe..

Citarasa Rinduan said...

salam..
ati..tangan tu mmg sasa lah...heheheh....en suami eik??

anak2 mmg kalau kita layan selera mereka..bertambah kasih mereka..

inilah hikmah bekeluarga...

♥ manje ♥ said...

salam

kita pon suke gak... (^_^)
sambil bakar2... bual2...
besh ~

kakchik@ella said...

kita pn suka. len kali ajak la kita ye. Eee .. tk malunya kita .. hihi

gedek! said...

Macam ni simple...? Lalala...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

PM alamat !






(^_^)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

itu ayam bakar ke?? lama tak pekena ayam bakar..tak ramai org mahir buat..silap aribulan, mentah lagi isinya

DrSinga said...

besar2 nya urat2 di tangan sasa itu!!

poyaty said...

sedapnya kak ati. huhuuhu. kak ati da lame x dtg blog yaty. ngajuk buleh?

pipoq said...

brapa orang makan tu kak ? aritu cuti CNY asyik ujan je kat Ipoh ni pepetang tak dapat nak wat BBQ blakang umah..konon nak buat beef steak BBQ last last wifey buat jadi bulgogi je..

Hanis Azla said...

sampai penuh meja yer.. telan air liur ajelah kita tgk kat sini.. he..he..

sarah-najwan said...

ni n3 menjeleskan perut keroncong nih..huhu..lapoooooo!!!!

Daddy Ziyyad said...

silap lah ...

baca entry ni pukul 12.55pm...

berkeronconggggggggggg perut tau tgk ayam bakar, beger tu semua :P

cikceriacorner said...

bestnye akak..nak jugak..hehehe

noor said...

kak ati berus tuh sapa apa..madu ker.
nmpk sdp sungguh aym kak ati nih

Cik Pah said...

terliur tgk daging burger tuh.. petang nih balik kerja nak beli lah..

Miss Yaty said...

bestnya akak..byknye makanan..nak join boleh??hihihi

p/s; wow berurat abis tgn tu..huhu ;P

Kaseh said...

nyummm..........

ummu said...

salam kaketie,
penat travel balik kampung tempoh hari belum hilang lagi,hiway dan jln kampung jammed,5 jam perjalanan jadi 12 jam..sungguh letih rasanya...