Friday, February 18, 2011

Medan Tangga

Assalamualaikum,

buat semua sahabat
semoga ceria dan sihat selalu


terletak di bandar Kuala Lipis







Uniknya Medan Tangga iniadalah...

deretan tangga menurun sepanjang jalan

kedai pula sebelah kiri dan kanan

di hujung sana adalah sungai  

tempat hubby melepak selepas balik sekolah dulu-dulu...hihi


Jom melancong ke Kuala Lipis, Pahang .... ^__~

44 comments:

suri solehah said...

salam ati..masa sek kat benta dulu pekan paling hampir selain raub..lipislah..rindu pulak tengok gambo2 tu ati..

Ati Masrif said...

kenapa sekolah jauh sampai ke benta suri?

Red Riding Hood said...

tempat abg sy a.k.a incik husband akak tue ponteng jgk! (hehe x caye tnye mak)

cikceriacorner said...

hehehhe...da namanye medan tangga...heheh..jadi ianya bertangga2 la..hehhe

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله

Unik tempatnya seperti the most crooked road in the world di San Francisco..

~ yus ~ said...

menarik....

tp jenuh juga nak naik tangga kalau kedai yg kita suka kat atas sekali ye..

kakngah said...

ada 1 lorong tu jek ke.. atau ada banyak lorong lagi medan tangga yg menuju ke sungai....

CiK JuE said...

FM:freeze magnet...wah uniknye tempat nie...

eMMe said...

aiseh~ mase ke Lipis, tak berkesempatan ronda2 bandar nye...pasti byk tempat menarik kan....sayangnye....tatau bile mau pegi lagik...

atie said...

ada ek tempat mcm ni..haha..tak berjalan pun di kuala lipis..br beberapa kali pergi sana..melawat bakal mak mertua..haha~

Ati Masrif said...

RRH,

awak pula lepak dimana..huhu

Ati Masrif said...

CCC,

ya betui..bertangga-tangga..hihi

Ati Masrif said...

Ustaz,

hebat juga tempat di kuala lipis
ni sama mcm tempat di USA..hihi

Ati Masrif said...

yus,

dia menurun ..mula dari atas ^_^

Ati Masrif said...

kak ngah,

satu ni jer medan ni

ada jln lain ke sg tapi takde lah
menyusuri medan yg berkedai2

Ati Masrif said...

cik jue,
ohh ic..

mmg pelik skit yek

Citarasa Rinduan said...

morning ati..

wah..........terima kasih entry ttg medan tangga nie yer..
kalau ayu ke kawasan pahang (betul kan, area disana terletaknya meda tu?)

ayu nak singgah kesana...mana tau..ati ada dengan en suami?

boleh kenal2

Ati Masrif said...

emme,

boleh datang lagi tak jauh tu..
3jam perjalanan je

Ati Masrif said...

atie,

wah..wah..

boleh join kak ati dan reen

family in law org kuala lipis ^__^

atty's said...

belum penah lagi sampai kuala lipis..

♥ manje ♥ said...

assalamualaikum

kita juga belum pernah samapi ke kuala lipis lagi... uniknya medan selera ni kan... kena berhati2 ar naik turun tangga, nanti takut ada yg jatuh tangga plak kan =) ~

atie said...

boleh la lepas ni..join kak ati balik kampung in law~eheh

Hanis Azla said...

mmg bertangga2 yer.. patutlah namanya gitu..

nurkass said...

salam kak ati..
ooo..patutlah nama medan tangga..byk tangga kat situ..

nurkass said...
This comment has been removed by the author.
Queen said...

memang unik

kasihredha said...

sure best sebab dekat sungai

Daddy Ziyyad said...

Unik.
Saya tak pernah sampai ke Kuala Lipis.

Ada cadangan ke tempat2 makan best kat sana? (makannnnnnn lagi!) :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah memang menarik..xpenah pegi lagi kuala lipis...maybe one days..

pipoq said...

wow..baru tau ada tempat camni kat negara kita..unik tu..kak ati review la sket apa yang sedap kat medan tangga ni..

h4ni3 said...

takde yg tergolek ker makan kat tangga tu?
hehehe

cemomoi said...

bukan tempat lepak dengan siti, kan?

Rinna said...

Wah unik ekk.. tempatnye bertangga2 yer.. tak penah lagi sampai ke sana.. :)

qemaishak said...

meja2 mkn tepi tangga..unik, xpenah sampai lagi sini.

Cikgu Nurin said...

kena duk bebaik...kalo tak boleh jatuh tangga, tergolek...

DrSinga said...

kalau saya..
sure tergolek dahhh...
sibuk nak nengok kiri kanan ambik gambor...

gadisBunga said...

uniknye tempat ni.

saya wajib pegi. banyak gambo yg boleh diambik ni. heheheh!

gadisBunga said...

kak ati banyak dah sampai tempat yg unik2 dan pelik2. ai jeles! hihihi~

gadisBunga said...

tapi takpe, jeles2 pun pasni ai tau la nak tanya sape kalau nak ke kuala lipis! yeh!

Queenie said...

takder yg tersadung ker?...kalau akak sure jalan mcm zombie kat situ har3, takut tersungkor...

nabilah_2908 said...

dr medan tangga nk ke kampun CT...jauh tak kak..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
FAIRY TALES

Dr. Rodzila Rodi said...

salam perkenalan kak ati...
macam nak pergi kenong rimba resort di lipis..dengar khabarnya..menarik..hehe..

medan tangga?
hehe..jd tempat kenangan ya kak..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

tak pernah sampai pun kat sini..

kena berhati-hati tu.

IDAZS said...

pernah pergi kat medan ni. Masa tu nak mkn pulut rendang, tapi dah habis. sob-sob