Tuesday, February 8, 2011

Buffered Earnings yang pertama!!

Salam,

Hari ini tangan ni rasa gatal saje 
nak pergi melawat Mr. Nuffnang
kita memang jarang pergi ke situ 
sebab sakit mata melihat jumlah $$

sejak aktif blogging selepas hari raya last year
kita tak pernah dapat buffered earnings tau...
rasa jeles saje bila baca sahabat yang dapat
walaupun mereka jadi blogger lambat dari kita

selepas baca nasihat dari cik tom yang kita cayang
kita pun cubalah cara yang dia ajar
alhamdulillah... akhirnya rezeki tu datang juga 
walau lambat ... dapat 2 sekali BE

1.  Maxis CNY 2011

2.   Nestle Milo Fuze

bukan nak riak tau...
saje nak kongsi kegembiraan dengan 
semua sahabat yang kita sayangi

Terima kasih di atas sokongan sahabat semua!!
gembira macam menang kereta....ngeeeee~

TQ NUFFNANG!!





^_____^  hehehe....hari ini senyum dah sampai telinga























38 comments:

Penjejak Mimpi said...

Salam ziarah..

Tahniah.. walaupon bukan itu tujuan utame kite berblogging tapi at least bagi smangat gak kan?

Sy da lame tak dpt BE. Yg ade sume da jadi ME...

:: noremy bte rahmat :: said...

yeker?share la ngan kita cmner nak dpt earning dr nuffnang...
dah dekat 2 thn berbelog...
tp xpernah dpt apa2...
uwaaaaaaaaaa...

nak gak rasa belanja incik hubby guna incik nuffnangs...

nurkass said...

salam..
wahhh..patutla dari tadi senyum tak henti2..jeles..jeles..

Kakzakie said...

Salam Ati,

Syukur alhamdulillah. Rajin-rajinlah lagi. Kakak tolong baca N3 je. Dapat juga ilmu dan teman.....

kakcik said...

Tahniah... kakcik pun terhegeh2 nak dapatkan tajaan Nuff tu... :)

Ati Masrif said...

PM,
betui2 bagi semangat sikit kat kita ..^___^

noremy,
ok cayang..
nanti kita share pada n3 akan dtg ok ^___^

Ati Masrif said...

nurkass cayang,

^__________^ ok tak?

kak zakie,
TQVM yeh... ^______^

Ati Masrif said...

kak cik cayang,

TQVM yek!
blog kak cik lg ramai org dtg dari ati tau .. ^_____^

en_me said...

makk kayo tewww.. ehehe

:: noremy bte rahmat :: said...

really?
tq so much...i waiting...

sahromnasrudin said...

alhamdulillah..murah rezeki sdra..jgn lupe teka kat kotak komen saya ye...hehehehe

sahromnasrudin said...

* silap..sdri bukan sdra..typing error...

miloais said...

salam beb....
jom gi makan
eheheheh

pak long said...

salam...
moga dimurahkan rejeki

Cikgu Tie said...

Rezeki ler tu...
kena bagi petua ni pada org mcm Cikgu tie ni!hehehe...

kasihredha said...

agar lebih semangat lagi unk berblogging & menulis ilmu yg bermanafaat...tahniah2.
Akak tak pernah check pun...sebab tak pandai...hihihi
dulu anak sedara akak yg tolong daftarkan kat nuffnang..akak mmg tak tahu apa2 :)

♥MAMASYAZA♥ said...

akak ni lepas raya cina tak dpt dah buff earning, cik nuffnang dah merajuk ngan akak kot

Daddy Ziyyad said...

Tahniah..rezeki tu...

Walaupun saya tak faham sebenarnya..hehehe..memang tak faham pasal BE nih..pasal gliterri lah...dan memang saya tak pasang iklan pun..:)

atie said...

tahniah2..atie dh dpt 3..tp rs mcm tak ada pape perasaan best pun setelah dpt..hehe..

~ yus ~ said...

wah tahniah kak ati. Yus tinggal satu je BE pun mcm tak gerak2 jumlahnya..huhu

sarah-najwan said...

tahniah weh dpt BE..hak ambo jugok jadi ME blakow doh..huk huk..

xpe..kita berblog utk minat dan kwn2kan..jika dpt BE..alhamdulillah..bonu$$$$..

kakchik@ella said...

Hai ati, ela pun tak penah dpt BE. Tapi tak pe lah .. tak kesah sbb blogging saja-saja .. utk suka-suka. Dpt gak berkenalan dengan ati. suka i u. hihi ..

DrSinga said...

saya tak paham apa itu BE ...hehehe...
saya bukan geng nuffnuff ni..

bardboo said...

tahniah yer..kalo dh ada Be ni, kenalah rajin update n tingkatkan trafik ke blog.. =)

salam kenal dr bardboo... =)

Jom Lawat Blog Bardboo

bujal X said...

uih~~makcik kaya~~sila belanja!

haha~

Farhan Zulhusmi said...

alhamdulillah...dimurahkan rezeki.....
keep it up...

pipoq said...

ape tu BE ME semua ? hehehe..

tak amik tau sangat pun pasal nuff ni sebab terlampau sibuk pikir nak tulis entri terbaru untuk blog..

rasp said...

congrats sis...
slow & steady nanti ok le tu...
pencetus semangat utk memantopskan lagi blog le tu....
i pun jarang jengah akaun nuff i...
sbb dah tau blog i blog picisan je..
so earnings pun paham2 je lah hehehehe...

ghost writer said...

mesti lepas nih nuff bagi lagi...tetap usaha.

Hanis Azla said...

wah seronoknya.. harap2 lps ni dpt lbh byk lagi...

azzey said...

Best nya dpt BE. Saya tahun ni baru skali tu pon kejap je runningnya...hu3...

Rinna said...

Alhamdullillah tahniah.. dpt BE teruskan usaha berblogging ok.. :)

nabilah_2908 said...

tahniah kak...keep it up.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
WHERE RAINBOWS END

A.D.A.M. said...

Ooo. ni.. :D Kak ati blh belanja org la. haha

CIK TOM said...

tahniah dah dpt BE ye akak!
happy utk kak ati ;)

Miss Yaty said...

tahniah akak!!!! :)

CIK TOM said...

Pada yang tahu lebih lanjut pasal BE...boleh cuba tengok sini;

Apa itu BE dan tip untuk dapatkannya

Macam mana nak tahu dapat BE

Adzriel AB said...

wah...tahniah. ni ada iklan milo kat atas. boleh jenguk sini selalu le..