Tuesday, February 22, 2011

Bertemu Man Kidal

Selamat Petang,

Inilah dia pemuzik ternama yang di undang  khas
oleh kak esah ke majlis perkahwinan anaknya
tapi kami sekeluarga tak sempat pun nak dengar 
Man kidal petik gitar ...sebab dah lambat sangat 


mula tu snap gambar curi-curi saje
segan dan takut pun ada...
brother man kidal ni gaya  nampak brutal je
wajah pun nampak garang ...
selepas puas pujuk baru... hubby setuju
dapatlah snap gambar man kidal dengan hubby
ai ...uhh malu ah nak tumpang...tukang ambil je 


bila brother man kidal ni senyum...maniss gitu
sekali bila dengar dia cakap...alahai ....lembut 
saje orangnya dan sangat penyayang...
kesana-sini mendukung cucunya  yang comel
dan dah togel tak berbaju... rock gitu!  ^__~


senyuman seorang lagenda ...syahmi tak tahan...panasss


tak puashati tu..tgh borak pun kita nk snap lagi


bergambar untuk kenangan ^__^

34 comments:

kakchik@ella said...

Bestnya Ati dpt jumpa dia. Dia legend tau. terbaik dari dulu smpai skrg.

kella said...

wah.....orang glamer tu... :)

Daddy Ziyyad said...

waaauuuu..legend gitarist kat malaysia tu...~jeles~ :P

kakngah said...

ada mintak otograp sekali tak???

nurkass said...

wahh..bestnyer..
sayang pulak tak dpt dengar dia nyanyi..

NM02 said...

akak, nak tya, kalu tiap kali akak komen, kan ada kuar jom baca citer terbaru akak, camner nak buat ek? akak reply kat n3 saya bleh... maceh

..::SangRatoo::.. said...

beshnyerrrr.. :) comelnye syahmi hhehehe

atty's said...

man kidal..atuk rock tuh..

CiK JuE said...

baru boleh buat komen..opis dengki tak boleh sign blog

bestnye dapat jumpe man kidal..

khaifaiz said...

wah bestnye jmpe lagenda.. kalau khai dah pengsan dah.. ahaks

Cik Pah said...

tak amik otograf ker kak ?

Zullism said...

sempat lagi tu...:)

kakcik said...

Montel cucunya... tapi pernah terbaca yang Man ini sangat sayangkan cucu sehingga boleh menangis kalau anaknya bawa cucu balik ke rumah sendiri...

h4ni3 said...

muka jer ganas, tapi dalam hati ada taman
hehehe
atuk yg penyayang gitu!


untung kak esah kan :)

gadisBunga said...

nampak ganas tapi manis.... heheheh~

kasihredha said...

rockkk tapi hati lembut :))

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kenallah sangat !

duk belakang blok rumah lama mak kita di Bdr Baru Sentul.

Selalu nampak isteri dia bawak anak gi playground dulu.

kak Erna said...

ati.puas hati kan..dapat gambar.ati tak bergambar sama pun tak pe..janji ada gambar...buat kenangan.

Cik Ezy said...

bestnye dpt jmpe artis..

Lyana@Mely said...

man kidal ni memang family man...kan...

kak ati..a'aa plan camtu r nak pakaikan cloth diapers jek..jimat kan....tapi baru jahit 5pcs...

Ayuraza said...

penah tengok lam nona...memang lembut sangat cara bercakap nyer...^_^ nma je rock kan...tapi hati ada taman...ceh3..hehe

tak ajak dier jadi bloger ke kak???hehe

cemomoi said...

sentimental rock le tu...

little_teddy said...

fuyohhh man kidal tuh.huhuhuhu..

little_teddy said...

fuyohhh man kidal tuh.huhuhuhu..

sissyira said...

salam


man kidal yang tidak pernah hilang auranya =)

Yan said...

wah!!! jumpa tok rock ye.. Anak dia kawin muda bebeno kan..

sahromnasrudin said...

ramah tak dia?? ada bagi CD free tak? heheheee

Ati Masrif said...

as salam,


Jom baca: BERTEMU MAN KIDAL

cikceriacorner said...

bestnye...man kidal memang best..gorengan gitarnye memang superb..:)

Seri said...

wah!! bestnye kak ati..

rasp said...

bling bling mata i tgk...
mmg dia nie superb la sis...

DrSinga said...

kenapa dia tak dokong guna tangan kiri!!!

Rinna said...

Wahh seronoknyaa..yer dpt bergambar ngan guitaris lagenda..:)

niesz said...

haha..br je tgk man kidal ngn cucu die lam WHI aritu..