Sunday, January 9, 2011

Pernah Jumpa Budak Ini Tak?


Salam,

Hati kita cukup tersentuh ...
kalau ada hal yang melibatkan kanak-kanak!

pernah terjumpa budak ini dimana-mana tak?
tolong sebarkan poster missing child ini

semoga dengan sedikit pertolongan dari kita
semua ...mungkin dapat menyelamatkan 
nyawa dan kehidupannya.

jika ada apa-apa info boleh hubungi di FB 
'Norazuin Munaji'

Semoga Adam Shah yang comel ini dapat di jumpai....ameen!

sumber dariBen Ashaari & AbgTeror

23 comments:

sarah-najwan said...

ya Allah..comey budaknya
saya pom xle baca atau tgk citer budak2 hilang nih..takut
takutnya terbygkan anak kita..
minta dijauhkan..

semoga adam shah segera ditemui..

n.hasleena said...

Salam kak ati...
Sedihnya bila terbaca kes2 budak hilang...
Kenapalah masih ada manusia yang sanggup lakukan perkara2 macam nie.
Semoga Adam Shah ditemui semula.

fara said...

skang byk kes budak ilang.
xtau la mane silapnye.
Smoga Allah lindungi mereka ni.
Dan cepat2 jmpe balek.

Penjejak Mimpi said...

Salam ziarah.

Lagi kes budak ilang.. Aduih! budak2 ilang sebelum ni tak jumpe lagi ni da tambah sorang lagi.

Pe pon muge Adam dapat ditemui secepat mungkin, amin.

bun_nee said...

salam.. budak hilang makin ramai sekaang nih.. mintak TUHAN bagi petunjuk kat family budak tu.. AMIN.

Amy Syaquena said...

ya allah budak hilang lagi.. moga adam dapat di temui amin..


p/s:Hai baru hari nie amy dapat singgah blog kawan-kawan, sihat ke? thanks ye coz sudi singgah sinar raudah dan komen.. happy weekends..

Zana said...

AMIN....kesiannya..kt mn agaknya adam...

Yan said...

Ada masuk berita ke Ati.. Sedihnya. Tak leh bayang kan bagaimana keadaan parents.

munna said...

alahai comelnya budak ni... semoga ada ditemui dgn selamat... harap2 kabinet luluskan Alert

suri solehah said...

salam ati

comelnya budak..menakutkan kan..moga cepat di temui semula dlm keadaan sihat..

Poyaty said...

comel gila adam shah tu. sape lah yg colek. jahat betul lah

d' azali said...

sy pn dh linkkan di FB..hrap jumpe bdk ni. hensem tu nnt dh besar

noor said...

Ya Allah..
hensem adk nih..hrp2 jumpalah siannyer

Kakzakie said...

dah makin tak selamat sekarang.... main basikal depan rumah pun takut. duduk dalm rumah sentiasa itu yg bila balik kampung jakun macam tak pernah nampak dunia.....

sahromnasrudin said...

semoga dia dikembalikan kepada ibubapanya

gadisBunga said...

saya dah print poster budak ni dan tampal dalam ofis. sedih mengenangkan mak ayahnya..

Daddy Ziyyad said...

sedih mendengar kes begini.
last month cousin saya pun hilang 2 anak nya sekaligus semasa di Jusco. Lepas puas mencarik 2 jam, akhirnya jumpa, nasib baik guard yang jumpa.

nabilah_2908 said...

comelnya Adam ni...

hmm..moga cepat2 jumpa semula budak ni.. ;(

jom ke APA KATA HATI pulak,
MAKAN-MAKAN SEPENA AJL25

six.september =_= said...

ni yang nak nangis ni

ada lagi ekk kes budak2 hilang

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kesian kan sis..semoga adik adam dapat jumpa semula la....menakutkan sangat kan..huhuhuhuhu

rasp said...

ya Allah sis...dah le budaknya chomei...
smoga adik adam nie selamat laaa and dapat jumpa semula dgn parentnya...

h4ni3 said...

comel budaknya
semoga adam berada dalam jagaan insan yg berhati mulia... aminnn

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

alahai...

semoga Adam tak diapa-apakan.




Alhamdulillah Angah tak hilang siang tadi ..