Saturday, January 8, 2011

Mesti Nak Buat !!

Salam,

Hari sabtu yang indah sebabnya boleh 
berehat dari rutin harian biasakan...

hari sabtu juga kita nak buat tag dari 
cemomoi yang dua kali tag kita tapi biasalah
orang muda pun lupa juga ...wekk nak muntah :P



Soalan-soalan cepuemas...


1. apakah hobi anda?

    yang kita paling suka sekali...mengemas...sehari suntuk pun takpe
    tak makan pun boleh...syok o..melihat hasilnya


2. senaraikan tempat yang anda ingin pergi..
   
    ada 2 tempatlah...fuhh.. tamak
    pertama ...Langkawi, selepas honeymoon 11 tahun lepas langsung 
    tak pergi ke situ lagi...hihi..kalau dulu berdua manja-manja gitu ...kali ini 
    nak bawa anak yang bersusun ni pula ..ahak!

    kedua ..Pulau Tioman..dulu selalu pergi dengan kawan-kawan pergi
    snorkling dan fishing di tengah laut...uhhh best sungguh!! 
    kali ni nak bawa hubby ..sebab dia tak pernah pergi..kesian dia
   
3. sikap positif yang anda miliki

    cepat betul kesian dengan orang dan pemaaf orang nye..hihi
    kalau gaduh dengan kita jangan risau ..kejap saje kita boleh baik semula


4. sikap negetif anda

    emm..cepat marah ... ( setiap tahun azam nak ubah...huhu..)


seperti biasa kenalah tag kawan-kawan...so kita tag sahabat-sahabat ni..
yang tag pun sahabat juga tau ^_^

1. gadis Bunga 
2. h4ni3
3. cik tom
4. ainnoraini
5. suri solehah
6. daddy ziyyad
7. ella
8. kakcik
9. iwan
10.miss yaty


mana yang tak tag tu...jangan majuk je..link kita ni problem ..tak boleh 
copy paste ..semua kena type ...malas le ^_^

30 comments:

nabilah_2908 said...

hobi akak mengemas...

kalau anak2 buat sepah...kena marah tak..? hehehe.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
GiveAway EdY : Awak Busuk!

Daddy Ziyyad said...

aiyoookkk..kena tag! hehehe..
Tq..nanti saya jawab, Insya Allah

Bagus tu hobi suka mengemas, kemas aje rumah kan...

Miss Yaty said...

thanks kak ati bg yaty award...hihi....nanti yaty buat ye...

smlm tido awal..penat skit...
ari ni dah kembali segar n ceria :)

Ati Masrif said...

nabilah,

hobi mengemas..kalau anak sepah
mahu kedengaran suara merdu ala2 tarzan..huhu

Ati Masrif said...

daddy ziyyad,

memang kalau boleh nak kemas je
tapi sekelip mata je sepah balik..

huhu..depa suka buat kecah di ruang tamu tau!

suri solehah said...

salam..uist mesti bangga hubby ati sbb wife dia suka mengemas..kalau kita rasanya hubby lg rajin hehe..tapi hujung minggu kena buat gak la..

p/s:dah kena tag tu nak kena buat juga ye???

kakchik@ella said...

salam ati. Will do ati .. tapi ambek masa sikit lah sbb skrg bz, hihi ..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Saya dah buat jugak !

dari Cemomoi kann.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Wahhh...


Ati ni cepat marah eh ?

takutnya... hehehe..

Ati Masrif said...

yaty,

biasalah ..penat kerja
lepas rehat kan dah segar

ella,

takpe2 take yr time okay..

Ati Masrif said...

suri,

ala rajin kemas je..tapi bab masak
ala kadar je..janji makan hehe..

mesti buat!! guwau je hihi..

rina,

betui2
psl kita nampak nama awak so
tak le kita tag rina..

Ati Masrif said...

rina,

kita cepat marah..tapi cepat cool..

hehe..org LEO kan...baik hati o...

h4ni3 said...

herkkkk... ehek ehek uhukkk hukkk... halamakkk... sesak napas kena tag! kekeke

suka ngemas yeee... bole la ai import tolong kemas rumah ai! hehehe

cik tom said...

tenkiu akak sbb tag cik tom..nanti berkesemaptan cik tom akan buat ye...

iwan_dextrous said...

hihi..kena tag ea..tq..insyallah nnt iwan jwb lak..hahaha

Dextrous cyber life

sarah-najwan said...

bagusnya hobi mengemas..amik kontrak bole???...hehe

tang sikap -ve tu..saya pom sama..pemarah sgt ngan anak2 la..bukan dgn org lain..cepat sgt naik angin nk keluarkan suara tarzan...hehee

nk cuba cool ni utk azam 2011..ehe

Ati Masrif said...

h4ni3,

buat ye..nanti

boleh2..kita suka..dpt tgk rmh u
tapi balasan free gi chk kat klinik
h4ni3 setahun...huhu

cik tom,

buat deh..

Ati Masrif said...

iwan,

utk mewakili ..kaum lelaki remaja
buat yer...hehe

sarah,
hehe..samalah tu..

mcm tarzan tine je..kan..kan

azam kita samalah..ngeee~

~ yus ~ said...

Wah rajin kemas. Yus malas, tapi kalau dah mengemas, mmg tak berhenti. dari pagi sampai petang pun boleh..:D

Zullism said...

akak cepat marah ker...nampak macam jenis cool jer...heheh

cemomoi said...

dah jawab tu.. cool le tu

De Mois said...

Hoho..besh travel. Tapi tak pernah lagi la bercuti ke pulau. Dalam plan baru..hehe
Cuba ini pula :
Ibu buang bayi,anak buang emak

manna_salwa said...

salam kak..

award sy uat tu

:)

hehe~
thanx singgh n follow saya.. sy follow balas k.

(^_^)

sal said...

Selamat mencuba..
harap2 berjaya

fara said...

dua2 tmpt tu pon fara tringin nk pegi!!! :)

Citarasa Rinduan said...

salam..
nampak gayanya samalah hobby kita suka mengemas..heheheh

Papa Mifz said...

akak dpt award dr papa mifz yer...:)
http://budakspectacle.blogspot.com/2011/01/best-follower.html

Papa Mifz said...

akak dpt award dr papa mifz yer...:)
http://budakspectacle.blogspot.com/2011/01/best-follower.html

Lyana said...

yana paling malas kemas umah..muahaha..tak r mals..dah sampai time(bersepah) jadi rajin r mengemas..

Fxysche Nas said...

omaigod..rajinnnyeee ^_^