Tuesday, January 11, 2011

Kerja Baru!

Selamat Petang,




Terima kasih daun keladi buat semua 
sahabat yang bagi info templates tu
besar makna buat orang yang tengah 
tension macam kita ni... ^_^

buat sementara ini ..guna jelah apa yang 
ada tapi kita akan tukar bila ada masa nanti

buat geng list no.2 tu ..semua dah hilang 
so..kita akan cari semula dalam n3 nanti ok!

tahu tak apa benda gambar di atas tu
haa... inilah dia kerja budak cenonet tu sekarang...

tahu.... betul.... bedak

kerja dia sekarang membazirkan 
bedak baby dimana-mana sahaja
sebab dia tahu mumi dan papa dia ni 
orang kayo ... boleh beli bedak setiap hari ....huhuu



kesian sungguh nasib budak perempuan yang mati dengan 

berpuluh-puluh kesan deraan... apa nak jadi dgn manusia hari ini! 

 

30 comments:

kakcik said...

Binatang pun tahu sayang anak! :(

cheqna said...

tabur bedak???
hehehehe
73 kesan deraan??memang bongoks r yang buat tu..

Anisa Hang Tuah said...

amboi..main bedak...
tempek2 kat mukee..
(:

♥ manje ♥ said...

salam ati

hehe main bedak memang trend budak2... (^_^) ~

azieazah said...

Berenti beli bedak. Gerenti dia akan taburkan tepung plak pasni. hehehehe

sahromnasrudin said...

ya Allah...selamatkanlah negara kita ini dr manusia durjana bertopeng iblis laknatullah....

Dee said...

budak dgn bedak x dpt dipisahkan..mcm anak2 dee gak..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ati,

pasal web template tu saya dah letak di komen entri sebelum ni.

cuba lah tau !



huiyai... manyaknya bedak.. Nasib baik dia tak suka tepek2 kat muka..

hehe..

miloais said...

bestnya main bedak
hehehehe

sama lah bebudak cam tu gamaknya
my kids pun masa kecik suker banget main bedak neh...

bab dera tuh
alahai... sedih dan sayu bila baca kat paper... bodoh bangang betul manusia yg mendera...
kalo lah pendera tu ada depan iols... iols dera dia balik.. biar dia rasa...
geram sehhhh!~

binatang pun tau sayangkan anak

iwan_dextrous said...

nseb bek dy x tepek kat muka byk2..hihihi

manusia skrg mmg zalim

nurkass said...

haha..tu baru bedak..pasni main gincu ngan make up mak dia pulak..adehh..lagi haru..

FATIN MRAZ said...

nice look! ;)

CGG said...

akak..
cgg eram gak tgk cite budak tu mati sebab 73 kesan dera..

h4ni3 said...

dia nak merasa main salji tu..
anak2 kite pun sukeeeee main bedak.. huhu

atty's said...

budak2 mmg suka main bedak..selain feel cam salji , ada bau wangi2 kan

Amy Syaquena said...

amboi main tempek2 bedak kat muka ye..

wahida said...

nape budak2 suka main bedak? anak2 saya pun sama je perangai dia kak..huhu..

Rinna said...

Adess..abis putih..laa sofa tuh..yer.. :)

suri solehah said...

salam ati,emmmm...ni dia tau sebab mak dia suka mengemas la tu,hehe anak dara kite yg sorang ni pun mcm tu..kalau tak perasan mau habis sebotol bedak...

nabilah_2908 said...

wah..blog akk dh berwajah baru... ;)

xpe la kak..perlahan2 cari..xmo tension2 eh.. ;)

hahaha...notty la syahmi ni...lama tknmpk dia kt sini.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
KEBAYA BIRU

Cik Pah said...

geram kan baca berita tuh.. jahat sungguh manusia camtuh

gadisBunga said...

lawa la wajah baru blog akak. i like! :D

Yan said...

Ati...anak akak bukan takat bedak, syampoo jugak..geram kengkadang.

cemomoi said...

suka ati tokey kilang bedak cenggini

asliner said...

wah..
berwajah baru..=)

sarah-najwan said...

ok ati..ni pom da ok templates awk ni..

anak saya pom suka main bedak..abis ditabur kat atas kabinet tv..penat tau nk lap balik..dgn bau smerbak bagai tu..ana feninlah...feninlah...hahaha

kes dera tu..mmg menyayat hati..xsanggup saya tgk kesan2 lebam2..sebak..

Mr.IX said...

persamaan Budak n Bedak ialah ada huruf B.D.K....

Salam blogwalking sini dengan sukahati-nya.....Jemputlah singgah ke blog saya gak yer....

sila lah baca :
Cerpen MONOLOG Bhgn:2 karya Blogger IXBARR....kenapa perlu MONOLOG?

\^__^/

sal said...

ak kecik memang suka main bedak..klu lambat tengok..habis

DrSinga said...

hisyyyyyyy..
aku nengok bedak macam tu pun dah boleh rasa ke-asthma-an aku datang!!

Ati Masrif said...

doc,
anak kita ni ada gak penyakit tu
agak2 psl main bedak selalu ka?