Tuesday, January 11, 2011

Geram Betul!

Salam.

dari semalam blog kita ni ada problem
dalam blog kesayangan kita ni
banyak widget yang dah hilang
templates background pun dah tak betul

geramlah sebab kita tak dapat cari 
templates yang betul-betul berkenan
di hati ....

ada sesiapa boleh advise di mana nak 
cari templates yang ringkas, warna lembut 
dan percuma lah....hihi


thanks you in advance!!

22 comments:

Sufeenan said...

Salam kak,
cuba tgk kat website ni..kot2 ada yg brkenan di mata dan d hati..:)

http://www.splashytemplates.com

all the best!

ainnoraini said...

saye pun tak berapa pandai ati.. pernah kene mcm tu jugak...semuanye berterabur jadinye...

Yan said...

Sebab tu akak dah malas nak ubah2 yg baru.. takut sama jd macam first blog akak. Akhirnya gone..

sarah-najwan said...

ati..kita pom failed dan penakut bab tukar2 templates ni..

why not minta tlg blogger2 yg terer2 tu..cik tom ke..jika dorang free la kan..

jika x gak..guna template blogger.com aje lah..

saya pom teringin gak nak templates yg canggih2 tu..tapi xpandai dan penakut..

btw..ni dah lawa ati..hitam itu menawan tau..

sal said...

ATI..blog kak sal pun agak malap..tak kisah, janji dpt menulis..harap ati jumpa blogger yg pandai2 bab ini nanti

bujal X said...

saya tolong sikit~~

http://tutorialuntukblog.blogspot.com/

kakcik said...

Kakcik ambil template percuma yang disediakan di TETAPAN tu sahaja! :)

Daddy Ziyyad said...

Puan Ati, tu pasal kena save dulu apa apa b4 tukar design/template, so that widget2 pun selamat..hehhehe...

Takde idea lah pasal template tu..saya pakai aja apa yg ada...

..::SangRatoo::.. said...

hehe..saya pun penah kene jadik cam kak ati..geram sampai rasa cam nak mengamuk..penangan blog..hehehe

Didzy said...

Kak Ati, terjah web ni for free templates:

http://btemplates.com

NM02 said...

yang ni pun ok dah. hitam itu menawan

Queen said...

nik guna template blogspot je.. malas dah nak try template baru..nanti nak tukar kaler ke ape susah sangat

ana said...

ana pun pakai yg standard je...malas nak cr kat web lain, banyak berpinau mata nak tgk design2 tu

kakchik@ella said...

cantek apa yg ni ati. less is more ati. lagi simple lagi menarik. hihi ..

miloais said...

dua kali iols tukar layout blog
dua kali berterabur segala isi blog
memang fail betul bab2 blog nih...

serik dah nak tukar layout

now guna layout dari FinalSense.com

Aanas said...

salam
ziarah jap, lompat dari 'umah' cemomoi... memang ada yang tak mena lah dengan background, sebab tak nampak tulisan dalam entri.. terpaksa highlight baru boleh baca.. :)

Cik Pah said...

kat pyzam cantik cantik gak.. tapi cik pah mmg tak berani nak tukar takut lari nnt

~ yus ~ said...

saya guna template pilihan yg sedia ada dalam blogger tu aje. Senang citer...:)

h4ni3 said...

patut la dah berubah wajah ;)

Rinna said...

Adui kalau ilang widget susah ler gitu.. lain kali kena save dulu template sebelum tukar..kalau tak sure susah laa.. :)

FATIN MRAZ said...

patut la dah lain blog nyer.. hehee
.. ini mesti die suruh kak ati tukar rupe 2011 nih...hehee

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kat bawah ni blog yang saya suka pergi kalau nak tukar template. Cubalah; mana tau ada yang berkenan...



"Blogaroozerbackgrounds"

"Backgroundfairy"


"Dottydotdotdesign1"



"leeloublogs"


kena banja tau ! haha..

"giselejaquenod"