Sunday, January 2, 2011

Dah Masuk Tahun Baru Rupanya...

Salam,

Sudah masuk hari ke 2 di dalam tahun 2011
masa berlalu begitu pantas sekarang ini
kesibukan pada hari sebelum tahun baru 
hinggalah masuk tahun baru ...membuatkan 
kami sekeluarga tak kemana-mana

seperti biasa pada 1hb Januari setiap tahun, hubby 
tidak boleh bercuti, apa nak buat cari rezekikan...
tahun ini pula program untuk tahun 1, di buat pada
1 Januari (Sabtu) nasiblah mumi ni dah biasa 
berdikari dari zaman bujang lagi.. no prob ok!
so kitalah yang kena uruskan semuanya





petang bila nak buat n3 ...ketika tangan ni gatal
saja nak lihat color baru ...tertekan apply pula 
dah lari warna format blog kita ...padahalnya 
belum ada mood nak renovate blog...
tak disengajakan...jadi tak sempat buat n3 semalam!

dah pasang azam tahun baru ...emm banyak
antaranya nak menjadi orang yang lebih berdisiplin,
bersemangat, penyabar... sebab orang LEO ni..
cepat marah tapi cepat cool ok...

azam kumpul duit beli Kenwood Mixer yang dah 
lama ku idam-idamkan....huhu
juga nak sambung azam tahun lepas yang masih
belum tercapai...

Apa pula azam sahabat semua?


hari ini baru ada masa nak keluar ke Alamanda ^_^

15 comments:

qaqa said...

azam dan berusaha ke ARAH itu,,
insyaAllah

sal said...

pekam celik..penjam celik..dah masuk dah tahun baru. moga ALLAH merahmati dn memberkati kehidupan kita..

Ati Masrif said...

qaqa,
salam kenal dik...sama2lah kita berusaha ye..

sal,
ameen.

apa azam tahun baru tu

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..semoga tahun baru ini akan terus merahmati sdra sekeluarga

ainnoraini said...

rase mcm sekejap jer kan..2010 dan semakin la meningkat usia kite ye...

Ati Masrif said...

salam sahrom,
juga untuk semua..

ain,
betullah..cepat betul..macam smlm
je baru lepas SPM..huhu

asliner said...

wah..
adik2 semua dah msuk sekolah..
kami pun dah msuk balik kampus..
kak ati..
selamat tahun baru..
semoga tahun nie membawa lebih banyak sinar kebahagiaan kak ati sekeluage..
amin~

Cik Jue said...

azam tahun baru yang paling penting nak turun berat badan...
hahahahah....moga akak dapat penuhi azam akan tahun nie...aminnn

fara said...

Slamat Taun Baru!
Smoge sume azam tercapai :)

hacimun said...

wahh!!akak leo ea?

sama lah kite ^_^

ch@ said...

masa berlalu dgn pantas sekali, sedar2 dah stengah tahun nanti. aduhaiii.

Lyana said...

selamat tahun baru kak...

bestnye kenwood mixer..bile lah i leh dapat gak..hukhukhukhuk

sarah-najwan said...

selamat tahun baru jugak deh..
semoga kita lebih bahagia...

azieazah said...

Sekurang-kurangnya memasang azam dan keinginan yang kuat untuk memiliki barang idaman.

Kemudian tentu akan berusaha gigih kan? Semoga berjaya. Orang yang sabar dan berusaha pasti akan berjaya. Jangan2 lebih dari itu lagi.

Selamat Tahun Baru ATI...

StrewberiManis =) said...

selamat tahun baru kak :)
semoga azam2 tahun ini tercapai ye :D