Friday, January 28, 2011

Daddy Ziyyad ...boleh uruskan!!

Selamat Petang,

oh...sungguh terkezutt..

sungguh terharu...

nak tahu apa pasal tak?

pasal ini lor....  

sedutan dari blog Daddy Ziyyad
adeeiihhh..!!
kejang perut kita gelak terbahak-bahak tau....
lama dah tak gelak macam ni weii..
sori yek..kita copy paste sini...harus simpan buat kenangan...muahahah!

kalau nak tahu apa cerita sebenarnya ...
pergi baca dalam blog Daddy Ziyyad

Jom berkenalan dengan Tok Dukun yang sempoi ni..
kalau perlu apa-apa pertolongan Daddy Ziyyad boleh uruskan ^__^

31 comments:

Abd Razak said...

Anjing pun boleh dapat buasir erk...

Kaseh said...

bab kena buasir tu yg takleh tahan tuh..hahaha

bujal X said...

haha~~kalau nak suruh pukul kontek saya~

ainnoraini said...

mmg lawak...

saye pulak kat rmh tu pagi2 jer dah ade berak kucing...jiran sebelah rmh buah punye kucing...

gerammm sgt2 ni...

sarah-najwan said...

ni kira contoh surat utk jiran yg ada anjeng yg bakal kene buasir la yer..ehhehe..

selamat menulis surat itu deh..

nabilah_2908 said...

hehehe...ok juga buat mcm ni...

tapi kalau jiran dia degil gak..tak tau la nak kata apa.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AYAT 1000 DINAR

Daddy Ziyyad said...

hahahaha....:)

Tq...tq.......

Harap anda tak belasah Mr.Lim....

nabilah_2908 said...

oh..note ni tuk jiran Kak Ati rupanya...hehe..

so...Kak Ati nk bagi tak note ni...? ;)

Kakzakie said...

kakak dah baca dah tadi....hehehe

kakcik said...

Dr DZ itun sempoi macam bujal juga... :)

cikceriacorner said...

kelakau2...heheheh..dr z dan bujal adakah adik beradik?hehehhe

sal said...

emmm...cantik..

gadisBunga said...

betul betul tok moh la daddy ziyyad ni. agak2 dia boleh tak ubatkan buasir tu? hahaha!!!

(sebenarnya GB lagi kelakar baca komen cikceria. hahahahaaa!!!!)

atie said...

hehe..lawak~

niesz said...

wakakakaka...cian itu lim..ley pulak doa ade buasir...hahaha..xley bla btul la..

kak, ade link blog die x.hehe..nk gak kenal..

wahida said...

tok dukun yg sengal!! kihkih...

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..saya memang gelak sungguh baca entri Dr tue hehehhee

diana said...

uh!!
kejam dalam lembut ni..
jahahha

cemomoi said...

takan nak santau anjing kot?

h4ni3 said...

kalau anjing kena buasir, jgn lupa suruh mr lim bawak dia jumpa daddy ziyyad

daddy ziyyad boleh bagi obat... masyukkkkk

hehehe

~ yus ~ said...

hihi..anjing dapat buasir? mmg lawak lah...hahaha

pipoq said...

hehehe..baik punya nota..tapi camne kalo mr lim membalasnya ?

tak sabar nak tunggu episod seterusnya ni..hehehe

rasp said...

hahahaha....
mmg terbaeeekkk nye jawapan...
maybe dia akan fhm kot lepas nie :D

Poyaty said...

hahahaha, kak ati, kita da bace dah. klakoooo. kikiki. jahat eh anjing sepak je buntut dia skalik

Dee said...

hahaha...baca nota pun dh gelak ni..jap gi kalo gi terjah blog dia..sure gelak sakan..hahaha..

azieazah said...

Lain kali simpan terompah kat rumah, standby nak baling anjing.

hahahaha

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

hehehe..

harapnya berkesan cadangan tuk dukun kita tu kan?




kita selalu ada problem bila nak komen di rumah dukun tu waktu ofis..
kat rumah baru boleh..

Farhan Zulhusmi said...

cerita nie memang menarik...berguling2 hamba gelak...xboleh berakata lansung...heheheee

Amni said...

mula2 tak paham.. apalah ni.. hahahaha... ada2 je la...

Miss Yaty said...

hihi...tahan perut tengok gamabar ni je...nak jenguk lah motif asal sebab pe...hihi

Adzriel AB said...

ini kes dah bengang sangat ke..he..he