Sunday, January 16, 2011

1st misz-ella.blogspot Contest

Salam


hari ini kita nak join contest yang 
di anjurkan oleh Kakchik Ella
kita dah lama follow blog dia 
dan sering tinggal komen rasa
dah layaklah nak join

saya suka membaca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot
kerana:

saya suka pada penampilan ella yang pada saya seorang 
wanita yang suka berdikari. Kata-katanya yang sangat 
menyayangi diri sendiri, juga mempengaruhi diri saya
untuk menyayangi diri sendiri terutama pada penampilan 
dan kesihatan diri. setiap entry yang di buat ringkas dan
mudah di fahami dan ada sahaja kata-kata nasihat 
yang berguna buat semua pembaca.


pada sahabat-sahabat yang nak join contest ini 
silalah klik disini

hadiah-hadiahnya sangat menarik.. pasti tertarik!
tarikh tutup pada 18 januari 2011 pada jam 4.00 petang  


harapnya pembuka 2011 adalah rezeki buat kita...tak pernah dpt lg..huhu ^_^

10 comments:

kakchik@ella said...

hihi. tqvm ati. ella really appreciate ati support this contest. nnti kita tgk sapa yg kena .... hihi.

sarah-najwan said...

gud lak..semoga dpt meraih kemenangan..

h4ni3 said...

chaiyok chaiyok..!!
aminnn... semoga rezeki berpihak kepada ati kali ni.. hehe

diana said...

semoga berjaya..:)

diana said...

semoga berjaya..:)

kakcik said...

Mudah2an ada rezeki Ati pada kali ini. InsyaAllah. Tak nak cuba mengarang?? ;-)

Lady Lavender said...

all the best..tak pernah lg cuba nasib in any contest :-)

Ayuraza said...

wow..terbaeeekkk la..
da selalu join contest tapi tak penah menang..haha..xmgharap pun sebab suker2 je...

adiah tu kongsi ngan org kat sini sikit ok..haha

Mysunshine Gift Shop said...

salam,
jemput join our giveaway & help rumah titian ashraful rohaniah

http://mysunshine-cupcakes.blogspot.com

kak zar

alinac lover said...

gud luck ya :)


salam kenal