Wednesday, December 1, 2010

Terapi Minda

Salam.

Apa khabar hari ni semua
harap semua sihat-sihat belaka

kami dah buat terapi minda semalam 
ke tempat yang kami wajib kunjungi
setiap bulan... mana lagi Alamanda lah

aktiviti yang wajib setiap awal bulan 
mestilah pergi beli barang dapur untuk 
sebulan  di Carrefour

cuci mata di Parkson Grand
sebab sana selalu ada barang-barang
atau baju-baju yang branded tapi 
jual murah.... semalam kebetulan 
ada sale...apalagi sambar dua baju untuk kita
anak-anak dapat satu

makan-makan di food court
semalam kami telah berjaya 
berjimat dengan hanya makan sekeping 
waffer kongsi ramai-ramai...huhu
sebenarnya dah makan dulu sebelum keluar

puas dan seronok dapat keluar
bersama keluarga tercinta


MPH buat sale
seronok baca buku
decoration perayaan dah bermula
syahmi dapat jam oso..konon nya
syok juga makan berebut..huhu
selagi tak penuh troli ..tak balik ^_^
to Nabilah ~gift tu kak ati dah terima ..thank you, siap bg xtra utk anak2 ~

39 comments:

ainnoraini said...

salam ati..
hahaha...saye mmg suke terapi minda mcm tu...

next week saye pulak nak terapi minda..tak sabar nak bercuti ni...

CGG said...

hi sis..
terapi minda dan mata tu:)

Yan said...

Pernah ke Alamanda ni 2 kali kot. Bila ada kerja di Putrajaya..

miloais said...

iols pun sama.. selalu jugak gi carrefour kat alamanda...
and tempat makan sokmo kat foodcourt... makanan boleh tahan
my son peberet - waffle petite four tu..
yummyy!

Zaitun said...

Salam

Kak Zai memang suka terapi minda ni,dah sale kat Parkson? kalau tak ada sale baju2 kat sini mahal.

Amy Syaquena said...

salam..

terapi minda dan mata he3..comelnya dia..jam merah ye

atie @ ejay said...

best dpt pi soping-soping ehehe

Ati Masrif said...

Ain,
bestnyer ...kita pun nak gi coti-coti nx wk..yehhh

CGG,
dua-dua sekali

yan,
sampai juga yek

milo,
duk dekat area sini ke

Ati Masrif said...

zaiton,
parkson tgh sale lah ni
semua murah..rambang bj mata tau

amy,
cari jam oso tak jmpa so beli je jam tu..huhu

atie,
sabaq tunggu lepas due deh..

Dee said...

wah..shopping..mmg best..

rieyana ynn said...

memang best suping...tapi lepas blk umah..kena wat trapi lg..wit dah abis byk...ahaks..

Fizzo said...

Bagus buat mcm ni.. banyakkan aktiviti bersama keluarga...

FATIN MRAZ said...

outing bersama family terchenta mmg slh satu terapi yg besh..
sweet la k.ati..mam waffer share2.. ;)

kakchik@ella said...

gd monink ati .. seronok tgk awak berterapi bersama fmili.

gadisBunga said...

haha. terapi minda terbaik!!!

rainbowskittle said...

best best best ! ank bongsu kak ati tu comel sangaaaat!

sahromnasrudin said...

salam..terapi minda nie memang yang paling hebat dan sempoi huhuhuhuh

kakcik said...

Seronoknya bila dapat masuk kedai buku. :)

ainhany said...

Salam ati,

Salam ukhuwah.
tu dia banyaknya muatan dlm troley....nie lak saat paling meriah pada anak2...asal nampak je masuk troley...ibu gerenti bayaq ..tak gitu tu??

Meriah juga cuci mata bila poket pun tebal. apapun kita enjaoyyyyy...

Terima kasih

Cik Pah said...

syahmi pun suker oso gak ker.. anak cik pah yg adeeb pun fav cartoon dia oso.. selalu cik pah teman dia tgk yg kol 10.30 mlm punyer..siang kan kerja.. mmg best kan cerita tu

NM02 said...

makin geram tgk syahmi.. rambut kenteng tu buat ai geram kat dia

Ayuraza said...

kak..saya kat p14 je..singgah umah dulu mengeteh..hehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam Ati, BSB pun dah lama rasanyer tak pegi Alamanda. Kedai foodcourt masih macam tue juga ker.

kak ina mail said...

akak suka waffle planta campur kaya.sedap.baguslah tu berjimat, makan sebelum keluar pun okey.kat pasaraya tak delah lapar.

eman said...

bile tgk tjuk, ingtkn jmpe doktor td.. huhu..

sekamar rindu said...

salam..

nak gi terapi minda juga laa kat sana...

Pala Maldini said...

"makan dulu sebelum keluar.."

satu trick yang sangat bijak! especially, kalau keretapi berderet..

nabilah_2908 said...

shopping..mmg terapi minda yg terbaik...(^_^)

oh dh sampai yer...syukur lah...selamat sampai..lega sngt..sy tk dpdt bg bnyk...itu jer yg termampu...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG KEMAS

Rinna said...

Wahh terapi minda ekk..heheh.. ngan terapi mata gak..heheh

Seronoknya shopping2 yer.. :) Skrg nie musim sale sana sini.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

suka dengan 'terapi minda' nie..heheheh

cemomoi said...

err.. shopping ni release tension ke duit nih?

n.hasleena said...

besttt....seronok tgok anak2 anak kat buku tu. anak sy pun kalau jumpa lama gak nk tunggu dia memilih. padahal beli sebuah dua je :)

noor said...

harus pegi nih
nk terapi gak
cr bhn baru

sarah-najwan said...

saya pom baru bersiatran ati..

pe lagi ati...soping time.....

Cempakamelati said...

Bagus ada aktiviti camni...luangkan masa bersama keluarga.

Zullism said...

terapi minda yer kaka...shopping..huhu

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

baru dua kali ke sana...
kalau terapi minda sorang2 lagi best kannn..




*Ati, dah acceptlah.. ofis xleh masuk FB. Kena tunggu kat rumah aje.. huhuhu...

Miss Yaty said...

wah! bestnya shopping ngn anak2... :)

ana said...

mkn dulu sblm klr...konon nak jimat tp kat pasaraya mkn gak, xleh tahannn!!!