Wednesday, December 29, 2010

SYABAS MALAYSIA!!

Piala AFF Suzuki 2010 akhirnya milik Malaysia

first time tengok perlawanan bola live ni
sebab kita sangat fobia menonton apa-apa
perlawanan yang live..

tapi di sebabkan Harimau Malaysia ni 
kita kumpul tenaga dari siang hari ..
tak buat n3...tak jalan-jalan..
semata-mata tak nak lemah semangat 
bila tonton live nanti 
hihi..kita ni lemah sikit..mudah terkezutt!

Tahniah Raja Gopal, Fahmi, Safee dan pemain-pemain Malaysia 
yang hebat-hebat belaka!



Tiba-tiba minat pula dengan nama Fahmi!

kalau ada rezeki dapat anak lagi nak bagi nama tulah ^_^

26 comments:

Zullism said...

tak sia-sia saya menempik kakati...menang gak huhu

Ati Masrif said...

zul,

tak pe zul..tak keseorangan..kak ati ni pun ..dah sakit tekak ni ha..hihihi

kakchik@ella said...

tak sia2 saya syok sndiri + feeling2 menang seblm menang. haha ..

kakchik@ella said...

tak sia2 saya syok sndiri + feeling2 menang seblm menang. haha ..

Anonymous said...

Tambah lagi satu Dato dkt Malaysia Dato Rajagopal he he he he he

Anonymous said...

Pak maaf ye pak ,Kami mahu bawa pulang piala ini ye...Permisi dulu ye pak.....

Ati Masrif said...

harus..Raja Gopal dapat title Datuk..
saya sokong!!

Anonymous said...

Engak bisa pak ,kapan kapan kami kempunan.....Bisa ditempah penduanya.....

Ati Masrif said...

nakal lah anonymous ni...

suri solehah said...

salam..ati menjeritpun takpe ptg tadikan simpan tenaga...hehe..gelak baca ati mimpi jumpa kita..nama sbr kat FB tu.. :-)

Ati Masrif said...

suri,
tapi sakit jantung la tgk bola live
ni..mmg fobia

so nak pgl nama dlm FB ke ^_^

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

malu nak cakap tapi kita terlelap lah tadi...hehehe..


dari 8.30malam.. la ni mata takleh lelap lah pulak.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Indon dah kalah, tak de nak bagi alasan apa-apa ke? Hidup Malaysia.

rasp said...

hepi banget...
syabas team malaysia!!!

sal said...

Wah, malaysia hebat..berbaloi duduk depan tv sambil minum air..

Ati Masrif said...

rina,
ingat awak bz lg..

sian dia ..rugi tak dpt lihatkan..nk buat camne yek

cik ina,
kesian team kita tak bebas disana
nak training pun di hotel sahaja tau
tapi semangat mereka hebat!!

Ati Masrif said...

rasp,
syabas malaysia...hebat fahmi tu!

sal,
kalau dok kedai mamak ..mahu lagi bestkan
tapi mlm tadi hujan lah pulok

..::SangRatoo::.. said...

heheh..saya pun teruja ngk bola malam tadi..nama fahmi dan safee je yg saya ingat..hehe..MALAYSIA BOLEH!! :)

sahromnasrudin said...

bangga jadi anak malaysia..malaysia memang hebat

Kakzakie said...

hati berbunga kegembiraan dgn kemenangan Malaysia. Penjaga gol kesian penat sebab diasak tak henti-henti...

n.hasleena said...

salam kak ati..
wah...best!best! Malaysia menang :)

noor said...

hureyyyy esk cuti
syabas m'sia
carian di internet 'khairul fahmi' paling hits hihihih

Cik Pah said...

walaupun kene sinaran laser.. tetap perfom jugak..syabas

miloais said...

salam kak ati : nama my son fahmi
hiks

iols tak tengok pun bola semalam
hb jer yg layan...
tapi iol seronok
sebab esok cuti
hik hik hik

sarah-najwan said...

saya tgk pun tinggal 15 mnit je..
tahniah pd pasukan malaysia
dan kepada penyokong2nya..

gadisBunga said...

saya mengadap bola semalam sambil mkn nasi. mmg tak sopan tapi sanggup je demi harimau malaya...hahah!!!