Saturday, December 11, 2010

Nak Sertai Blog Larian

Salam,

Hari ini mood untuk sertai blog larian
ada dapat tag dari Amy dan Fizzo
terima kasih sudi tag kita!



dah jadi follower dan dah letak banner 
so kena lengkapkan slogan pula..

saya suka blogwalking kerana dapat menambah 
ramai lagi kenalan disamping dapat menimba ilmu, info
dan cerita-cerita terbaru dari rakan-rakan

akhir sekali kena tag tiga blogger so kita pilih
tiga orang sahabat iaitu:-


1. Nabilah
2. Cik Pah 
3. Cemomoi

BlogLarian ni, adalah tempat kita mudah untuk buat blogwalking tanpa buka banyak tab.
nak tahu lebih lanjut klik DI SINI.
 

17 comments:

~ yus ~ said...

Saya dah tengok Bloglarian tu, tapi masih belum faham konsep...huhu

sarah-najwan said...

kita pom dah join..rumah kita dok dlm geng 95..hhee

cemomoi said...

ni kira bukan balas dendam kan... heh tima kasih ingat kat kita

eelobor said...

pernah gak beberapa orang tag untuk masuk bloglarian nie, tp asyik tak sempat jer manjang

sekamar rindu said...

salam..

kak..sr dah join dah..:)

kak ina mail said...

Lepas ni blog Ati makin famouslah.Akak nak joinlah, kalau ada masa.

kak ina mail said...
This comment has been removed by the author.
Ati Masrif said...

yus,
kena masuk blog padal, kat situ dia
ada terangkan dgn terperinci okey

sarah,
mmg sentiasa pantas deh...tp kita baru join tak tahu geng mana lagi

Ati Masrif said...

cemomoi,
tak eh..cuma balas membalas..hehe

eelobor,
kena cepat deh..takut ada pula tarikh
tutup..laku mcm g. pisang hot..huhu

Ati Masrif said...

b'day boy..^_^
kak ati tahu ..dia kan pantas mcm ERL

kak ina mail??
woww! terkezutt..ingat kan..tut
hehe..guwau je..

ati nak tag takut kak ina tak berminat nak buat..sori ye

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya...cam menarik jerk..

Ati Masrif said...

eida,
cubalah...tak rugi apa pun..hihi

Cik Tom said...

cik tom pun join no 32 ;)

Miss Yaty said...

sama2 kita gegarkan bloglarian..hihi

yaty group ke 50 :)

nabilah_2908 said...

thnks kak...nnti sy selesaikan...mcm best jer blog larian ni.. :)

Ati Masrif said...

cik tom,
kak ati nampak nama cik tom di sana
psl tu berani nak join..hihi

Ati Masrif said...

yaty,
jom gegarr!..kena dtg sana selalu yek

nabilah,
orait..cuba ..jom ^_^