Monday, December 20, 2010

Mari Cuci Mata Sambil Shopping

Salam,

Selamat petang para sahabat
hari ini sang suria seakan malu-malu
nak menampak diri apatah
lagi nak mengeluarkan sinarnya

mata pun jadi lesu sebab 
gelap saja macam nak malam

apakata kita sarankan sahabat semua
pergi mencuci mata yang lesu 
di pejabat dan di rumah itu 
ke kedai BitterSweetSummer

kedai online yang menjual pelbagai
kain baju dan barangan yang
di bawakan khas dari negara Vietnam

kepunyaan adik ipar kita dan 
seorang teman yang masih muda 
dan cantik manis orangnya

owner BitterSweetSummer dgn anak buah.. syahmi


 Jom jalan-jalan ke sana dan sokong orang kita! ^_^


Semoga BitterSweetSummer bertambah maju!!
 

20 comments:

nabilah_2908 said...

menarik gak ni...nk pergi cuci mata juga la...huhu... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PISANG KAKI

Anisa Hang Tuah said...

ni yg nak terjah niii

sahromnasrudin said...

jom..support usahawan melayu kita.......

Ati Masrif said...

nabilah sayang,
dia pun muda belia mcm nabilah ...jom

anisa,
haa..sgt sesuai buat org2 muda ni..jom terjah

noor said...

best gak ni kak..
soping d kala ptg
mata pun ngantuk semacm wat keje

sarah-najwan said...

saya jrg soping on9..jamu mata on9..kerap..hhehee..

sal said...

assalamualaikum ati..wah bershopping kita..jab lagi nak cuci mata..waduh..skrg semua online yek..

Ati Masrif said...

sahrom dah kelik dari kelate tuh

betul tu ..siapa lagi nk sokong
org kita kan...^_^

noor,
apalagi ..hilangkan ngantuk tu

Ati Masrif said...

sarah,
apalagi jom..gi cuci mato deh

sal,
kita pun baru nak belajar shopping online..jom

gadisBunga said...

mari2 kite window sopping!

Ati Masrif said...

gb,

mari-mari..kan gb ada byk majlis nak
jadi pengapit kan...hehe

cemomoi said...

cuci hujung bulan ni yea...

Ati Masrif said...

cemomoi,

cuci hujung bulan ok lah tu
beli utk org rumah ok lah tu

h4ni3 said...

wahh..
kena terjah ni ;)

Cik Jue said...

menarik tue..nanti cik jue jengah ok...

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Kenapa tak suruh adik ipar tu buat blog je.Lagi senang.kalau senang, akak terjah ke sana.

ainnoraini said...

mmg suke sgt kalau cuci2 mate ni...
ok...jap lagi gi sane yee

BitterSweetSummer said...

dear all sis...
come to visit our official blog..BitterSummerSweet... hehe baru update...

bittersummersweet.blogspot.com

-material cantik..comfirm x rugi beli..
-datang la wat lawatan yerk..

kak tie : tq2!!! ur support...

Ati Masrif said...

h4ni3,
moh terjah!

cik jue,
tq sebab sokong ye

Ati Masrif said...

kak ina,
masinlah mulut tu tgk owner dia dah pun buka blog ...jom kita ke sana

Sha,

bagus tu satu peningkatan, terus berusaha jgn cepat putus asa ok!

sama-sama dik