Thursday, December 30, 2010

Esok Cuti..Ada Tak Hal Yang Tertangguh?

Salam,



Hari tu ada sahabat Gadis Bunga  dan Daddy Ziyyad
tanya pasal arnab yang gebu tu..rupanya arnab tu 
hanya datang sekejap saja di Morib 

kalau nak pergi buat lawatan atau nak ambil gambar
boleh pergi di Rabbit Valley, Selayang dan ada 
juga website www.opahfarm.com.my 

berbalik pada tajuk di ataskan kita 
saja nak tahulah ..kalau sahabat semua 
ada tak agenda yang telah di rancang
tapi tertangguh sebab PM dah umumkan
cuti esokkan

macam kita pun ada...
rancang esok baru berkesempatan nak pergi 
daftar sekolah KAFA untuk anak..sebab
sebelum ini anak sekolah swasta
jadi tak tahu macam mana sekarang ni
mungkin nak cuba nasib sajalah

ada pertunjukkan bunga api kat mana-mana tak?

35 comments:

~♥ iella ♥~ said...

tue diah...gebunya en arnab tue... nk pegang ckit leh??tetiba lak rasa nk bela arnab. nk bg jd gebu cmtue gk..

boleh??

http://fadthnwan.blogspot.com

Dee said...

program sy x terjejas..orientasi utk pra persekolahan mimi still on..eh..masih terima ke KAFA? harap2 adalah rezeki anak sis ye..

diana said...

saya tak de apa 2rancangan pun..
hehhe..
saya kan suri rumah je..
rancang nak jalan2 je adalah..

Ati Masrif said...

iella,

salam kenal

comelkan arnab tu

Ati Masrif said...

dee,

harap2 masih ada tempatlah

sek. swasta ni tak bagus sangat lah

diana,
sekolah anak2 semua dah settlelah yek

oklah tu..tgl jalan2 je..huhu

Yan said...

Akak lak menanguh keje. Akhirnya anak tak dapat kelas. Kena separate shool dr abang2.. Harap he ok..

Cik Pah said...

tulah pasal , anak sedara cik pah esok kene daftar darja1 untuk suai kenal..tak tau lah sekolah tuh buka atau tidak

Ati Masrif said...

yan,
sian..tak sedih ke dia ...

cik pah,
susah juga kan camni..

Rinna said...

Hmm.. awal tahun ini register anak sekolah agama rakyat pada 1st day sekolah alhamdullillah diterima plak. 2 tahun sebelum tuh sekolah agama swasta..tak de masalah rasanya.. cuba laa.. rasanya diterima kut..

Daddy Ziyyad said...

tengkiu for the info about rabbit gebu tu...:)

by the way, esok saya tetap bukak kedai..huhuhu..

cemomoi said...

yang lelaki jangan lupa esok jemaat yea...

toyolkiut said...

dh nk start skola..
budak2 br nk masuk msti dh x sabar2 ni..

eqhaZIN said...

adek sy pun ader orientasi jumaat niey. rcnyer xnk cikgu2 pun cuti kn?? kui3.

i follow u too. 333, nice no! hee.

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..ati dh tutup akaun blum..kelam kabut ari nie semua tutup akaun sebab cuti sok huhuhuh

CIK TOM said...

cik tom xde plan jgk..duk jaga kedai je la jwbnye..huuhu

Ati Masrif said...

rinna,
boleh ke..
kalau cam tu lega skit

daddy ziyyad,
pergi tau snap rabbit tu..nanti tunjuk ok

buka kedai..kat mana tu habaq mai sini..

Ati Masrif said...

cemomoi,
ha..guys...
dengar tak brother cemomoi habaq tu..

toyolkiut,
TQ dtg sini

eqha,
salam kenal..
cantik no. tu..tp tadak hadiah..huhu

Ati Masrif said...

sahrom,
ha..jgn kelam kabut
nanti xbalance akaun tu lg susah tau!

cik tom,
siang kat kedai..mlm2 gi jln2 dgn kawan2 ok tak ^_^

nabilah_2908 said...

adik sy si DD tu..baru je daftar pagi td...

rasanya boleh dftr masa masuk sekolan nnti.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
LAYAN HINDUSTAN

Hasrol Nizam said...

yup. ada hal tertangguh. terpakse kena setelkan pendaftaran subjek di u nes week :D

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Esok akak ada agenda gak, nak daftar tadika simontel. Selamat tahun baru 2011, semoga azam lama dah tertunai.

Miss Yaty said...

wah! comeynye arnab tu...mmg gebu2...teringin nak bela arnab tapi kesian plak nanti kena kurung...huhu


p/s: kak ti nak tahun tips dpt BE ke? hihi...kak ti mesti pernah dpt BE kan?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Rasanya kalau KAFA kerajaan penuh sokmo. Swasta senang sikit. Tapi Ati boleh cuba.

syira aka sepatu hijau said...

salam


wah gebus sangat rabbit tue :D

sal said...

try berurusan hari sabtu, mungkin buka..di sini hari sabtu memang sekolah dibuka untuk urusan2 ibubapa, pendaftaran n lain2 keperluan..

nza said...

salam...
besar + gebuznya rabbit tu..

Cuti yg xdisangka..byk kerja yg trpaksa ditunda n trtangguh....

CIK TOM said...

kak ati..cik tom dah buat n3 tutorial nuffnnag..boleh tgk sini;

http://www.ciktom.com/2010/12/tutorial-cara-pasang-iklan-leaderboard.html

h4ni3 said...

program saya tak terjejas, malah lebih menggembirakan.. sebab takyah masuk ofis.. hehehe

sarah-najwan said...

saya pom baru balik orientasi praskol anak nih...hehee

**bunga api mlm ni kot..

Fxysche Nas said...

hehe..kalau arnab tu kucing then bebulu gebu mcm arnab tu kn lagi masyukk rasenye. =p

prtnjukn bnga api xpasti =(

Zullism said...

akak cub atgk kat sini..semua dia tunujuk...saya rujuk kat sini ja
http://www.nuffnang.com.my/blogger/blogspot/

CIK TOM said...

sori akak...tak online semalam..ni br online balik...cuba follow step ni plk pd edit html;


Ctrl+f dan cari code <div id='content-wrapper'>

Copy code nuffnang sebelum code <div id='content-wrapper'>

cuba dl ye kak...sorry lmbt reply..

CIK TOM said...

kl xdpt jgk email cik tom kt sini;

tomatogurl86@gmail.com

A.D.A.M. said...

Kak Atiiiiiiiiiiii! Geramnye tgk arnah tu. Bulu dia bukan main lagi kan. :)

ummu said...

assalamualaikum Atie
comelnya rabbit ttu
gebu je
jumaat lepas tak bercuti ke mana-mana
kena gi bertugas...