Friday, December 10, 2010

Ben Ashaari datang...kita sakit kepala

Good evening,

cewah...terus speaking London tu...

alkisahnya petang tadi masuk blog nak tengok
maklum balas sahabat-sahabat ...rutin biasalah tu

tiba-tiba nampak pula gambar Ben Ashaari 
di ruang komen tu....
terperanjat tau!! terus sakit kepala sampai lani 
tak hilang...huhu

tak sangka pula dia sudi singgah dan komen
dulu masa Ben jadi follower...tiba-tiba nampak 
gambar terus tak lalu makan..

ini datang dan komen...walaupun beberapa
patah perkataan...terus sakit kepala..

terima kasih daun keladi ya Ben...
ada masa singgahlah lagi... (^_^)

36 comments:

ANATI SOKI said...

kehkehkeh.. penangan ben ashaari. :)

Citarasa Rinduan said...

hehehehe..kalau ben dah komen..sahlah tu...ben tak pernah berhenti follow kak...

tahniah yer

PS: kalau dapat jumpa ben?????? bukan tak lalu makan, atau sakit kepala..terus pengsan..heheheheh

ben dan zila baik hati...buatlah temujanji...diorang best tau..loveling couple

Ati Masrif said...

anati,
haha...

ayu,
wah..kenal ke dgn couple ni
sedara ke..ooh wife dia nama zila yek

sekamar rindu said...

salam...


kak..kak sangat bertuah..sebab abg ben komen...kira hebat la kak ni..hehe...

tahniah pada kak..:) ben follow blog saya..tu pun kira alhamdulillah...tak komen pun tak apa..:)

Ati Masrif said...

SR,
ini pun terkezzut..hihi
takpe..nanti2 dia pasti mai na..

Dee said...

jgn ckp sakit kepala..nti dia x dtg lagi..hahaha..

Lyana said...

kekekeke..lawak r akak ni...ni blom jumpe lagi..ke dapat givaeaway ke...kekekkee...

Ati Masrif said...

dee,
betul juga ye..
camne temuduga..

lyana,
terkezzut gitu..haha

Citarasa Rinduan said...

dah...2 kali....
ben dan zila dah datang ke rumah...

kak Erna said...

salam ati..amboi..sampai sakit kepala dek seronoknya ye..dah baik belum sakitnya..he he.

Zulfahmi Abidin said...

perh.nmpak sgt ko takmenghargai kitorang yang lain nie komen kan?? yelah.yg otai je boleh comment blog dye nie.bhahahha.lariiiiiiiiiiiiii

Ati Masrif said...

ayu,
sedara rapat kah..
abang iapr kah...
wehh..byk soalan...hihi

kak erna,
ok sikit2...tapi senyum sampai telinga ni..huhu

Ati Masrif said...

zulfahmi,
cam jeles je..hihi

hargai lah semua2 sahabat tau
cuma yg ni terkezut sikit..ngeh3

Citarasa Rinduan said...

ati--
saudara sesama islam...
heheheh...

~ yus ~ said...

Wah! Mesti seronok kan blogger otai tinggal jejak di blog Ati...

Salam kenal dari saya, tq sudi follow blog yus yang biasa2 itu...:)

azieazah said...

ATI, thanks add Kak Azie di FB.

Wahhh bertuahnya awak, beruntunglah sbb BEN tu sudi nak komen kat blog awak yer.

*Seingat Kak Azie, dia tak pernah respons apapun komen Kak Azie di blog dia, jauh sekali nak komen di blog terpencil saya... heheheh mujur pernah tersenarai sekali dlm list as new blogger. Dia kan rajin promote new blogger.
Apapun tak kisah lah, takkanlah dia nak layan semua, ye dak?

cemomoi said...

power tul mamat tu yeh

sarah-najwan said...

tahniah yer..
sukanya dia...hhee

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ada yg pening lagi kalau dia jenguk lagi ni...


hehehe...

Ati Masrif said...

yus,
kita sgt hargai otai2 yg sudi dtg ..bagi semangat kan ^_^

azie,
TQ juga terima kita ye
insyaAllah sat hari nanti dia mesti akan singgah juga. dpt tersenarai pun dah best kan

Ati Masrif said...

cemomoi,
power but tetap down to earth kan

sarah,
hehe..suka deh!

rina,
TQ dtg mlm2 lagi...gi tido u mesti penatkan ^_^

BUNGA said...

agaknya kalau ben dtg komen dkt blog saya, mau x lalu mkn seminggu.. hehe..

Rinna said...

Wahh caya laa.. curlast.. ben dtg singgah.. Dah jgn sakit2 pala lagik.. bawak2 bertenang yer.. :)

sahromnasrudin said...

as salam..kalau dia lawat blog sy, maybe saya tak minum sejam kot hahahahaha

Kakzakie said...

Salam Ati,

Bila blogger top komen sikit dah sakit kepala. Hebat juga penangan Ben nie.

nabilah_2908 said...

Malaysian Blogger Idol tinggal komen...terus sakit kepala yer kak..? hehehe...


jom ke APA KATA HATI pulak,
MENJAWAB TAG DARI KELLA

Ati Masrif said...

bunga,
wah..hebat Ben ..sampai ke UK popular..hik..hik!

rina,
dah bertenang dan tenteram ..hihi

Ati Masrif said...

salam sahrom,
aik..? tak minum sejam jer..huhu

kakzakie,
itulah penangan blogger yg hebatkan

Ati Masrif said...

nabilah,
hehe..idola lah katakan

kalau CT Nurhaliza dtg terus demam! itu yang No.1..hahaha...

Ayuraza said...

wowwww..syiok betull..pasni rating makin tinggi n makin masyuk la..alhamdulillah idola masuk sini..xnk jadi kn saya idola ke???hehe

DrSinga said...

bulan depan pergi lagi...
boleh jumpa Ben kat sana!!!

Ati Masrif said...

ayu,
boleh..boleh..idola ibu tercantik dan cute!!

Ati Masrif said...

DrSinga,
bankrupt le..banyak habis duit gi genting tau..huhu

nakal tau wife en. abdul ni...ngeh3

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

haahahahah sampai sakit kepala kan..hehehhe

kiz said...

abis yang kita komen ni tak nampak ke..?? ish ish...sakit pale den

Cik Tom said...

wah hebat...penangan ben smpi akak pening kepala ek..hehe...