Tuesday, December 28, 2010

Bagan Lalang, Sepang

Salam.

dah mula berkerja...mood mesti dah ok 
ye tak...happy..happy!

Le-tour 360 bersambung lagi..dari Pantai Morib 
melalui Gold Coast Morib..satu lagi hotel baru
yang dalam pembinaan, so ada lagi pilihan 
selain hotel Impian di Morib ni...

melalui tempat yang menggemparkan
seluruh malaya... tut!
rasa hiba dan menakutkan pun ada 
tapi tak berani masuk ke dalam lagi
dan tempatnya memang jauh dari 
penempatan dan sunyi tau...

singgah sebentar di Kg. Batu Laut
tapi tak ada apa yang menarik di situ

akhirnya sampai di Bagan Lalang 
nasib pun baik ..cuaca sangat cantik
tak jadi nak pacak khemah sebab dah 
pukul 6 petang .. so kami hanya bentang 
kanvas biru dekat pantai yang pasirnya lembut
senang untuk anak main korek pasir..hihi


Gold Coast Morib...besar..mesti 5 star!

eee...jadi menakutkan pula tempat ni..bunyi angin jer!!

Batu Laut...tak tahu apa istimewa kat sini

temankan anak2 main pasir..papa pula ...gi main layang2

ewah...mcm paparazi snap pulok..hihi

ada gaya mcm professional tak ..GB? pasal inilah...kita sgt cintakan pantai & lautan

xtvt lepas dinner...main2 tepi pantai..sebenarnya ni dlm gelap gulita...tau.. tp org ramai ..best

nasib baik ada hp burok mumi ni tau...boleh gak tolong sulohkan..huhu

11.30 mlm baru kami sampai KLIA...dah patut tukar sign board ni..ahaks


best kalau dapat ke pantai .. tengok laut..rasa mcm bernafas je ^_^

nanti kita share tempat makan yg paling best di Bagan Lalang ni ok! 

30 comments:

Kakzakie said...

Salam Atie,

Masih mengukur jalan lagi ke? Ada yang tertinggal di gigi pasiran pantai, apa dia? Jejak/tapak-tapak kaki simongel tu la...

Selamat berlibur....

miloais said...

kak ati : seronok kan???
dah lama tak gi morib - bagan lalang semua tu
rindunya nak main air kat tepi pantai morib

Cik Pah said...

cik pah nih namanye anak selangor..tapi tak pernah samapi lagi bagan lalang..selalu dgr orang cerita jer..

ana said...

wah bercuti sakan yer..pernah sampai bagan lalang. best tempat tu!

Yan said...

Akak ingat yg pegang HP buruk tu duyong tersesat..heee..

sahromnasrudin said...

laut kat pantai nie ok..tak bergelora kan

suri solehah said...

salam..jejalan saja ati ni..geram tengok anak2 ati..nomei2

Ati Masrif said...

kak zakie,
best oo..ukur jalan ni..hehe

milo,
pernah sampai kan..tgl kat mana milo?

Ati Masrif said...

cik pah,
harus ajak pais makan2 seafood kat sini ..sedap tau!

ana,
dulu kita selalu tido dlm khemah kat sini..tapi sejak ada syahmi dah xbuat lg

Ati Masrif said...

yan,
eehhh..duyong lah ni tau
tapi dah jadi duyong darat..hehe
lama betol tak gi snorkling ooo!

sahrom,
aha..taklah ..cool je ..hihi

asliner said...

comelnye anak akk ati..=)
musim cuti sekolah..musim cuti bersama femeli..=)

asliner said...

comelnye anak akk ati..=)
musim cuti sekolah..musim cuti bersama femeli..=)

lalink7 said...

kak ati...
kite suka seaffod kat bagan lalang..freshh tp agak mahal kan? tapi berbaloi jika sedap..hehehe

bestnye bersama2 org tersayang..hehe

Pala Maldini said...

eh, hotel tu kat pantai morib atau dekat2 dengan palm resot tu ?

aku gi tak nampak pun.. seri malaysia je yang ada

nabilah_2908 said...

kt bagan lalang tak pernh sampai lagi...ladang tu..tmpt sosilawati mati di bunuh kan kak..? huhuh...

sy baru perasan mgs akk kt shoutbox..akk nk tnya apa..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
VACATION 2010

Ati Masrif said...

asliner,
TQ tapi buas tau

lalink,
kak ati rasa harganya murahlah
jgn ambik udang dahlah..mmg mahal
udang kertas tau

Ati Masrif said...

suri,
jalan2 mcm ni tak keluar modal byk sgt..hihi

pala maldini,
Gold Cost morib tu dlm pembinaan lg
atas sikit dari morib

kalau Bgn lalang ..lani dah ada Gold Cost juga selain seri msia dan chalet2 kecil

sarah-najwan said...

makan angin sokmo nih..sedak demo dih...hehehehe

kakchik@ella said...

lama btl saya tak ke sini, ati. bca n3 ati ni buat sya rindu-rinduan la pulak. hihi ..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Terkejut ungka akak, lamanya akak tak ke pantai morib, sampai hotel gold cost dah ada , pun akak tak tahu.bestnya jalan tepi pantai.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam ati, BSB sekeluarga pun selalu gak ke bagan lalang. memang best kan sbb pantai nyer landai jerrr

Zullism said...

wah romantik tu sunset kat sana,,,

DrSinga said...

sampai ke malam wehhhhh dia peknik!!!!
pantainya eh.. lautnya boleh bermandi-mandian tak??

noor said...

kak ati bestnyer!!! jln2 sokmo
luas perjalanan byk pengalaman kan kak...
untung kak ati hubby dia rajin bwk jln2 hihhihi

wahida said...

alamak...seramnyer lalu kat tmpt tut...kalau saya mesti dah meremang bulu roma saya neh..

h4ni3 said...

cantik sunset tuh

*luv Syahnia* said...

salam pkenalan kak tie ;)

ain prnah smpai ke sana
tp tmpat tu masih dlm pmbinaan
bestnye bkhelah erkk

comeyyy2 ank akk ;P

Rinna said...

Seronoknyaa.. ati gi jalan2 ke bagan lalang yer..

Fxysche Nas said...

tenang sgt dgr hempasan air tu..
=D
lagi best kalau bw jaring tangkap ank ikan..gegege

Biqque said...

jom masuk contest-best photo travel i ek :)

http://biqque.blogspot.com/2010/12/i-love-click-my-best-travel-picture.html