Thursday, December 9, 2010

al kisahnya...

Salam.

Apa khabar sahabat yang dirindui
 
lima hari tak dapat bersiaran dan 
juga tak dapat masuk ke blog sendiri
rindu pula...hihihi...
semua ini terjadi di sebabkan

pertama 
semasa di Genting Highland 
tak dapat wifi line 

kedua pula
semasa pergi ke Melaka line ada tapi
hubby pula lupa bawa charger laptop

ingatkan dapat update cerita 
live dari puncak tu...sudahnya haru!

*lepas bercuti perkara yang harus di buat ialah MENDOBI pakaian2 
yang bertambun...bayangkan 5 hari tak cuci pakaian...huhu..

*selepas selesai ...baru kita akan ziarah sahabat2 sekalian ok...
rindu nak tahu cerita sahabat semua (^_^)

22 comments:

kakcik said...

Perkara biasa bila balik bercuti - pakaian yang kena dicuci, disidai, dilipat, digosok dan disusun! Kadang2 rasa nak hantar ke kedai dobi je - tambah2 musim hujan ni. :)

Ati Masrif said...

kakcik yg ati sayang ...

betul sangat2 tu!
mahu longgok kat depan kedai dobi..huhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

welcome back sis....wah bestnya mesti manyak story nie kan...cuti..best..best..xsabar nak tunggu..

CGG said...

update kak:)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ati,


beli dryer ! takyah jemur.

hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ati,


beli dryer ! takyah jemur.

hehehe..

Nafisa81 said...

gi genting?bestnyer....honeymoon ehh??

Queen said...

kalau pikir mendobi tu...memang rasa tak mo pergi bercuti..lagi2 yang melibatkan pantai...dan air2 ni..huhu

wahida said...

yeeehaa..ada citer Genting!! besh besh...

Poyaty said...

heheh, kak ati pun berjalan sakan jugak? same lah kite ye. cpt2 upload cite percutian :)

DrSinga said...

mendobi..ok
menjemur..ok
melipat...aiyaaa...gua tak suka..
.
.
cepat update gambau!!!

Amy Syaquena said...

As'salam..

update sis x sabar nak baca story nie..

cemomoi said...

hujan ni... ble jenjalan ke?

Ati Masrif said...

purple & CGG,
ok

rin,
dryer kuat pakai letrik wo..

nafisa,
salam kenal
honeymoon dgn anak2 berderet..

Ati Masrif said...

queen,
kalau pakai buang kan best..ngeh3

wahida,
banyak betul citenya

poyaty,
hehe..cikgu pun cutikan..

Ati Masrif said...

DrSinga,
betullah
basuh..mesin, jemur anak tolong..
lipat mumi jugak..huhu

Ati Masrif said...

amy,
ok

cemomoi,
hujan lagi best..kabus tebal
mcm oversea..ngeh3

eman said...

comey je syahmi diri ats to0 :)

Cik Tom said...

misss u kak ati!

Ati Masrif said...

eman,
eh..eman pun comel jugak

cik tom,
hehe..miss u too

raudhah said...

salam...ini ati yg tanya pasal mana kolum follower saya ker?

maafkan saya kalu tersilap yer.

btw, i'm one of ur followers dear =)

Rinna said...

Seronoknya.. bercuti2 ke GH.. Dah lama rasanyaa tak jejak kaki ke sana.. Mmg ada plan nak ke sini tapi bila fikir balik anak tak berapa nak sihat kena postpone laa dulu.. Insyallah kalau dia dah ok weols sure akan ke sana jugak.. :)