Friday, December 3, 2010

akhirnya dapat juga

Salam

Ceriakan diri di hari jumaat yang mulia ini
esok cuti pasti ramai sahabat yang dah
plan cuti-cuti esok...

plan kita nak cuti ke selatan tanahair 
iaitu Johor tidak kesampaian 
atas sebab anak saudara 
yang hendak di ziarah tak ada disana 
dan tak tahu apa yang menarik di sana

tukar plan ke Genting Highland pula 
tapi susah betul nak dapat hotel 
bila dah last minit planning ni

cari punya cari
akhirnya dapat juga
di First World Hotel...yehh ..
dah berbelas tahun tak merasa tidur sana tau 
teruja sangat-sangat ...
anak-anak apalagi dah mula pack baju 
dari semalam lagi...huhu!


walaupun dekat jer tapi tetap bersyukur dapat juga bawa anak2 cuti-cuti (^_^)

40 comments:

princeduyong said...

tak kisah dekat...janji berkualiti...

SYANI said...

Dah lama tak pi Genting. Nanti nak bawa anak2 pi sana jugak la sempena cuti sekolah ni.

noor said...

morning kak
bestnyer g genting
ari nih mesti ceria sbb anniversary hihihihi

sahromnasrudin said...

as salam ziarah..hotel first world takde tingkap..rasa mcm duk dlm stor huhuhuhu

kakcik said...

Hati-hati di mana berada. Musim hujan sekarang ni - jalan licin dan mungkin kat Genting 'terkebih sejuk'.

Selamat bercuti. :)

Yan said...

Selamat bercoti.... Sejukk tuu..

Yan said...

Selamat bercoti.... Sejukk tuu..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

huuuuuuu..


dah terasa-rasa sejuknya ni..

Ati Masrif said...

prince D,
betui2

syani,
jom gi GH

noor,
bestlah

salam sahrom,
alahai takde tingkap ker
tak tau coz xnah dok htl tu
tapi dah takde hotel..redah ajer

nurkass said...

morning kak ati..
adehh..jelesnye hamba..erk..nak ikut..

miloais said...

salam kak ati :
selamat bercuti ye...
seronoknya gi genting!

Ati Masrif said...

kakcik,
terima kasih..risau gak

yan,
hehe..bw bj sejuk

rina,
bila lg nk berangan coti oversea..huhu

nurkass,
marilah ikut...tp byr sndri..haha

sarah-najwan said...

selamat bercuti..ok la tu pi genting
saya ni..hubby kusus 2 mggu..huhu..minggu depan..saya lak sibuk meting sulit..

bila nk kami dapat pi genting nih...waaaaaaaaaa

cemomoi said...

berhati-hati le time hujan nak manjat bukit tu...

Dearie Pearls said...

Hi Kak..
terima kasih datang bertandang ke blog saya.
so sweet..

*jom kita cuti2 malaysia..
heeeeeeeee

kak ina mail said...

wow bestnya pergi genting, jangan lupa update ye, kalau bersiaran di sana.khe khe

CGG said...

hi kak ati:)

kemana lunch nanti

Cik Pah said...

mesti seronok kan..sebab time hujan hujan nih.. mesti lagi super sejuk..

tag jgn lupe buat yer..

ainnoraini said...

selamat bercuti...
bestnye gi genting..mesti sejukkan kat sane...

sekamar rindu said...

salam..


wahhhhh..bestnya gi jalan2 First World Hotel.

nabilah_2908 said...

wah...seronoknya kak...!! nak ikut...? hehehe.. :P

nnti snap gambar bnyk2 eh...leh share kt sini.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
GIULY SI DEMOK

Amy Syaquena said...

As'salam..

kalau dengar bercuti je mesti hati riang gumbira, x kisah la dekat ke jauh kan hu3..amy dok umah je..

wahida said...

selamat bercuti sis...enjoy ur holiday k!!

ana said...

happy holiday...ana selalu gi sana balik ari je. last tido time honeymoon dulu.

Drama Mama said...

seronoknya nak pi cuti-cuti malaysia!!!!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Ati Masrif said...

sarah,
nak buat camne kalau hb bz deh
tapi sian kat anak2 pulakan

cemomoi,
TQ

dearie pearl,
salam kenal

kak ina,
insyaAllah..ati akan tempek pic
kat GH utk kak ina teruja lak nak gi..hihi

Ati Masrif said...

CGG,
hi..bz ke puan peguam ni

cik pah,
bila lg nk perasan kat london..huhu


ain,
harap lebih sejuk dari cameron
hari tu xsejuk pun

SR,
moh lah gi..cuci2 mata..hehe

Ati Masrif said...

nabilah,
umuq pnjg kak ati share pin
nx week ke melaka pula nk
jmpa nabilah boleh..huhu

amy,
dok di kelate pon dah best deh

wahida,
jom..

ana,
tulah kita pun sama
ni yg teruja nak tido sana pula
nak rasa suasana mlm yg sejukkkk

Lyana said...

nak ikot....>!!!!!!!!!!!

Aanas said...

salam ati,
waa retreat bersama keluarga, best nya... tak kisah lah kat mana, janji ngan famili kan.. puas tengok anak2 hepi..

azieazah said...

Syabas ATI, berjaya memanfaatkan cuti yg baik bersama keluarga. Tentu anak-anaklah yg paling melompat sakan tuh..

Genting memang sesuai. Kak Azie pernah pi sekali sahaja setakat ini. Nyaman dingin.

Enjoy your holiday ok...!

sya hassan said...

bestnye dpt pegi cuti2 nga family..
xkesahlah dekat atau jauh..
janji dpt meluangkann mse ngan family..itu pon da ckup kan? ^_^

Tomato Gurl's Life said...

selamat holiday kak ati sayang..xkisah la jauh or dekat..yg pntg luangkan masa dgn family tersayang :)

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)

gadisBunga said...

musim cuti skolah ni mmg seronok jalan2 cuti2. :)

Ati Masrif said...

drama mama,
salam kenal. TQ dtg sini

lyana,
sabaq2, lepas pantang nanti pulun puas2 na..ngeh3

aanas,
TQ dtg sini, janji anak happy yek

azie,
TQ..mmg terlompat2..hari2 tanya bila nk gi..huhu

Ati Masrif said...

sya,
salam kenal & TQ dtg komen

cik tom,
TQ dtg ..
cik tom bila pula nak gi coti2

GB pun boleh bawa adik2 gi cuti kan

rinn said...

salam atie...genting yea...saya pun dah lama tak kesana,,,rasanya adalah 8 tahun...tak tahu apa permainan yg terbaru,...jgn lupa naik roller coster,,,hehehhehe

anyss said...

Salam,
Waaaa bestnya ngulor ke genting....ada kabus, suhu dingin...best! best!


Kontes Cerita Paling Lawak Sedunia

eelobor said...

salam perkenalan,

bestnyer dapat tidur kat genting. sejuk2 gitu kan. hubby u asal mana yer? mcm familiar jer muka dia

Ati Masrif said...

salam kenal eelobor,

orang kuala lipis, pahang
nape kenai ke ^_^