Sunday, November 28, 2010

Terjah

Salam.

Hari Ahad ramai yang masih berguling diatas katil
tapi kita hari ni dah bangun seawal 5.30pagi ...
rajinnye... yelah tu..
kalau tak hubby yang gerakkan pasti terbabas
kenapa...ada 2 sebab..

sebab 1....hubby nak gi kerja, kena bangun buatkan air
buatkan air Nescafe kegemaran dia je....
janji hubby tak ngantuk sepanjang perjalanan ke tempat kerja

sebab 2...lepas solat memang dah plan nak balas
semua jejak-jejak dari blog kawan-kawan 
semalam online sekejap saje sebab dah set 
semalam adalah hari nak mengemas rumah..
hehehe ...semangat tu!

start pukul 6.00 pagi sampailah sekarang 
dah 8.00 pagi...suka juga baca blog adik-adik ni
banyak idea dan santai saje.




Hari ni ada jemputan kenduri kahwin kat belakang rumah
susah nak bawa askar berderet bila hubby tak ada ..tapi 
org dah jemput wajib tunaikan kalau tak ada hal ^_^
 

20 comments:

atie @ ejay said...

mood mengemas dtg cikit2 je nih

Hunny said...

ati,

Saya pun ada jemputan hari ni, tapi masih sempat BW..:P

S.U.R.I.A. said...

munink!!!!

Lyana said...

memang kene set lah kan kak..yana kalo dah mengadap laptop..haishh..satu keje pun tak jadi..kekekekkeke

Ati Masrif said...

atie,
pembawa budak kot..hehe

hunny,
dah mula musim berkendurikan..

suria,
salam kenal. selamat pagi

lyana,
tu yg kena bgn pepagi layan dulu..pas tu baru mula kerja ngeh3..

sarah-najwan said...

mak aihh..pagi nyer bangun..hehe

saya kol6.30am bangun..
arini rajin amat
buat nasi goreng
then..pe lagi..blogging lah..

Ati Masrif said...

pandai..
perut family kasi kenyang dulu..ngeh3

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

wah2 awainya kak..eh kak ke?entah2 eden lg tua pa...hehehehehe...soly ye..

azieazah said...

Selamat mengemas... Mana tahu tiba-tiba leh jumpa barang kemas. hehehehe

diana said...

ati..
saya suka pi kenduri..
tapi kena ada suami la..
kalau dengan anak je
saya segan sikit..
saya kan pemalu..

suami saya pun kerja hari ni..
tapi saya bangun jam 12 tadi..
hahahha

kak ina mail said...

Ati baguslah cam tu, Atikan ada komputer boleh buat blogwalking. ko tengok akak, walaupun akak dah lama, tapi follower Ati lagi banyak.Itulah bagusnya buat blogwalking.akak tak boleh blogwalking, sebab tak de komputer kat rumah.

kak ina mail said...
This comment has been removed by the author.
Ayu Hashim said...

salam perkenalan,

ayu pepagi dah bangun...coz ada appointment pkl 10 :)

Daddy Ziyyad said...

salam kenal...wahh, pagi2 lagi dah update blog :)

Zullism said...

kak ati semakin berjaya..caiyoo..follower dah semakin banyak tu kak

n.hasleena said...

mengemas gak pagi tadi....pas on komputer terlekat pulak hehehe

sekamar rindu said...

salam..

tanggungjwb seorang isterin yang baik mcm tulah kak..:)

cemomoi said...

smalam dah bagi 3 option kat orang rumah

nak ke melaka
putrajaya presint 6
planeterium

tau dah nak g jalan yang jauhhhh

sahromnasrudin said...

salam kak..jemputan walimatulurus kite kne tempuhi..insyaAllah byk keberkatannya tue

Miss Yaty said...

musim cuti ni banyak gile kenduri kawen.. yang paling sadis bila kawan2 pulak yang nak kawen.hehe