Friday, November 12, 2010

Shamrin Fotograf meninggal dunia

11/11/2010 7:10pm

KUALA LUMPUR 11 Nov. -

Penyanyi utama kumpulan Fotograf, Shamrin meninggal dunia sebentar tadi.
Penyanyi yang cukup popular dengan lagu Di Alam Fana Cinta itu dibawa
ke hospital selepas rebah ketika bermain bola sepak di padang bola
Kelab Sultan Sulaiman di sini petang ini.
Jenazahnya kini berada di Hospital Pakar Al-Islam,
Kampung Baru di sini. - Utusan



Hubby kita minat dengan dia dari zaman bujang lg...Al-Fatihah!
 

12 comments:

ainnoraini said...

dgr kat radio mase on da way balik keja td...linda on bg tau..terkejut jugak... dah sampai ajalnye....

alfatihah untuknye...semoga ditempatkan dikalangan org2 yg beriman...

sekamar rindu said...

salam....

terkejut mendengar berita ni...
alfatihah....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Al-Fatihah.

Ingat zaman remaja dulu..


*Ramai buat n3 mengenai ni.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ati,

kalau nak tukar komen setting tu:

Pergi ke Setting>Comments>Comment From Placement: Select Pop-Up Window

hari tu salah bagi rasanya. >_<

Ati Masrif said...

ain & sekamar rindu,

memang terkejut sebab baru aje dlm sehari lepas kot kuar paper dia nak buat album baru...sihat aje pulak tu

azrina,

aha teringat masa dulu2kan

ati dah buat apa yg u ajar tu ..camne dah ok tak?

ana said...

al fatihah

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam ziarah

suka kenal ati
ayu follow blog kamu yer..

Ati Masrif said...

ayu,
Terima kasih ^_^

kak ina mail said...

akak suka kumpulan ni .lagu dialam fana cintakan hit masa dulu.Takziah pada keluarga shamrin.

Zezebel said...

Al-Fatihah buat arwah, takziah untuk keluarganya. Semoga rohnya ditempat dikalangan orang beriman. Amin....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

terkejut dengar cita nie kat radio pagi tadi..innallilah n al-fatihah tuk arwah...

nabilah_2908 said...

Al-fatihah....