Saturday, November 27, 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

 

Kali ini tak nak terlepas peluang segmen baru yang Ben buat
Untuk memenuhi syarat segmen baru ni kena pilih 5 blog sahaja
so, kita pilih yang mewakili yer ^_^...

1. Kak Ina Mail
Inilah orang yang pertama yang kita kenal dalam dunia blogger ini setia
menyokong blog kita dari dulu sampai sekarang, sentiasa memberi
nasihat dan blognya juga sentiasa menghiburkan dgn lawak selamba.


2. Nabilah
Ini kira otai juga yang mewakili orang bujang tapi menghargai orang
baru macam saya, rajin memberi tips yang dia carikan utk kita, dia juga
sentiasa datang tinggalkan komen.


3. Sarah Najwan
Baru kenal tapi suka baca blog dia kerana gaya penulisannya banyak 
mempengaruhi dan memberi inspirasi pada kita, dan tak lokek ilmu, maklumlah 
guru juga selalu datang tinggalkan komen. Mudah nak masuk blog dia.


4.Zul dan dunia  
Ini mewakili orang lelaki pula. Rajin berkunjung kat blog kita dan tinggalkan 
komen, suka kongsi info-info menarik yang dia dapat dan juga mudah masuk 
blog dia dan tinggalkan komen.

5.Sahrom 
Baru kenal tapi suka baca blog dia sebab selalu suruh kita berfikir dan layangkan 
minda....emm.. sometimes kena juga buat macam tu untuk asahkan fikiran kitakan.
Dia juga sentiasa datang tinggalkan komen.

Kita tahu mengenai segmen ini dari blog Ben sendiri lah.

Sebenarnya kalau nak di ikutkan ramai rakan-rakan alam maya yang kita suka 
tapi kena pilih 5 jer...jangan marah ye..sekadar penuhi syarat segmen Ben.

Ati sangat hargai ANDA semua tau!

19 comments:

sarah-najwan said...

ololol..terharu saya awak...
tenkiu ati...jom ngundi deh..hhee

sempat promo lagi tu...

nabilah_2908 said...

Kak..tak tau nak cakap apa...huhu...terharu...(^_^)

sy anggap blogger2 ni semua kawan2 sy...so...tak salah rasanya kalau kita berkongsi apa yg kita tahu...bantu setakat yg kita mampu..tul tak... (^_^)

thanks kak ati.... sngt menghargainya...:)

CGG said...

akak..
cgg datang:)
huhuhu

gadisBunga said...

selamat hari sabtu! :D

saya pun mmg anggap kawan2 blogger ni macam kawan2 betul dah. sebab tu diorg patut dihargai. :)

Ati Masrif said...

sarah,
today bz ngemas rmh..hehe
ptg2 skit deh kito dtg

nabilah,
samalah..seronok ber kwn kan ^_^

CGG,
TQ si comel dtg sini

GB,
semua sgt kak ati hargai tau

PADA SEMUA,
KALAU BOLEH MMG NAK LETAK SEMUA...CIK PAH,ANA,Q,AZIE,AIN, AZREEN,SEKAMAR,DEE,RINNA,PURPLE...BYK LAGI..TAPI LEH..SYARAT LETAK 5 JER ...SORI YER..MAYBE NX TIME OK!

ana said...

takpe ati...faham hikhikhik

Nur Azila Ismail said...

wah , menarik2

Poyaty said...

kak ati, kalau camtu letak blog yaty yg ke 6. hahaha. kidding

lama x jenguk kak ati :)

wannurfazrini said...

terjah dari blog ben !

Syukri Hasshan said...

datang jejak kaki kat belog ni..
huhuh. hidup blogger!! :-)

cemomoi said...

berblog sambil beramal jariah...

Zullism said...

wahhh...zuldandunia dapat promosi pree..heheh tq akak...sory arini baru bleh jenguk sini...again..tq akak

Ati Masrif said...

ana, TQ yer

nur azalia,
salam kenal, sat lg kak ati mai blog awak na

yaty,
dah sihatke..ok?

Ati Masrif said...

wannur & syukri,
TQ dtg sici ye, sat lg kak ati terjah balas

cemomoi,
hehe..sesekali wah!

zul,
sama-sama

Miss Yaty said...

tahniah blogger2 di atas... :)

kak ina mail said...

Janganlah cam tu ati, malu akak. akak pun masih belajar.terima kasih ye ati.

Ati Masrif said...

miss yaty.
samalah dgn awak tu..^_^

kak ina.
betul apa kak inalah pembakar semangat ati bila mula2 jd blogger tau..TQVM kak ina

sahromnasrudin said...

salam..trime kasih tag saya..saya sangat hargai..semoga persahabatan di alam maya ini akan berkekalan

miloais said...

owhhh
nak terjah blog2 yg di hilite kan iteww!

:D