Thursday, November 18, 2010

Kesudahan Kes Hari Itu

Salam.

Ucapan jutaan terima kasih buat semua teman yang sudi mendoakan
untuk anak kita NorSyahmi Daniel, bukan tujuan nak raih simpati tetapi
benar-benar mengharapkan Doa Ikhlas dari semua yang sudi.

Alhamdulillah,  harap clorets tu betul-betul dah masuk ke perut.
Itu pandangan dari Doktor Pakar ENT, Dr. Ram Kumar setelah memasukkan
satu alat teropong yang kecil ke dalam hidung Syahmi dan imej dari alat
itu menunjukkan dalam hidung Syahmi dah tiada gula clorets. 

Jadi beliau membuat kesimpulan yang gula clorets itu telah masuk
ke saluran perut dan bulan saluran pernafasan. Jika ada benda yang 
telah memasuki saluran pernafasan, ia akan menunjukkan tanda-tanda
sukar bernafas dengan muka berubah kebiruan. Lagipun beliau melihat 
Syahmi sangat aktif dan bukan lemah macam orang sakit.

Disini kita nak ambil kesempatan mengucapkan Terima Kasih buat
semua kakitangan Hospital Putrajaya dari Pendaftaran sehingga 
ke Doktor di Jabatan Kecemasan dan juga Dr. Ram Kumar di ENT 
yang profesional dan sangat baik juga sangat sabar melayan pesakit.
Kita suka dan puas hati dengan layanan di Hospital Putrajaya.
Syahmi pun memang bersalin di sana, layanan pun Five Star.





Klinik ENT, Hospital Putrajaya

Doktor Pakar ENT yang sangat baik dan mesra kanak-kanak

Farmasi

Syahmi sihat papa belikan hadiah



Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua, kami beraya di rumah sahaja.



Semalam rehat dirumah saja sebab kepenatan hari sebelum tu...
Hari ini plan nak pergi berkelah ke Sungai Congkak  (^_^)...jom!

19 comments:

nabilah_2908 said...

alhamdulillah...semua dah selamat...

comel la syahmi...pinjam teddy boleh..? ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AIDILADHA 1431H - PART 1

wahida said...

alhamdulillah...sumer ok...lamanya x gi sg. congkak...

Rinna said...

Alhamdullillah dah sihat yer..hmm..patutlaa ceria jer dpt hadiah dari ayahnya.. :)

gadisBunga said...

alhamdulillah....hahaha. budak2 ni mmg aktif. harap leoas ni dia dah tak sumbat ape2 masuk kat hidung lagi. :)

kak ina mail said...

Alhamdullilah , semuanya dah okey.bestnya nak pergi sungai congkak, akak dah lama tak pergi sana.

azieazah said...

Alhamdulillah.. syukur.

Semoga menjadi pengajaran kepada kita semua..

Dee said...

syukur dah selamat..next time syahmi jgn notty2 ok..

Poyaty said...

ohhh, nasib baik syahmi x pape. syukur alhamdulillah. hehe

comelnya syahmi tu kak. suka rambut dia

Yan said...

Sabar je lah Ati..sementara nak tunggu anak2 besar ni, memang mcm2 cabaran...

rinn said...

salam ati..alhamdillilah mudah2han allah memelihara anak mu di dunia dan akhirat... i punya jiran...anak dia masukan biji tasbih dlm idung ,,sib baik lah bule keluar,,,,

Kakzakie said...

Salam Ati,

Alahai Syahmi, lain kali kalau tak mahu makan gula tu masuk mulut mama jangan masuk hidung. Buat semua org cemas raya-raya nie.

Syukur Alhmdulillah selamat. Dah dapat hadiah tu senyum macam tak ada apa-apa je... anak... anak....

Amy Syaquena said...

salam..

alhamdulillah semuanya dah selamat..

noor said...

alhamdulillah kak ati..lega dengar

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

alhamdulillah

minta dijauhkan dgn segala penyakit

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Alhamdulillah takde yang memudaratkan.



*sori lambat datang; sibuk sangat di ofis hari ni.930mlm baru sampai rumah.

Cik Pah said...

alhamdulilah..

it reminds me dekat cerita House,
ada budak kecik masukkan minitature toys dlm hidung.. masuk satu persatu.. mmg ngeri lah tgk doc keluarkan toys tuh..

to syahmi.. jgn notty notty tau..risau mumi dan papa awak..

ummu said...

salam Atie
alhamdulillah syukur ..
moga2 tiada apa2 masalah
tahniah juga saya ucapkan kepada pasukan perubatan yang cekap di Hospital Putrajaya
maaf ya Atie,saya lamabat sikit ke sini ..busy dgn raya,:)

BUNGA said...

Alhamdulillah... syukur syahmi x der apa2 :)

Queenie said...

Alhamdulillah..alhamdulillah..