Friday, October 22, 2010

Nasib bangku merah

Salam Jumaat,

Bangku merah kesayangan mumi ni banyak gunanya
sebangai extra kerusi untuk meja makan yang didapur, 
tempat duduk bila menjahit dan paling penting untuk
mengambil barang didalam kabinet... tapi dalam 
seminggu ni hero kecik mumi selalu ambil untuk dia 
memanjat dan main-main air disinki dapur, letak atas mesin
basuh, tabletop, meja semua dia dah boleh ambil ....
kesudahannya nun atas tu... mumi letak bangkuk merah....
uhhh kesian.. padan muka, dua-dua orang susah nak guna..haha.. 


haa...dah nak main air lagi...

sempat pula syahmi posing

duklah atas tu..kalau boleh ambil gak ..pengsan mumi dia... 


badan mula rasa tak sihat..jerebu..jerebu ni...
 

20 comments:

rynas said...

sayapun suka letak bangku tu tinggi2 atau tmpt yg anak tak leh capai..

Ieda Al-Habsyi said...

huhuhuh suka panjat main air ek :)

sahromnasrudin said...

salam ziarah..trime kasih berkunjung, anta komen dan folo blog saya..saya hargainya...semoga berkunjung kembali ya..semoga tuan blog dirahmati Allah SWT

Rinna said...

Alaaa tomei2 nyer..dia..sukanya..dia main air yer.. hehehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah memanjat sakan nyek..hhehehhe alolo tomey btoi...geram tengok dia..sangat cuteeeeeee

Ati Masrif said...

rynas,
bila ada anak kecik ni semua benda kena letak atas

ieda, rinna, purple,
mmg dia kaki panjat,punggah brg2, main air...hero no.1

sahrom,
TQ dan amin ..diatas doa awak tu

POSH76 said...

comeila dia rajin tulun mama basuh pinggan yer

cheqna said...

kak..
hahahahahaha
memang r kalu ada anak kecik kan
kalau dapat ambik gak memang harus pengsan akak..hehehehe

Cik Pah said...

bahaya kalau biar merata bangku bangku camtuh.. bebudak nih kengkadang buat projek time kita leka..

Ati Masrif said...

posh & cheqna,
rajin mengecah adalah..

cik pah,
betui tu ..kalau diam je..adalah bnda dia buat

Suara Kalbu said...

Huk alohhhhh...

Someynya Shahmi tu .. geram nak kutil pipi dia tu
Pandainya dia panjat-panjat

nabilah_2908 said...

hehehe..jgn lepas ni dia tolak kerusi yg ada kt meja makan sudah la... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CERITA APA TU ?

Dee said...

ati..kita takut budak2 ni jatuh je kan..dorang mmglah suka memanjat..

ana said...

hahahaha...budak2 ni kreatif kan?

Zullism said...

comfrm dah tak ambik dah...:)

Lyana said...

hehehe kak ati..hari2 yana mai sini tau..tak dan nak komen jrk..ikot tahap kerajinan,.,...kjekkekee....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

hahaha..

ada aje kerja anak2 ni kann.

syommel betul..

Ati Masrif said...

suara kalbu, mmg hebat bab memanjat

nabila, tu yg kak ati risau lak

dee, mmg takut jatuh

ana, kretif terlebih

Ati Masrif said...

zul,
tak leh confirm lg..takut ada idea lain

lyana,
TQ bg komen walau bzzz..hihi

azrina,
sentiasa ado kerja tak buat

miszlullaby said...

Anak buah sye pun same kak ati..suke sangat main air kat sinki..Masalahnye,die nak suh maksu die dukung..Nak patah pinggang sye..kekekek...