Saturday, October 23, 2010

FOLLOWER - 95...emm..ISTIMEWA!

Malam tadi balik saje dari pasar malam hubby tunjuk yang 
kita dah ada 96 follower... dia tahu wife dia ni tengah tunggu
no.100 ... hihi..tamak yek, gi lihat siapa yg sudi join tu..ada 2
kawan baru..no.96 ..suri solehah..no.95...haa...? terus melompat 
kegembiraan (kita kalau over excited mmg terlompat2)..anak-anak
terperanjat lihat mumi dia macam tu...haha..hihi.. huhu..
dia ialah BEN ASHAARI.

Ben Ashaari antara idola kita dalam dunia blogger ni suka
baca gaya penulisan dan idea-idea dia yang bernas, pernah 
berangan 'bestnya kalau dia sudi jadi flwr ke-100' now bukan 
dreaming lagi!

Terima kasih sudi datang ke blog kita yang masih baru dan sudi 
pula jadi follower ati, sungguh tak sangka dan sangat kita hargai 
Terima kasih daun keladi lain kali baca N3 lagi ... hihi


kdg2 ada senior2 yg dh flw..sering bg komen tp xsudi BW kita..frustkan 

11 comments:

nabilah_2908 said...

ala...yer ke nk cari follower yg ke 100...kalau tau...sy tk follow dulu..boleh jd yg ke 100...hehehe... :P

tahniah...follower semakin bertambah...keep it up.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NOTA CINTA

ana said...

wah dh ramai ye...tahniah

Zullism said...

wah semakin fofular larr kak ati...insyaallah semakin bertambah...

Ati Masrif said...

nabila,
jgn la gitu & TQ

ana,
kerja gak ke..TQ

zul,
tgh basuh bj ke...amin!

Tomato Gurl's Life said...

ala ciktom dah follow..waa undur balik nak jadik follower ke 100 boleh??hihi...

tahniah akak..ben sggh n follow tue..hebat..blog ciktom dia xpenah pn sggh..hehe

kak ina mail said...

Sebenarnya Ati follower tu tak penting.maksud akak kalau kita follow org tu, kalau kita tak pergi blog dorang pun, tak guna.Lebih baik kalau kita amalkan konsep follow , dan akan pergi blog dorang.Dulu masa akak baru pun cam tu.tapi sekarang, akak follow, kalau akak suka nak baca blog orang tu.

Ati Masrif said...

ciktom,
takpe sabar je..nanti dia announce blog ciktom pilihan dia ..lg hebattt

kak ina,
betui cakap kak ina, ati setuju kan kak ina antara idola ati gak macm juga ben ashaari :)
serius tau ni

Ayati said...

Yessszaa, akak dah jadi follower yang ke-100 ni, ada apa-apa yang istimewa untuk akak ni, belanja satu family makan kat SABA pun, okkk...(abg bgah yg tambah)

Ati Masrif said...

kak yati,
En. wan ckp insyaAllah awal bulan...hihi
pandai yer, tepat-tepat jer jd follower ke-100
thanks you, selalu lah lawat & komen ye(en. man sekali)

Tomato Gurl's Life said...

akak..memamng masin giler mulut akak..mmg ben review blog ciktom semalam..hebat la akak..thanks doakan ye..sayang akak!!

http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/10/blog-review-dari-ben-ashaari-twin-awal.html

Ati Masrif said...

cik tom,
TAHNIAH...tulah berkat kesabarankan
camni kena belanja kak ati makan pizza la..hahaha