Saturday, October 16, 2010

BLACKY dah sampai

Petang semalam.... alhamdulillah sampai juga 
note book HP dari Telekom Malaysia 
di terbangkan  dari negara Singapura
setelah lebih seminggu tunggu ....hihihi

My first Note Book tau ...sebelum ni asyik menumpang 
hubby punya laptop. Kita siap bagi nama lagi ...BLACKY...
hihi ... punya ler excited... lagi pun dia serba hitam.

so ... kawan-kawan ...
apalagi....JOM STEAMYX!!!
dapat FREE note book like me...hehehe!
promosi percuma untuk Telekom Malaysia
siapa lagi nak bagi note book percuma kan.. 

Thank you TM.... JOM STEAMYX....BEST!!



my darling ... BLACKY

dalam pun hitam...


9 comments:

Rinna said...

Wahh Ati seronok laaa lepas nie..leh bawa kemana2 jer..blacky u tuh kan.. :)

Ati Masrif said...

rinna,
memang seronok... tapikan hubby yg terlebih seronok...asyik buka jer blacky kita...hahahaha

Zullism said...

Hmmm lepas ni...dok ngadap blacky tu jer la akak...blogwalking selalu kat blog sayer yer..heheh

Shibam Jelita said...

selamat mengupdate blog dengan lebih gigih, hihi

Ati Masrif said...

zul,
mestilah ...lani pun dok mengadap blacky la..ok BW selalu

shibam,
orait..lebih gigih dan bersemangat .. ahak!

d_tieah said...

Suka la tu dpt notebook..
Haha..
So, lps ni bolehlah BW dgn kerap dan byk ek..

kak ina mail said...

syukurlah , senanglah nak berblogging lepas ni.akak belum ada rezeki lagi kot.

Ati Masrif said...

d_tieah,
alhamdulillah, tentu suka

kak ina,
senang kot, hihi
daftarlah steamyx kan dapat percuma notebook

Seri said...

kak ati, camno tu nak pasang streamyx? share la dgn seri..