Monday, October 4, 2010

Birthday Syirah


Alhamdulliah .... selesai sudah majlis hari jadi syirah
sekali dengan majlis hari raya khas untuk adik beradik
dan 3 rakan rapat je...

bukan takmau jemput ramai tapi manpower tak cukup da...
dari subuh lagi kita dah masuk dapur masak dalca, ayam merah,
mee hoon sup, nasi beriani segantang lebih, air anggur dan lain2
dekat pukul  4petang baru selesai...lembab buat kerja yek..
maklumle tak biasa masak bebanyak...thanks to my hubby 
yang banyak membantu...

Memang penat bila buat open house ni tapi puashati
dan gembira bila semua jemputan hadir dan dapat
berkumpul ramai-ramai. 
Thanks to Abg Ngah & family, Kak De & family, Sha & the geng
Siti & Faezah, Bad & family dan Ita & family kerana sudi 
hadir walaupun jauh untuk memeriahkan majlis kita...

Kek tersampai lambat ..sori yang tak smpt makan yer..

Birthday Girl...Insyirah

part ni kanak-kanak paling suka....

Bad & isteri Ju yang ramah mesra

papa lewat  buka kedai tapi  laku..licin 3 ekor ayam ...

4 dara pingitan...mak tam & the geng
bergambar adik beradik sebahagian jer...
2 anak dara ..sampai sesat ke ladang gadong..ahak!
part ni mmg happening..sembur mnyembur ...hihi..
 

3 comments:

Shasha Abd Aziz said...

well mak tam & the geng maintain glamour ok...

p/s tue my little insyirah.. present birthday tunggu yerk.. student susah nak merayau skunk..

kak ina mail said...

Happy birthday syirah semoga panjang umur dan jadik anak yg solehah.manislah syirah ngan gaun tu.

Ati Masrif said...

shasha,
mmg glamor kan..anak dara gitu..
syirah tuntut tau mak tam..beg sekolah pink princess...

kak ina,
thank you, baju tu mumi dia yang jahit sendiri..hihi