Sunday, September 26, 2010

Sumitomo dalam kenangan...

Pertemuan semula selepas 7 tahun di rumah terbuka kawan
mengimbas semula kenangan sewaktu berkerja di Sumitomo
Eletrik...masa tu office kami di 30th floor, Menara Haw Par,
Jalan Sultan Ismail. memang meriah suasana berkerja dalam
kumpulan yang besar dengan bos-bos dan rakan-rakan yang best
tetapi selepas company itu di tutup pada November 2002
akibat masalah di Jepun ...sukar nak dapat berkerja dalam
company dan rakan-rakan macam di Sumitomo(SEIKL) dulu...

Hopefully dapat berjumpa dengan yg lain-lain pula bila buat gathering lagi...


me, jane & ms. anne
4 YB yang still available..ahak!
ketibaan ex-manager ..siap kena iring lagi..
bersama tuan rumah Gina & hubby berdiri dipintu ..
kami bersama bakal menantu Nur Umaira Fatimah..nama melayu tulen sori gina ..hihi
Kenangan Farewell Dinner November 2002..


Farewell Dinner 2 big boss Mr.Subra & Mr. M.Kbayashi

3 comments:

kak ina mail said...

Nak mencari teman sejawatan yang baik bukan senang.Gembira dapat berjumpa teman lama ye.Ati akak bagi panduan sikit boleh? Ati sekurang-kurang , dalam satu hari Ati letak 2 entry saja.untuk pagi ngan petang.Kalau dalam satu hari Ati letak banyak entry, dorang tak tahu mana satu nak baca.Jangan marah ye, akak pun baru belajar.

jolie said...

ah...nostalgianye 2 gambar tu.... sronok ek jumpa kwn2 lama...sorryla i missed it. Insyallah umah u nnt i dtg k

Ati Masrif said...

kak ina,
mmg betul tu..lani teman yg baik cik abg kita jer le..hihi...maksud akak 2 entry tu coz kita post byk gambar ke...
thanks..sesame le kita belajor yek

siti jolie,
mmg seronok..byk cite lelame yg depa cite kita pun xingat..
InsyaAllah jumpa le kita sabtu ni..